- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greag
csendes tag
Hali!
Persze másodjára sem sikerült résmentesre a javítás. A hangyák háborúja kevesebb lett, de szinte minden hidegindításnál asus logónál lefagy, majd újraindul 1 perc múlva. Sőt ha lerakom, s pár perc múlva használnám, addigra kikapcsolja magát, nem ébred fel, csak indítani lehet. Tehát a héten megy vissza harmadszor, persze azt is hihetik a szervízben, hogy ez 3 meghibásodás volt 3 hónap alatt, pedig folyamatos, csak próbálom így használni és reménykedek mindig pár hétig, hogy megoldódik, de.... Mindenesetre legutóbb már lcd-t cseréltek, ami nem lehet olcsó, most felvetettem, hogy kéne már talán egy újat adni, nem hiszem, hogy nekik ez megéri, öntik bele a pénzt (alkatrészt random) én meg nem tudom használni, szupi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest