- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Philips LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelloss
tag
Orchidna-n is vagyunk egy páran a keleti (Haranya) oldalon.. Grind-e ,hát grind de nem olyan zavaró mint pl. az Aion kezdeti grindje ,sokkal lazább. Kezelhető. Bár attól is függ mi neked a grind... A szinteket elérni az egy dolog ,a másik,hogy gyüjtögetni kell a craftoláshoz stb... Ahhoz nagyobb türelem kell,meg megvárni míg bejön elég labor pont..
-
-
D013
aktív tag
Sziasztok,
Combat pet kérdésben írok, próbáltam utánaolvasni de sehogy sem tiszta nekem a téma. Az egy dolog hogy felnevelhetsz mountnak valót, de a rendes combat peteket legjobb tudomásom szerint be kell fogni (tame), és ehhez háló kell. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet ilyen Taming net-et szerezni? Vagy van-e ennek a dolognak valami level req-je, vagy patron státusz ilyesmi. Láttam videókat arról hogy world bossokat fognak be. Gondolom lehet gyűjteni egyszerűbb beast-eket is..Jah továbbá: csak beast tipusú mobokat lehet idomítani?Előre is köszi a válaszokat!
-
PhilBrick
őstag
Szia,
Mennyire vagy hajlandó visszaolvasni?
Mivel ezeket már mind tárgyaltuk, csak tömören:
- F2p-nek nem lehet háza, farmja, kevesebb laborpontot kap. Mindent csinálhat, csak lassabban halad vele.
- Nem kötelező, de játszahatod úgy is. Hol máshol kapsz xp-t AH-zásért?!
- Vannak, de már nem zavaró a reklámjuk.
- Kyprosa, Eanna, Melissara, Nebe. Itt biztosan vannak, a többin is lehetséges. -
Ellia
addikt
Hali! Szívesen kipróbálnám a játékot de van bennem pár kérdés elsőre:
Mennyire f2p/p2w? Milyen korlátozásokkal jár ez a modell?
Mennyire grind a játék?
Gold sellerek?
Melyik EU szerveren van nagyobb magyar tömörülés?Válaszokat előre is köszi!
-
mqm
senior tag
1.2 Build 4.11
- Ezentúl lvl 15-ös karakterrel lehet csak Faction, Shout, Trade, Need Party, és a National chateken beszélni. Gondolom ez a spam botok ellen lett kitalálva. Ez az idegesítő probléma is kipipálva.
-A Kraken kicsit izmosabb lett, és ezentúl csak ostrom fegyverekkel lehet sebezni. Pl hajó ágyúval.
-Healer fegyvereket már kapunk küldetés jutalmakként.
-A Warehouse 130 slot-osra növelhető maximum.
- A Trial chaten még egy kicsit változtattak. Csak az tud oda írni aki épp részt vesz egy tárgyaláson. Ez is helyes.
- A mount ikonokat kicsit frissítették, hogy jobban megtudjuk őket különböztetni.
- A Seal-Point Sabrefang battle fejlődési bug-ját kijavították.
Forrás:www.archeage.hu
-
-
mikromanus
veterán
Én meg freedoch-ra mentem a többiekkel. Meglepő módon volt egy rövid idő míg nem volt ellen,vag yépp kezelhető lett. Aztán befutott pár karaván meg jöttek a hiénák. Egy kisebb 30-ast is odaett a fene. Előtte leraktam a biztonságos kis helyőrségbe a pakkot és felderítettem.Épp visszavettem a pakkot, erre ott áll és kérne teleporthoz kavicsot. Mondtam neki, hogy akár úszhatna is. Most mire számított? Mellesleg a recall mindig olcsó lehetőség ha aktív. Egy pakkot azért leadtam , de a későbbi free for all csatározásban én inkább csak szívtam. No, majd ma tesztelem a besunnyogást. Szerintem picit növelték a felfedezés határát. Tuti nem "4 métere" láttam egy ellent a sima kis védőpajzsomnal...
-
válasz
mikromanus #582 üzenetére
Uprootolást azzal szokták magyarázni, hogy az "illegális" farmokat szedik fel (gyakorlatilag ha nem a scarecrowra pakolsz)
Azért jókat lehet röhögni rajtuk néha, plusz azért a jó Magyar stílus kijön itt is. Nézem a tárgyalást, egy rakat elkövetett bűn, de a srác magyaráz szépen angolul, meg elnézést kér, stb... Kap 30 percet, erre a következő sor: "Sz*PJATOK LE MIND!!!"
Gyöngyszem.
Mondjuk az ilyenekért érdemes játszani. Tegnap az egyik telekszomszédom írt egy emailt, hogy legyek már kedves felvenni a kisfarmomat, mert ő letenné akkor a nagyot oda.
Írtam neki, hogyha ő lebontaná a házát, akkor én meg oda pont be tudnám tenni a második farmomat.
Más: Aquafarmot használ valaki? Megéri a befektetést az ott termeszthető cucc?
-
Raptor™
tag
Ti be tudtok lépni Glyph-be?
Mert én éppen bejelentkeznék és nem küldi el az authentication kódot az e-mail-emre. -
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus #579 üzenetére
nem hívható be senkise, random.
-
válasz
mikromanus #582 üzenetére
Vannak ilyen esetek is, na de ez meg már az a kategória szerintem, hogy vagy elhiszik, vagy nem. Nálunk pl. megkérdezik, francia vagy-e, ha igen, akkor alapból bűnös. Gratulálok.
Hosszú távon talán nem lesz haszontalan: ha valaki folyamatosan bűnözik, a növekvő bűnlajstrommal a kiadható maximum büntetés mértéke is nő, ami egy idő után talán majd elgondolkodtatja, hogy nem éri meg... hogy ez bekövetkezik-e, nem tudom.
-
mikromanus
veterán
válasz
Ereshkigal #580 üzenetére
Nem egészen vágom, de volt olyan, hogy "A" player leütött, "B" player felkapta a pakkomat es elindult leadni. Visszatértem és betámadtam. Mivel "B" nem támadott, így gondolom ez rossz pont. Akkor is ha éppolyan bűnös mint a "Testőre". Vagy ha megtámad a party tagja, akkro később visszatámadva nem jár rosszpont? Meg van egy rakat növén yés állat ami elállja az utat. EGyrészt nem lehet odatenni a madárijesztődet/házadat, másrészt akadályozza a mozgást és még idegesít is. Nem is számítanak ezek arra, hogy megmarad. Vagy ezer ember fordul meg arra óránként. Mégis mire számítanak? Odébblökni nem lehet, így marad a vágás. És ezért "bűnös" lennék?
edit: ettől még a trial tényleg elég haszontalan.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ereshkigal #580 üzenetére
+1
Az egesz Trial reszt feleslegesnek tartom a jatekba. -
válasz
mikromanus #579 üzenetére
Én részemről kikapcsoltam a trialt, a csatornát és az invite-ot is. Értem én, hogy egyesek próbálják kimagyarázni magukat viccesen, de mi az, hogy lop, öl, aztán ártatlannak nyilvánítják?! Ellentétben a valósággal, itt senki sem ártatlan, aki a bíróságra megy. Aztán köcsögölnek tovább, mert előző alkalommal se büntették meg őket.
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #578 üzenetére
Néha nagyon elutasítóak az esküdtek (többnyire), de volt olyan is, hog yel se kezdődött a "per", de már a fele hangoztatta, hogy avádlott ártlatlan.
A trialba amúgy bárki behívható aki még nem kalóz? Az is, akinek sokszáz rosszpontja van már, csak még nem nyírta ki senki? Lehet ilyen kapott meghívót és elnézőbb volt az "apróbb botlásokra". -
ZsyfKo
senior tag
Mi az a trial a játékban? Már párszor inveltek ilyenre de nem mertem menni az ismeretlenbe.
-
mikromanus
veterán
Nem kellene különválasztani tematikus-játék fórumra ez a mostanit? Vagy átnevezni ArcheAge -re a cikk címéről? Cak mert itt állunk 500+ hozzászólással és egy többéves cikk az alap és nem játék topic... Mondjuk az eg ydolog, hogy kb ha nme spamelnék itt, akkor kevesebb lenne.
-
PhilBrick
őstag
A küldiből kapottak csak alap cuccok, aztán instákból már jönnek jobb daradok. De itt a craftoltak jelentik a high end geart. Abból biztosan lesz majd strenghtes leather, de nem lesz olcsó.
Egyébként a fegyvertől is függ a dolog: dualwield mellé nekem jó lenne a sok agility is. Arról nem beszélve, hogy bármikor felvehetsz új skillágakat is, amihez akkor más gear kellhet.Akik megöltek téged mikor nem is volt war, lehet hogy épp azt szerették volna elérni. A danger level a killek számával együtt nő. Aztán végül háború majd béke. Mi is mentünk már öldökölni hogy kitörjön a háború, aztán békében nyugodtan tudjunk oda TP-ket vinni. :-)
-
ZsyfKo
senior tag
Még mindig nem tudom milyen szett kellene, lassan meg van a max szint és félek hogy utolsó szett választásom lesz küldiből. Outrider kasztot húzok (battlerage, archery, shadowplay) Batlerage és Shadowplayen a hangsúly, sok közelharc és nem tudom hogy leather vagy plate. Most leather van mobokon jól elvagyok, pvpben is elboldogultam, de sokszor veszem azt észre hogy kevés vagy dps-ben és hamar hullok. És ahogy néztem a plates szettek inkább strengthesek, míg a leather agilitys, ebből az jön hogy nekem marhára nem jó a leather szett, de az bizonytalanít el hogy játékban is marha sokan abban járnak (más hasonló kasztok) és youtube videókban is abban nyomják. Csak annyira logikus lenne mint sok más mmo-banhogy közelharcos, valami wari féle plateben, strengthre pakolva tolja, bár assa szerűek meg leatherben. A lényeg hogy itt sokallom a leather szettben az agilityt. Valaki vélemény? lehet már késő van nekem is ehhez, csak eszembe jutott.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Ereshkigal #572 üzenetére
Ja nekem hasonló volt, kis buzi azzal szórakozott hogy a camp környékén próbált ölni de annyira hogy ha gáz van még vissza tudjon menni nehogy meghaljon, és velem is azt csinálta hogy próbált ki lökni a campből. Vicc ez a sok gyökér.
-
-
ZsyfKo
senior tag
Komolyan nem értem néha a játékosokat, nincs war a területen nem kapnak semmi pontot de oda érek leadni a küldit körül állja 4 ellen az npct és mint gyöngytyúk a takonyra rám kap mindenki. Vicc, csak én nem nevetek.
-
mikromanus
veterán
válasz
PhilBrick #569 üzenetére
Sok észrevételem nem volt honor ügyben. Nem PvP-ztem. Ha meg igen, akkor ugye nem számított. Sokáig kijelölni se tudtam az ellent, meg szar egér-billentyűzet mellett sok sikerem nem volt (ilyenkor látom, hogy mennyi "Kompromisszumot" kötöttem mert lusta vagyok lecserélni + befektetni valami egérpadba). Azért Freedochban összejött egy killem. Ráadásul valami +5-8 szintes emberke ellen. Sérülten érkezett. A másik "sikerem" egy lvl 50-es ellen volt. Úgy gondolta lvl 34-ként nem vagyok veszélyes és a magasabb szintűeket támadta (akik nem voltak partytagok). Mire rájött, hogy bizony az a sebzés is fáj ami tőlem jött és rámszált már veszettül lesérült. Nem sokkal élte túl a halálomat. Jót röhögtem. Kis bunkó benyalta.
Sokat nem veszített vele, de az jó érzés volt.
Cinderben megtaláltam az árust. Máshol nem is kerestem. Valamiért viszont jegeltem. Van aranykoöltsége, vagy csak itóka/lötty kell?
-
PhilBrick
őstag
válasz
mikromanus #567 üzenetére
Ha háborúban ölnek meg, bizony veszítesz honort. De mínuszba nem megy le. :-)
"Emblémagyáros" pedig minden városban van. -
whitezo88
nagyúr
igen az a legjobb mikor questelsz még és csoportba verődbe vadászik az ellenség (ötvenesek Haslás upgradelt fegyverrrel) a kicsikre. Én is szoktam PVPzni, de csak 1v1...
apropó tegnap vicces volt, van CInderstoneban egy napi q, hogy 2 trade packot (ami nem trade pack csak annak minősül) kell elvinni kicsit odébb. Elindulok erre szétlő egy ellenség, ráadásul szép nagyot kritelt, kisebb volt mint én és lazán lement a fél életem. felveszi a packot azt látom hogy zavarodott, mert nem trade pack volt
mikor visszaértem akkor rakta csak le, ki is nyírtam gyorsan, aztán már nem láttam. később guildtársamat ugyanúgy megölte aki a q-et csinálta.
mod: ha megölnek igenis vesztesz honort.
-
mikromanus
veterán
Honort csak költeni lehet. veszíteni nem. PvP-ben XP-t se veszítesz. Az ellen lecsapása meg nem sok haszonnal jár ha nincs nála trade pakk. Kivéve ha rossz helyen termelne, vagy bányászna és nem kell a konkurencia.
Ha ellenséges területen vagy, akkor meg piros vagy és az ugye mindig "A Célpont". -
ZsyfKo
senior tag
Kérdés: Gyűjtött honor pontokat el tudom veszíteni? értem itt ha leölnek. Mitől függ hogy kiből mennyi honor pontot kapok?
Amúgy nincs bajom a pvpvel, WoW-ban is csak azt nyomtam, de annyira rühellem ( a tegnap tapasztaltakból) hogy mindenki csak groupban vagyány, tudom az a biztos, de ha látják hogy egyedül ölöm a mobot fél hp-n akkor ne 3an öljenek már.
Ja másik, most nagyon gondolkodom hogy Outriderrel lether vagy plate kellene nem tudok fönteni mert jelenleg leathert használok de ugye közelharcos hamar be ver, bár én is közelharcolok, áh mindegy csak gondolkodom az örök kérdéseken XD. Mert ugye evasion+crit+bow range vs nagy def+ hp +stun resist.
-
mikromanus
veterán
Cinderstoneban a "pakkleadó" településen van az emblémagyáros. Meg tudná valaki nézni mennyi esgy saját logó készítése? Néztem már, csak nem emlékszek, hogy valami ital/festék, vagy némi gold kell...
Ötlet a Palinka Trader logóra? Ha nem szavaz seni (este játékban sem), akkor a végén még csirkefejlez mint az avatarom -
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #561 üzenetére
Kevésbé elérhetőő helyek közelről gyakran kidolgozatlanok. Hegytetők, sziklafalak magasabban levő részei, "under construction " övezet... Ez normál játéknál nem feltűnő, csak ugye az ügyes felhasználó sok helyre felszökdel és a vitorlázás mód is elér olyan helyeket, amire nem is gondoltak.
Amúgy ez olyan, mintha kicsi lenne a látótávolságod. Bár az nem rossz textúra lenne, hanem semilyen.
-
whitezo88
nagyúr
miért nem tölt be a textúra? elég ritkán látok ilyet, de most ezen a területen folyton. emellett nagyon hamar mosódik a kép a távolság alapján is...
[link] -
BoneDragon
veterán
Nui szerveren van magyar közösség?
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #558 üzenetére
A gemgyömöszölés socketbe témára találtam eg yilyet:
"Okay I got it lol. Open up your inventory, on the bottom right click on the sword-icon "Regrade Item".Top side of that new window, click on "Lunastone" and then look for what parts that Lunastone is - Head, Chest etc.
Put the wanted gear into your Inventory, place it under "Equipment Item" and then the Lunastone. You can only use one Lunastone at a time!"
No, majd kipróbálom.
Amúgy hogy van ez a gem és poti upgrade? Mindegyiknél mintha lenne eg ykimaradt szint. Azaz tudsz egy szintet upgradelni, élettöltő italnál, aztán tovább nem, mert a következőhöz olyan szintű lötty kell, ami nincs a választhatók közt. A "háromszög" feletti szint, mait questekért is kaphatsz kimaradt??? Vagy scak átsiklottam felette.
edit: asszongyák:
"For some reason the recipe only shows up at regal workstations i made my recall point in wardton so that i can craft it and other high tiers anyways "
Szóval a workstation kell, amihez kell 10k feletti alkímia pont és addig egy átlagosabb löttyöt vag ykavicsot se tudsz összedobni? Naköszziszépen... -
mikromanus
veterán
Szerintem marad amíg van rajta védelem, azaz ki van fizetve az "adó". Bár lehet az is törlődik... A tervezhetőség miatt szerintem tartják a helyet amíg nincs a fizetésnélküli 2 hét. Így aki esetleg odasunnyogna az tudja mikor menjen és nem a vakszerencsén múlik.
Más:
- a Farmer's Workstation ha jól értem 10000 pontnyi alkímiáig nem is lehetséges, mert kell hozzá Viscous Glossy Oil?
- A fejlettebb italok és kövek tradelhetőek, vagy csak az alap 1-2 szint?
- sosketbe hogy lehet belepaszírozni azt a rohadt lunakavicsot? Adott az item, a kő, de sehogy se találom a megoldást.
- socket kövei kiszedhetőek és ha igen, akkor felhasználhatóak, vag ymegsemmisülnek? (esetleges későbbi upgrade miatt érdekes). -
ZsyfKo
senior tag
Törölt karakter farmjával mi lesz?
-
ZsyfKo
senior tag
Jee, kész van a clipper, mehet a traderun küldi.
De azért a nyomi még szépen lehúzott 10 arannyal, az annyira nem tetszett.
-
mikromanus
veterán
Hm... Nme tudom olvassa-e a kedves csapattárs és aktív-e, de ha délig-egyig belép, akkor levakarhatja a faanyagot a területemről. Csak telepítse újra. Reggel elfeledkeztem+kicsúsztam az időből. Exariannak szól
(A neveket nehezen jegyzem meg. Ha picit elírtam volna, akkor elnézést! A helyek is csak kb vannak meg. Ezra, vagy elza az egyik városra, marianavalami helyett max marhapüré jut eszembe, solzred az csak "A félsziget", freedoch" free -sziget, vagy kalózsziget A nevekkel picit hadilábon állok egy jó darabig.
)
-
BoneDragon
veterán
válasz
whitezo88 #198 üzenetére
Hihetetlen szép ez a játék, nagyon igényes, hangulatos az egész megvalósítás. Mivel kb csak mmo-val játszom ezért ez a grafika nekem a mennyország.
van hogy csak nézelődöm és készítem a képeket. Wowról nem csináltam anno ennyi képet.
Szerk .: sikeresen egy jó régi kommentre válaszoltam. Imádok ide írni telorol...
-
mikromanus
veterán
NEbe szerveren nyugaton vagyunk páran már a Palinka Traderben. Aki akar az jelentkezhet. Mikroman néven nyomulok.
-
-
Dragovich
csendes tag
ha a hátadon van és az enemi megöl leesik a földre és fel tudja venni
-
-
Dragovich
csendes tag
én is úgy csináltam meg csak vigyáz amikor viszed az pakkokat oda felé az enemi el ne csórja tőled mert én úgy jártam az egyikkel csak vissza csórtam tőle
-
Dragovich
csendes tag
olyan helyre érdemes építeni ahol közel a kraftolok mert 3 pakknyi hozzávalót kel oda vinned a hátadon 3 napig marad ott annyi időd van megépíteni amit megépítteted utána az a kikötő eltűnik majd
-
ZsyfKo
senior tag
Én nyugati oldalon vagyok találkoztam már két magyarral össze is vesztem velük,de ez az én hülyeségem. Viszont kérdés hogy hova érdemes a clipper kikötőjét vagy milyét építeni?
Ja meg még annyi hogy haveroméknál szaggat a game, azt mondják megy 50-60fps-el aztán egyszer csak lemegy 2re és vissza. Na ez mitől lehet?
-
Dragovich
csendes tag
Nebe szerveren melyik oldalon nyomják inkább a magyarok keleten vagy nyugaton?
-
mikromanus
veterán
Megnéztem, hog ymost miután már kevésbé gáz a belépés milyennek értékelik a metacriticen. Hát... Sok a selejt. Itt egy átlagos értékelő. Igazán komoly problémái lehetnek ha csak szar játékokkal kezd
-
ZsyfKo
senior tag
Nekem az lenne hogy ha meg van a clipper azt ugyanúgy mint a csónakot bárhol meg tudom idézni? A másik hogy 30nál nincs valami más insta? Milyen szinteken vannak? csak mert a 20as óta nem találkoztam másikkal.
-
PhilBrick
őstag
válasz
mikromanus #540 üzenetére
Auramancy-ban van előre teleport. Sorcery-ben viszont stealth detect van, ne bízz nagyon a két méteredben.
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #539 üzenetére
A táv ha csak 2 m-ig necces akkor nem vészes . Hátraugrasz, ellövöd a sunyító skillt, aztán elsunnyogsz. Az a kérdés, hogy el tudok -e vele surranni a haramiák közt. 2 méternél még jó lehet. Nézem van-e előreugró, de nem csak célpontra aktíválható skill. Ha igen, akkor átugrod és ugyanott vagy. Hehe. Érdemes lesz tesztelésre előterjeszteni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus #538 üzenetére
látnak kb 2 m-en belül. annyi ideig hat amennyi a cdje tehát ha kijössz nem mehetsz be azonnal. harcban nem lehet stealthelni de ha simán kijelöltek elvileg elveszik. lovon nem lehet, hajón passz. run megtörni, ugrás asszem nem és úszás sem. a többire válaszoltam, a lónak külön stealthje van 25ön.
-
mikromanus
veterán
Pár kérdés a sunnyogós (Shadowpplay - Stealth) skillhez:
- amíg nem támadsz addig nem látnak? Mennyi a hatóideje? A 45 sec és megújítható? Nem is tudnak sebezni ilyenkor, azaz elvesztik a kijelölésed ha már előtte bemértek?
- hat a csacsira, vagy lóra. Hajóra? (ez mondjuk vad lenne)
- a run is megtöri és a merülés és felszínre úszás/ugrás is,? (run, X, space). A karakter kijelölés rákattintás? Vagy csak az interakció és támadás. Ha paci és csacsin is működik, akkro a hátas skillje is kinyírja? (Charge, répatrükk)
- harc közben is aktiválható a skill? Pl kiszálsz a kormánykerék mögül, elnyomod és elvesztik a nyomod a tengeri szörnyek., azaz nem csapkodnak.
- lovaglás és/vagy hajózás közben is aktiválható?Keresem a kiskaput a kalózszigetre
Egy részét majd tesztelem, de ha van válasz, akkor azért gyorsabb a tanulási folyamat.
-
PhilBrick
őstag
válasz
mikromanus #531 üzenetére
Utoljára ma reggel csináltam ezt 50 db willow -val.
-
mikromanus
veterán
Árulni én se láttam, de a madárijesztőre kattintva van sell lehetőség. AH-ban goldért a kicsi tervét lehetett vásárolni, de az hamar eltűnik. Nagy rá a kereslet. A kis és nagy kert a madárijesztővel a trade questeknek a jutalma. Házhoz tervet vehetsz gilda star-ért a Mirage szigeten. A portálokon át lehet odajutni az aukciós kis manó mellett. Vehetsz tervet az AH-ban is némi goldért cserébe.
A terület telítettségre: idővel megnyílnak újabb területek. Egy-két korábban zárt részre speciálisan kisebb házak felkerülhetnek. A sivatagos-szélmalmos városka/falu melletti füves dombon a tengerparton is van most egy ilyen lakóövezet. Meg mintha az árusok és portálok is szaporodnának. Elég sűrű lesz a járás pár héten belül így.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
mikromanus #533 üzenetére
Nem vagon ezt a farm ház dolgot meg hogy hogyan lehet telket venni mástól mert nem igazán láttam hogy árulnak bár lehet kikapcsoltam azt a chanelt.
-
válasz
mikromanus #533 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, én a prériről írtam, hogy fát nem lehet körbe rohangálva farmolni.
Házat építhetsz te magad többet is, madárijesztőd alapból kettő lehet, de vehetsz földet madárijesztővel (vagy házzal) mástól, így növelve a számukat. Természetesen van az a határ, ahol az adót már nem tudod/lehet kitermelni.
A telített szervereken nagyon nehéz földet találni. Haverral 8x8-as területünk is úgy lett, hogy járjuk körbe a területeket, és papírra felírjuk azokat a telkeket (óra:percre pontosan), amelyek napokon belül foglalhatóak. Verseny van, nem ritka, hogy több tucat ember kattintgat az égő házon. Pár napon belül talán összejön a 16x16-os terület is. Persze pénzért is lehet elvétve venni, de egy 16x16-os terület nálunk 300 gold környékén van. 24-est már reménytelen találni, azokból felszabadulni se nagyon fog. -
mikromanus
veterán
válasz
Ereshkigal #530 üzenetére
Az egyik leggyorsabban növő/hatékonyabb fa 6-7 anyagot ad vágásonként és 10 óránként nyeshető. (aspen vagy mi). Kis és nagy madárijesztővel 20 termelhető egyszerre. Ez fejenként kb napi 260 log és 87 lumber. Lehet még farmházat is venni, vagy mástol egész telket is azt hiszem. Ilyenkor minden ami ráépült az átmegy? Mert akkor elég sok terület lehet 1-1 kézben. Csak aztán ki is kell termelni a tax papírt... vagy goldot hozzá.
(#532) Fényvadász
Inkább hagyd. Elég a kis-nagy "vudu" és egy épület kerttel. Meg inkább a guild specializáció fele kellene mozdulni. Nekem is szimpatikus, hogy mindenem fejlódget apránként, de igazi haszon a specializációban van szerintem. hamarabb megvan a 10-20-3-040-50-soktízezernyi határ és még hatékonyabb vagy. Mondjuk ehez kellhet némi szervezés... Eddig kereskedelemben és bányászatban voltam jó, de sok más kisebb szakma is szépen növekszik. Ha egyre gyúrok már megvan a 10k. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
mikromanus #531 üzenetére
Most azon vagyok hogy húzok másik karakter a kis madárijesztőig aztán oda adom a nagynak.
-
mikromanus
veterán
válasz
PhilBrick #528 üzenetére
A vadkertészet már nem pálya. Vannak anniyan a szerveren, hogy kiszúrják elég hamar mindet. Volt egy youtube videó az alpha, vagy bétából ahol valami irdatlan nagy rengeteget húzott fel egy csapat egy eldugott helyen. Egy egész falka lvl 50-es karakter védte. Szerintem ilyenre már nincs hely. Biztos akkro nem kezelték még az el nem készült területeket. Mist ha lemész a kész páláyról, akkro visszateleportál az egyik mentéspontig. Kiccsit unalmas, de lehet nézni merre mentek. ha csak a lényeg érdekel valakit, akkor ugrás a végére (6:30-tol).
Archeage - Largest Secret Tree FarmEsetleg lehet guildben specializálódni. Mindenkinek farm, aztán közös használat. Egy termelésre áll, egy feldolgozása, meg craft és egyéb dolgok. Hamarabb szintet lép a skill..
-
-
-
-
ZsyfKo
senior tag
Megvettem a Clipper design-t egy kérdésem lenne hozzá hogy hol tudok fát farmolni?
-
mikromanus
veterán
Ha nem indultál neki szerverinduláskor és nem voltál serény, akkor most már nehezebb, de még most se lehetetlen. A questnél tudni kell, hogy nem kell leadni a pakkot. Jó nagy sugár van ahol már kapcsol a teljesített státusz. Most már nem is érdemes kikötéssel próbálkozni itt. Egy-két lvl 50-es, vagy több kisebb hiéna mindig ott lebzsel. Elég rutinosak. Elsőre akkor kaptak el, amikor épp partraszálltam volna. Azt se tudtam hogy kell egyáltalán elérhetővé tenni a játékosokat támadásra. Másodjára amikor elkaptak, akkor előttünk ment egy másik hajó. Csak kicsi a látótáv és közelebb mentünk, hogy megnézzük van-e veszély. Mire megláttuk a vörösöket már macera volt kihátrálni. Gliderrel lazán felröppentek a fedélzetre és szétgyaláztak minket. Pedig mi épp csak észrevettük őket a parton és már késő volt. vagy magasabbra kell állítanom a látótávot, vagy irreálisan elcseszett a rendszer, hogy legyen esélyük. Kb 2 méterrel tengerszint felettről felsiklik 5-10 méterre helyből a kis szárnyain a gyökérfajzat, majd kb 30-50 méterre a parttól azonos magasságban levő hajóra.
Ha anyagra hajtotok, akkor nem érdemes a questes kikötőbe menni már. Érdekes módon a nyugati oldal két traderes kikötőjében nem láttam hiénákat. Igaz nem is csúcsidőben mentem. A keletieknek hova kell hurcolkodniuk a trade questjükben? Vagy nekik ilyen nincs is?
A quest teljesítéséről meg:
- nem, nem a legrövidebb tengeri út a legjobb. Az egyenes rövid út tele van szemét szörnyekkel. Bogarak-rákszerűségek kb lvl 32-35, a szuperpolip meg lvl 50-es. ELkerülni nem nehéz, de sűrű és macera a terep.
- dewstone partjától Cinderstonet megkerülve, majd egyenesen tengeli szörny ügyileg nyugis a terep. Viszont kezdenek elszaporodni a hajók és nehezebb közlekedni erre. Már itt is láttam hullákra utaló nyomokat, de ez itt nem egyszerű még.
- lehetőleg társulj be csapattagokkal és menjetek klipperrel! Gyorsabb, átláthatóbb és védhetőbb. Lassan jönnek a komolyabb hajók, de jelenleg még ez az elterjedt. Emellett a leggyorsabb is. A guild hasznos dolog.Más téma:
Rájöttem hogy lehetett volna érdemlegesen beelőzni a többieket. Csak nem volt még korán csapat. Javítsatok ki, ha valahol nem lenne helyes a gondolatmenet. Egyszerű mint a faék, de kicsit beszűkültem hogy eszembes e jutott. Most már mindegy.
- a pakkot bárki felveheti és cipelheti. Az számít ki adja le. Ha más, mint a craftolós, akkor 80% szajrét kap
- legyárt egy ember több pakkot és leteszi a földjén.
- klántagok felveszik és ő is egyet (jogot kell adni a madárijesztőnél a guild tagság felhasználásra)
- elmentek a célig. Lehetőleg nem lesznek ott épp rablók (most már ez necces). Vagy lecsapjátok őket.
- aki megcsinálta a pakkot ledaja a sjaátját. A többiek leteszik a pakkot és azokat is az eredeti craftoló adja le
Egy kör és egy kézben lehet 8-12, vagy akár 20 gilda star is. Így hamarabb megvan a hajó.Korai klipper volt. Kb senkinek nem volt még. 6-8 kört nyomtam a free-szigetre. Ha már akkor van csapat és nem gyöpösödök be alapszinten már lehetne nagy hajóra gildám. Eleinte semmi kalóz nem volt, meg semmi PK és még ember se arra. Kb 2-3 nap előnyöm volt. Eh, a francba. Mondanám, hogy majd legközelebb, de ilyen nem lesz szerintem
-
ZsyfKo
senior tag
Nebe szerveren tudna esetleg valaki segíteni nagy hajóval vagy bárhogy a trading runos utolsó küldit? Fenyvadasz néven vagyok a játékban.
-
Nem hiszem el, login error megint.
-
ZsyfKo
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
a középső sziget is móka. már vannak klánok akik erre specializálódtak. valamelyik nap is összeverődünk kb 12en du., pack fel, clipperre fel, és go. simén elérünk, szállunk fel donkeyra meg traktorra erre jön ki kb 20 50-es... kb pislogni nem volt időnk (nálunk sokan nem voltak 50esek), mindegyik Haslás weapon, meg Wanted. és szépen bevitték a packokat, talán 1-2t sikerült még menteni.
még előtte meg utána mentünk sima goldosra Wharfra, ott tengeren próbáltak páran bekóstolni de mikor látták hogy tele a hajó mindig meggondolták magukat, bár volt aki rajtavesztet...
-
ZsyfKo
senior tag
A trading run utolsó küldetését amikor át kell menni a másik faj szigetére hogy csináltátok meg?
-
-
Ghoosty
őstag
Hétvégén volt pár órám játszani. Olvasgatva a küldetéseket, meg megnézve a videókat elég lassan halad a dolog. Még mindig csak 9. szintű vagyok. A harcok eddig nem jelentettek kihívást, pedig minden küldetés végrehajtásánál kapok mana/élet lötyit, de még az életem harmadát sem tudták leszedni, csak egyszer, mikor rám spawnolt valaki harc közben. Legalább lesz mit eladni.
Amit eddig láttam, az tetszik, de rájöttem, hogy elszoktam az mmo-któl. Furcsa, hogy nekem kell az auto-attackot bekapcsolni. Még nincs is meg a 3 skill bár, de már van 4 skill, amit aktívan kéne használni. (2+1 távolsági, 1 közelharci)
Kérdés:
Miközben öltem a lényeket, némelyik dobott pénztárcát. Mikor kinyitogattam őket, akkor az labor pontba került és nőtt a Larency (lopás) képességem. Ez ugyen nem jelenti azt, hogy "bűnöző" lett a karakterem? Hol írja, hogy mennyi crime pontom van?Még egy dolog, ki lehet rakni valahogy a pontos időt az UI-re?
-
adamkaa777
senior tag
Nem tudom elkezdeni a guilty-s küldi sorozatot pedig csak 23 crime pontom van valami tippetek ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest