Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem meg so-dimm moduljaim vannak elfekvőben, még ki sincsenek bontva, ezért én is kerestem átalakítót, am1 deszkához. Aztán amikor láttam, hogy annyiba kerül az átalakító, mintha veszek 2x2 Giga ramot, akkor letettem róla.
Visszafele nem néztem, de látom, te is megtaláltad őket, és Neked is az jött le, hogy ennyiért a polcon marad a boltban.
(#54) moli.hu
Akkora, hogy szerintem még a nagyinak is fel fog tűnni. Én csak J1800-ast építettem, ssd-vel, és ha nem tudom, hogy mi van benne, akkor azt hittem volna, hogy valami "rendes" konfig. Tényleg nem egy brazos, vagy régi atom szint, ez valóban használható.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Passzív hűtésű, alacsony fogyasztású, két- és négymagos központi egységekkel, kétféle méretben érkeznek az ASRock termékei.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest