Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
Gweonydből Solzredbe is safe, a legnagyobb aggodalom maximum a léghajóról /toronyból lökdösős emberkék miatt lehet.
-
Edit,
Baszki már kitörölték.
Nah, keresek egy screenshotot.
-
H@lede
tag
válasz
mikromanus #797 üzenetére
Cinderstoneból megyek Gweonid Forestbe azt tudom mondani rá viszonylag safe run mert Cinderben közel van a pack craftoló gép/npc a kijárathoz és hamar ki lehet jutni a következő mapra.
Persze volt már velem is hogy jött szembe 2 Eastes le is pattantak a lovukról hogy hoooo majd kinyírnak aztán viszik a packokat, csak pont átértem Two Crownsba aztán csak pislogtak. -
mikromanus
veterán
Fent vana Pálinka blogon a táblázat. Szép és aktuális. A bevétel nem rossz, csak gondolom lejön az anyagköltség. Mostanában keveset túrázgatok. A gwenoidos körök jók voltak, csak most már van kockázata picit és a léghajó is ritkán jár. Egyébként jó az. Pár perc repülés, egy csobbanás a vérengző halak közé a tavcskába, aztán iirány a tenger. CInder kb 9 goldot ad, más kontinensre meg 20 speckó anyagot. Az kb 20 gold. Csak most már csapottabb az ár és vadabbak a vörösök-egyebek. Szokatlan módon a cinderes körök mostanság nyugisabbak. Lehet leszoktak a sarcról mert megritkult, vagy túl sok a zöld és ritka a vörösök jelenléte. Aki meg saját hazája fiait fosztogatja, azok nagyja már kalóz valahol.. A rövidebb út szárazfölddel haramiazár mellett is viszonylag egyszerű volt. Csak lassú. Csacsin kiszúrhatnak mikor átvágsz cinderen, rejtve meg elég lasúcska.
Az ellenségnek szállítás is ilyen. Többnyire könnyű hátulról besunnyogni, csak sok idő. Ha meg "spórolsz" és kiszúrnak mert még nem mentél át rejtett módba, akkor elég könnyen kiszúrnak. Nem tudom hogy csinálják, de volt hogy lefüleltek. Mondjuk túl sok mozgás nincs álca alatt, úgyhogy ha megvan a hel yahol volt, akkor lehet nem olyan fogós.
Freedich elég lutri. Többnyire megy a besunnyogás, csak aztán ha valaki ott dekkol a tradernél és épp rossz helyen pár társával, vagy épp trade runol valamelyik csapat, akkro necces. A tahó saját oldal ugyanúg ykirabol reflexből, mint a vörös. Leadja a pakkot, aztán körbejárják a szigetet balekot keresve. Elég viszolyogtató. Aztán a "Kissérő" lecsap, a másik felveszi a pakkod. Ha vissza akarod szerezni, akkor még te kapod a büntetőpontot. Összefoglalva: a freedich út kb negyed óra . Csak az a rizikó, ha mégis kiszúrnak, vagy ha épp olyan a terep, hogy nincs esélyed nagyon leadni. Akkor kb meg vagy lőve. VAgy időveszteség, vagy bukta.A kockázat ellenére nem rossz. Ha beérsz, akkor 4 golda, ha nem, akkor 1. Ha 15-20 perccel a recall után indulsz, akkor simán vissza tudsz teleportálni a "bázisra". A szomszéd kontinensen ha beérsz, akkor kb 20 gold, ha nem, akkor 4. A hosszabb út miatt olyan 30-40 perc egy kör itt.
Van kezdő goldmennyiségem, meg értelmesebb dolgokat tudok gyártani alkimistaként, így picit eltolódott az AH hiénázás-craftolgatás irányába a játékom. Meg persze kis War Helyconban meg néha egy kisHAsla hent. Már csak 4 token kell a staffhoz
(az AH hiénázás inkább felmérés és eladás. A botokkal sokat nme tudok kezdeni. Így arra gyúrok ami annyira nem automatizálható, vagy ismertebb és kisebb a hiénafaktor)
-
H@lede
tag
válasz
mikromanus #793 üzenetére
Kis kiegészítés a te elgondolásod mellé.
Ha megvan az első patron és sikerül házat illetve a nagy farmot lerakni amin van lehetőséged thunderstruck logra akkor már be lehet indulni biztos gold szerzésre.
A farm cart megszerzése után nem lesz gondja senkinek a további patron státusz megtartásával feltéve ha tud venni apex-et megfelelő áron (100-120 goldért)
Nekem most 1 trade runból kijön kb 27 gold és meg szoktam csinálni napi 2-3at fuel nélkül úgy 1 óra, ha használok akkor 35-40 perc 1 run.
Van egy régi, talán a bétához készített táblázat ami mutatja honnan hova éri meg packot vinni, amint hazaérek melóból linkelem is nektek.
-
mikromanus
veterán
válasz
PhilBrick #794 üzenetére
Annak elég a questelgetés. Mire felér 50-re eldönti akar-e még játszani. Kalózléthez kemény képzési program van. Több ezer krumplit vagy fát kell ahoz ellopni, vagy épp sok száz "zöldet" halomra ölni a védett területeken kívül... Kazuároknak ez nem pálya. PvP is mehet ha ehhez van érzékük kalóz elhivatottság nélkül is. Elég sok jó item elérhető honorból, vag yépp instákból-riftekből-eventekből is.
-
PhilBrick
őstag
A napi két órát játszó f2p user egyszerűen legyen kalóz szerintem!
Nem kell föld termelni, skill vagy gear se nagyon ha grouppal együtt mozogsz, a zsákmány pedig gyakorlatilag tiszta nyereség. -
mikromanus
veterán
válasz
Komplikato #788 üzenetére
A porok és egyébb anyagok egyrészt eshetnek "zacsiból", amit a szörnyek dobnak, másrészt a kisebbeket össze lehet gyúrni egy nagyobb szintűvé. 4-5 darab kicsi kell, meg esetleg valami item a general merchanttól. Ugyanígy be is lehet zúzni. Így a nagyobb anyagból több kisebb lesz.
"Zacsi módszer": Az ellenfelek legyőzésekor eső kérdőjeles csomagocskákat azonosítva is hozzájuthatsz ezekhez. Ahogy észrevettem minnél magasabb szintű a szörny, annál több a suska a csomagból (nem jelentősen) és annál nagyobb az esélye a minőségibb alapanyagnak. Nem "fehér" itemek bezúzásával is lehet szerezni port. Nekem eddig csak az alap Lunarite esett, de lehet mást is adnak a jobbak. A lunafrostok bezúzása is ad lunaritet. A zúzáshoz evenstone kell, amit a kovácstól vehetsz 5 ezüstért darabját. Lunarit craftra van recept is. 1 Moonlight archeum dust + 1 Mysterious Garden Powder+1 Blue Salt Gloves = 30 lunarite.
Alap lunafrostokhoz alap anyagok kellenek (ilyesmik: raw stone, iron-silver-gold ore, lunarite). A jobbakhoz azért már minőségibb és drágább anyagok). Lunafrostban nincs egymásra épülés .NAgy kicseszés. Az alap cracked kavicsok semmire nem gyúrhatóak át.
"Jáj-jájj-p2w" kérdésben:
Lehet vitatkozni hogy ez mennyiben P2W. Eleinte mindenképp az. Ha már van patronod, akkor onnan elég könnyen tarthatod a szintet. Amíg persze önti valaki bele a valós pénzt és van honnan APEX-et venni.
Free harcosként is vannak lehetőségek, de kegyetlen korlátozottak. Marad az ügyeskedés. Például
- gyors új karakter - questelés -50 gildánál vesz valami designt -eladja - törlés - újra.
Vagy a faék módszer:
- sok-sok hent és harccal - questtel szintezés. Gyenge leszel a PvP bunkókhoz képest, de zacsigyűjtésre simán elmegy. Ebből is jöhet suska.
Aztán pár gold után 2 apex és onnan lazább. A pár gold most épp 100-110 gold/ db a Nebe szerveren. Egy patronhoz az mennyi is? 4-6 karakter gildázás? -
-
H@lede
tag
Apex-el van lehetőség patron státusz megszerzésére?
-
Komplikato
veterán
válasz
basaharc502 #776 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de a különböző elementálok nem dobnak ilyen port nagyobb valószínűséggel? Mert én ott láttam először. Másod sorban meg lehet ritkán van a talált kicsomagolható cuccok között, de még mindig többet találsz így, mint ha szétbontod az összes dobott vagy kapott tárgyat ami nem kell. Tévedés jogát fenntartom. Nem elképzelhetetlen, hogy van olyan rész a térképen, ahol ilyesmit sűrűbben lehet szerezni, de akkor nyilván veszélyes terepen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
mikromanus #786 üzenetére
Azt azért megnézném, amikor felszáll a bagoly!
-
PhilBrick
őstag
válasz
basaharc502 #784 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem fogom végigolvasni. Rettenetesen unom már a siránkozást....
-
basaharc502
aktív tag
válasz
PhilBrick #778 üzenetére
Értem én..csak akkor én nem vagyok elég elvakult, hogy lenyeljem ezeket a dolgokat...kicsengettem egy havi patront, de többet nem fogok egy jó darabig az biztos...De módosítom az előbbi hozzászólásomat, a játék valóban nem p2w, hanem olyan modellt használ, hogy a fizetős játékosok is szívják a fogukat: nincs hely a farmodnak - jah bocs, fizess pár hónapot még és majd lesz, fizetősként is korlátozottan birtokolható laborpont mennyiség, magasabb szintű cuccok craftolása pedig vicc kb.
A farmerkodós része a játéknak szépen ki van dolgozva ez tény, de ez folyamatos patron státuszt igényel...annyira pedig nem űber, hogy ezért fizessek minden hónapban, akkor inkább megveszek apróért valami farmerszimulátort. A dolgozz eleget és veszel 2 apexet meg nem igazán fenntartható...az ára olyan 150-160 gold körül mozog, folyamatos labor nélkül megnézem, hogyan szedsz össze havonta ennyi aranyat. Persze biztos 0-24 órában online, meg a napi 8 óra játékkal meg lehet csinálni, de az ilyen fanatikus kockaság nem az én világom...én szórakozásból játszom. Persze most akkor jön, hogy nem kell mmo-val játszani...
-
PhilBrick
őstag
A Haslás tokenes cuccok azok fegyverek nem páncélok. Azoknál jelenleg kevés jobbat lehet craftolni, azt is nagyon drágán.
Megnyomod az "o" betűt, rányomsz a metalworkre és ott lesznek a receptek. A magas szintüek viszont az RNG istenektől kapják a statjukat: tehát lecraftolsz egy sealed darabot, kinyitod, ha szerencséd van jó neked, ha nincs akkor beolvasztod és kezded elölről. -
PhilBrick
őstag
válasz
Hagyjátok már ezt a P2W dolgot!
1. Itt leginkább az RNG isteneken múlik, hogy gazdag leszel-e.
2. Koreai MMO, rengeteget kell dolgozni benne. Viszont választhatsz hogy farmerkodsz vagy mobot ölsz órákon át.
3. Vehetsz APEX-et ingame, egy fillért sem kell a játékra költened, ha elég sok időt szánsz a kettes pontra.Aztán skillt fejleszteni mindig a legolcsóbb dologgal ajánlott! Tehát nem páncélt fogsz csinálni, hanem veszel párezer iron ore-t és beolvasztod ingotnak. "Homokot" pedig mobokból lehet szerezni, lásd kettes pont.
Valamit elnéztél: minden recept elérhető, csak legyen elég magas skilled hozzá. -
válasz
Amit leírtál nem P2W.
Még mindig.
És akkor mit szóljak én healerként? Egy mobot nem bírok megölni, esélyem nincs soloban a zsacsikra. Ez ilyen (ezt utáltam Wowban is kb.)
A craftolt gear az endgame gear, annál nincs jobb. Ha mindenki maxos craftot csinálna 2 hét után, maxos gearrel, akkor meg menne a fórumon a trollkodás, hogy nincs content.
IRL pénz nélkül is tolhatod és élvezheted a "p2w-t": AH certificate AHból goldért ->AHzás -> 2x Apex -> Patron -> voalá'.
-
basaharc502
aktív tag
A következőt szeretném kérdezni/mondani: A játék elég nagyban építkezik a craftolásra, az alapanyagok beszerzéséhez és az egyes képzettségekben való jártassághoz nagyon sok laborpont kell, így alapból aki nem fizet elő, annak nem sok esélye van arra, hogy sok cuccot fog magának készíteni, arról nem is beszélve, hogy aranyat is csak laborponttal lehet szerezni, szóval ah-ban sem tudja megvenni az illető. Illetve alapanyag termeléshez szükséges farmot is csak előfizető birtokolhat ugye...
Ez még nagyjából ok, bár elég erős p2w az egész. Nekem a bajom a következő: Mivel általában tank karaktereim szoktak lenni, ebben a játékban is azt választottam, így a craftban egyértelműen a metalworkre próbálok rámenni, de itt a bökkenő, hogy hiába van elég laborom, kibányászott vasam, aranyam, ezüstöm stb ha a kék vagy piros homokból nagyon kevés van...Honnan a fenéből tudnék szerezni? Mivel tárgyak szinte nem hullanak a legyilkolt mobokból így nincs mit szétbontanom, a kieső kérdőjelek (aminek felnyitásához persze labor kell) szintén alig tartalmaznak ilyen alapanyagokat vagy szétbontható tárgyakat....Az ah-ban pl a páncél készítéséhez szükséges kék homokból 10-15 darab kerül 10-12 aranyba, ami szerintem baromi sok...nem is beszélve arról, hogy egy lvl 35-40 körüli páncél legyártásához kell vagy 20-25 ilyen homok...nem beszélve az 5000-10000-es jártasságról stb stb...ahhoz, hogy legyen 10000-es jártasságom hány ilyen kék homok kellene? több 100...azt meg honnan "bányásszam" elő? Lehet én néztem el valamit, és ilyen homokot lehet valahol kitermelni, nem pedig random várni, hogy mikor hullik már valahonnan...
-
Kasya
nagyúr
Ha másik szerverre megyek, akkor a patron státusz és coin megmarad,ugye?
-
ZsyfKo
senior tag
Ha lejár a patron státusz a házam és farmjaim meg maradnak?
-
kisi
aktív tag
Hát... Jópár hete ültetünk fákat 2 nagy scaregrow-on, de eddig semmi. Tényleg szerencse kérdése lehet erősen.
Nem tudtok valami helyet ahol a játékban gyártható, vagy vehető hangszerek meghallgathatók?
A Youtube-on van egy kis videó, de közel sem teljes.. -
H@lede
tag
Sikerült legyártani 3 farm cartot ezekkel már egy vagyont lehet keresni.
Nem tudom ki mennyire vadászik thunderstruck logra, de elvileg cedar-t kell ültetni annak van a legnagyobb % hogy belecsap a villám. -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #764 üzenetére
Ja, nem is. Questből is meglehet a cuccos "problémásabb" része. Akkor viszont pöpec gliderek összedobhatóak...
-
mikromanus
veterán
Az extra qliderekhez kellhet. Jó az ha van. Sajna némelyik extrém harcoshoz kell Auroria is, mert a "Lángoló fa" csak ott terem... Pedig pofás darab a red dragon. Mondjuk van még pár egyedi csirkeszárny. Mindjárt meg is sasolom van-e olyan amivel leváltanám az ultimate verziómat...
-
Ghoosty
őstag
válasz
PhilBrick #761 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Alapvetően csomag nélküli módon gondolkodtam, ezért fel sem merült a csacsi meg a taxi, de jogos.
Jól sejtettem, hogy a léghajó mindent visz. Csak ritkán jár.
Amúgy glider-hez kaptam valami szárny upgrade-et, Marianopole mellett egy küldetés során, amire még nem jöttem rá, hogy hogyan kell felhasználni.
-
mikromanus
veterán
A leggyorsabb a teleport és a recall minden esetben. A legolcsóbb a recall, de az csak egy helyre mehet. Más kontinensre, vagy más kontinensről hazajutásra az a legjobb (0 hereaafter vagy mi). Sebességben szárazföldön a ló a leggyorsabb. Előnye lehet még ha átvágsz egy hegyen (néhol sokat le lehet vágni ha tudod merre lehet felkapaszkodni). A fejlesztett glider jobb ha van egy magasabb hely az induláshoz. A klipper a leggyorsabb vizen, csak ott meg sok a k*cs*g, meg az űrbogár.
Csomaggal és hosszabb úton a léghajó a legjobb. A sebessége kb ugyanakkora mint a glideré. A szárazföldi taxi is jobb a csacsinál. Répamódnál is. A tractorok speed bónusszal már elég versenyképesek lehetnek. Főleg a gildás Aurória bevezetés és upgrade lehetőség mellett.Egyébként meg van ilyen leírás/topic... csak nem találom. Mountokra, hajókra, meg a gilda stárért vehető cuccokra tuti vannak leírások...
Mountok
A hajók is valahol megvannak. A tömegközlekedésre nem rémlik hasonló... -
Ghoosty
őstag
Közlekedési kérdés, ez így helyes, vagy valamit kihagytam? (kontinensen belül)
Leggyorsabb a teleport könyv (1 hereafter stone-ba kerül), következő a léghajó, aztán ló, majd gyalog.
Glide kb hol van? Ha lóval megyek, érdemes kicsit kerülni, hogy aztán vitorlázhassak?
-
kemotox
addikt
Úristen most nézem, van egy olyan arcfestés, hogy a manus orránál el van kenve a kokó csík... Beteg
-
whitezo88
nagyúr
Kripp összedte a hackeket és exploitokat sokról nem is tudtam és tényleg durvák. nagyon sok még mindig a csalás, én is elvesztettem az érdeklődésem sajnos, valahogy nem fűlik a fogam eleve a sok farmhoz meg grindhez. [link]
-
H@lede
tag
Üdv Mindenkinek!
Csatlakoznék én is ehhez a topichoz.
Sikerült kifarmolnom a 150 itemes staffot+luteot, elég is volt az a rész nekem
Kérdésem lenne a Nov 4. patchban megkapjuk a lvl 55-t is vagy arra még várni kell sajnos? Ezt az infót nem találtam a linkelt oldalon és hátha ti többet tudtok.
-
PhilBrick
őstag
Auroria!!! November 4. lesz a nagy nap!
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #739 üzenetére
Guild lap frissítve. Kb most már minden válasz fentvan amit az átlagos finoman érdeklődő újonc fel szokott tenni huszadjára is (azaz minden újonc/frissebb játékos kedvelt spam témakörei): Na jó. Nem "fent van"? csak ott a linkje és hasznos ha van hozzá minimális angoltudás...
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ereshkigal #748 üzenetére
ilyenkor el kell menni egy bíróhoz a fővárosban és lekerül rólad.
-
kisi
aktív tag
válasz
Ereshkigal #748 üzenetére
Ehh...
Néhol van annyi bánya, hogy kényelmesen lehet bányászni.. Lehet, más szerveren többen szedik, de Orchidnán Dewston plains délkeleti részén Sandtooth, Dwarf enchapment Austerre kör alatt vagy ötven bányát láttam, embert egyet sem, aki szedte volna.
-
-
kisi
aktív tag
A fekete ninján nekem a direcX telepitése segitett...
Bannoltak már titeket? Okt 1.-én felugrott egy ablak, miszerint bant kaptam.. A házban, zongora előtt ülve, kottát gyártva. A párommal együtt 3 accountom került ban alá.
A reklamációra 10 nap múlva érkezett válasz sűrű elnézéskéréssel, account visszaállitás, és ennyi. Azt, hogy miért kaptam, most sem tudom.
A 10 nap alatt a teljes állat/növény ültetvény kihalt a tanyákon, és a madárijesztőknél, plusz 3 account parton státuszából ment le 10 nap..
Erre persze nem volt még egy Sorry sem... -
kemotox
addikt
válasz
whitezo88 #743 üzenetére
Nálam rendszeresek a láthatatlan NPC-k.... full fekete ninja karakterekről pedig ne is beszéljünk. Még jó hogy ennyire agyon lett hypeolva, hogy Cryengine 3 hajtja
Elfeknél van az elején az "olvass fel a macskának küldetés", aranyos kis átvezetővel. Fel toltam maxra a grafot és még úgy is olyan a macska mint valami kihányt mákostészta. Szürkés feketés foshalmaz az arca. Isten látja a lelkemet, nagyon tővel áll tőlem a grafikabuzulás, de ettől dobtam a kanalat.
-
whitezo88
nagyúr
olyan szépen tud betölteni néha
[link]
-
mqm
senior tag
válasz
mikromanus #741 üzenetére
Külön a logout-os résznél belépve sem engedi.. De lehet ez a telefonom hibája!
-
mqm
senior tag
válasz
mikromanus #739 üzenetére
Hozzá szólni valamiért nem enged a bloghoz.. Viszont szerintem a nagy részét összefoglalónak is fel lehetne használni..
-
mikromanus
veterán
Csináltam kis "pálinka Trader" blogot. Lehet csacsogni. Nem csak kizárólag klántagoknak. Elkezdtem legyűjteni a hasznos linkeket is.
Itt lenne:
ArcheAge Topic - Palinka Traders Guild lap(#738) Ghoosty
- Kicsit gyenge lennél, de nevetségesen sok múlik a létszámon. Minden agyzöldítő skill hasznos. Arra mindenképp jó lehetsz. csak picit óvatosnak kell lenned és együttmozogni a csapattal. Meg picit inkább hátrébbról odaszúrkálni. Azért ekkora szintkülönbségnél lehetsz omlós. Egy próbát megér
- 1 nap után elvesztik a nem védett helyeken az ültetvényeid a "Nevesítésüket". Onnan büntetlenül lophatóak. Ez fáknál kényesebb picit. Ha nem quest cél, akkor nincs külön jelezve a saját termény.
- nem tudtam róla, hogy van ingyen beetetési időszak az AH-ban. Ha van, akkor használd ki! -
Ghoosty
őstag
Lassan haladok a szintezéssel, pedig nem sokat tökölök más dolgokkal (nem emlékszem, hogy végül megléptem-e, de valahol 26-os szint környékén vagyok). Igaz, hogy mindig elolvasom a történetet, meg megnézem a videót, de akkor is lassúnak érzem. A mobok viszonylag gyorsan halnak, sokan hozzám se érnek és már halottak, de általában aki oda is ér, arra eltolok két közelharci skill-t és már fekszik is.
3 kérdésem lenne:
Tegnap a guild tagjaim elmentek war-ozni. 35-45 körül vannak legtöbbeni. Nekem van értelme beszállnom, vagy 25-26-os szinten úgy is csak 1 ütés lennék mindenkinek?
A fa neveldés public farmot használom. A másikakat is próbáltam és ott már messziről láttam ilyen kék fénnyel, hogy hova tettem le csirkét/krumplit. Itt viszont akkora az erdő, hogy nem látom és keresgélni kell. Van valami jó módszer, hogy megtaláljam könnyebben?
Nem vettem aukciós ház licence-t, nem fizettem be patront soha, viszont tegnap megpróbáltam és sikeresen eladtam pár dolgot az AH-ban. Van valami "próba darabszám/időszak" vagy az indulásnál lévő bug miatt 1-2 napig patron voltam és így ingyen lett AH hozzáférésem?
-
Kasya
nagyúr
válasz
mikromanus #736 üzenetére
Akkor az valami celzott google analitics hirdetes volt gondolom.
Youtubon nem talalom... no mindegy. -
Kasya
nagyúr
Na mar a TV-ben is reklamozzak a jatekot. Epp hulun futottam bele. Kezdik komolyan venni a marketinget is.
-
mikromanus
veterán
HA volt olyan kit nem vettem fel, de írt, az kérem írjon ingame újra, vagy írjon ide (esetleg privát üzit)! Volt egy levél és kiment az olvasottakkal. Nem tudom olyan volt-1 aki írt "/w"-t is...
-
kemotox
addikt
Állatkánkat hol/mivel lehet elnevezni?
-
Nem ,ez a játék szerver része/alapja. Lehet, hogy kalóz akart lenni (ami szintén a játék része) és ahhoz fame-et kell gyűjteni, azt pedig leggyorsabban gyilkosságért kapja.Viszont visszalőni elvileg te is csak bloodlust módban tudsz és ha megölöd, akkor az is gyilkosságnak számít, így mész a bíróságra halál után. (Az más kérdés, ha nem ez a cél, hanem, hogy csak éppen a f*szát méregeti, hogy mekkora dicsőség egy kisebb/alul gearelt karaktert megölni)
Ghoosty: Ha megvan a xy... to do. with a mentor quested, akkor ők kapnak a dungeon végén 3 Gilda Start.
-
kemotox
addikt
válasz
mikromanus #721 üzenetére
Pálinka Traders, hát behalok
Marha jó kis név, mindenképp csatlakoznék ha lehet. Ma vagy holnap keresni foglak.
-
PhilBrick
őstag
1, Az ültetett fádba belecsap a villám és Thunderstruck tree lesz belőle. Esélye kb. 1:10 000. Aztán ez darabolható 4 db logra.
2, Nem lehet, házak védettek. A tulaj viszont leverhető a házában is.
3, CTRL+F -el bekapcsolta a Bloodlust módot, így saját frakcióját is támadhatja nem védett területen. Ilyenkor lila a neve. -
-
mikromanus
veterán
Nebe szerver indult legkésőbb és az volt az "utolsó" a sorban. Szép magyar csapat gyűlik ott és lassan kezd szerveződni is a banda. Más csapattal is kezdünk összebandázni ideiglenesen, vag yhosszabb időre. A guildünk neve a nyugati kontinensen: Palinka Traders
Mikroman néven elérhető vagyok délutánonként és este., vagy atöbbiek is intézhetik a toborzást719) Fényvadász
Random a thunder fa kialakulása. Ha növésben levő fába csap a villám, akkor lehet belőle thunder fa. Állítólag a nagyobb fák és egyes területeken gyakoribb a kialakulása, de ez lehet városi legenda. -
ZsyfKo
senior tag
Kérdés: Thunderstruck logot hogy lehet szerezni? utána olvastam de eléggé bonyolultnak tűnik, valaki egyszerűen? PVP-s területen le lehet rombolni a másik házát? FAsza volt ma tradepack cipelés közben leöltek Cinderstone-ben hogy rohadjanak meg, leöltem őket de már késő volt. A másik amit nem értettem hogy jött velem szembe egy kurva aki ugyanúgy zoldszínű volt a neve mint hogy egy faj vagyunk, de aztán még is megtudott ölni és lila lett a neve. A legjobb az volt hogy utána vissza mentem és megkerestem de hiába öltem alig sebeztem.
-
kemotox
addikt
Melyik szerverre érdemes mennie egy kezdő játékosnak, hol vannak magyarok sokan? Nem mintha gondom lenne a külföldiekkel meg a nyelvvel, de ha már lehetőség van rá, akkor inkább honfitársaimmal tolnám
Apropó, magyar klán van már?
Köszi a válaszokat. -
mqm
senior tag
Szerintetek egy paladin build mennyire életképes insta/raid tankolásra? Gondolkoztam ,hogy a healer ágat ki cserélem auramancy-ra. És akkor lenne battle/def/auram..
-
whYz
őstag
Hogyan lehet megtamadni ellenseges jatekosokat?
Mindig ha kijelolom oket a skillek szurkek maradnak es nem tudok tamadni.
Vagy tul kicsi vagyok meg a pvp-hez 27-es szinten?
-
-
Ellia
addikt
válasz
PhilBrick #711 üzenetére
Köszi megnézem! Amúgy érdekes, hogy csak nyugati oldalon csinálja, keletin még egy darabbal se futottam össze.
Amúgy Kyrprosan van keleti oldalon magyar guild?
Meg elég sokat látom, hogy vennének/árulnak APEX-et. Ha jól értem ez arra jó, hogy patron státuszba kerüljek x időre? Javítsatok ki, ha tévedek!
-
PhilBrick
őstag
válasz
KBjunior #699 üzenetére
A vocation badges sor alatt kellene lennie a jury duty számlálónak. Ha ráviszed a kurzort, mutatja hogy hányadik vagy a várakozók sorában éppen.
Neked ez nem látszik, tehát nem lehetsz bíra. Addig biztosan nem, amíg nem nulla az infamyd.#700
már megint nincs igazad.#701
Én célzottan mentem, a storyline vége óta gyakorlatilag nem questeltem. Bőven elég XP jön kraftból, már a hatodik skillágat húzom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest