Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
persze, mindig ez a valasz, de nem kell elmenni szelsosegekbe. kar is volt belemenni, rontja a szinvonalat.
nekem nincs notebook ramom itthon, mert nincs notebookom se itthon. ellenben van egy csomo desktop ramom itthon, mert desktopokat szoktam epiteni. es ez is egy desktop alaplap. ennyit akartam. ertem a dontes hatteret, de nem erdekel. oldjak meg, okosak.
-
moli.hu
őstag
pfff.. azert irtam egy emailt az asrocknak (info@asrock.com.tw), hogy lecci.
ilyen atalakito van visszafele is? mert akkor tudnam hasznalni a vagy 12GB felesleges ddr3 moduljaim kozul valamelyiket. most neztem az arakat, hat igencsak megdobna az alaplap arat egy sodimm modul pluszba.mondjuk mindegy is, mert tobb ezert forintert igencsak dragak az atalakitok, foleg, hogy nem erdemes nagyon beruhazni, ha jon a ddr4..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Passzív hűtésű, alacsony fogyasztású, két- és négymagos központi egységekkel, kétféle méretben érkeznek az ASRock termékei.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest