- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Örülj neki, mert nekem a 4. szerviz után össze-vissza fagyogatott, 10-ből 9x feloldottam és lefagyott, vagy már ki volt kapcsolva és akkor meg 10-edjére kapcsolt csak be....
Aztán az egyik nap már meg is halt teljesen! Egy eddig nem látott Intel logó jelenik meg, kivilágosodik, majd eltűnik... és erre képes a tablet jelenleg (!)
Egyáltalán nem voltam ideges, csak moslékkeverőfával törném szilánkosra az összes fogyatékos térdkalácsát a szervizben, hogy 4. menet után egy ilyen rakás szart adnak vissza...(főleg, hogy a 3-adszorra touch misaction, fagyás, minden pöcsömöccse hibával egy olyan üzenet jött tőlük, hogy üzemszerűen működik, a felhasználói kézikönyvnek megfelelően... aztán ahogy elmentem érte, adtam is vissza a cd-vel ugye, és egy ilyen használhatatlan fost adnak vissza)
A héten jön érte a garifutár, <sarcasm> remélem van még 23 ifányi cserealkatrészük és megpróbálják különböző random alkatrészek cserélgetésével orvosolni a hibát, mert az eddig is bejött!! </sarcasm>
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest