Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen notebookot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de a különböző elementálok nem dobnak ilyen port nagyobb valószínűséggel? Mert én ott láttam először. Másod sorban meg lehet ritkán van a talált kicsomagolható cuccok között, de még mindig többet találsz így, mint ha szétbontod az összes dobott vagy kapott tárgyat ami nem kell. Tévedés jogát fenntartom. Nem elképzelhetetlen, hogy van olyan rész a térképen, ahol ilyesmit sűrűbben lehet szerezni, de akkor nyilván veszélyes terepen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem fogom végigolvasni. Rettenetesen unom már a siránkozást....
-
PhilBrick
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
Hagyjátok már ezt a P2W dolgot!
1. Itt leginkább az RNG isteneken múlik, hogy gazdag leszel-e.
2. Koreai MMO, rengeteget kell dolgozni benne. Viszont választhatsz hogy farmerkodsz vagy mobot ölsz órákon át.
3. Vehetsz APEX-et ingame, egy fillért sem kell a játékra költened, ha elég sok időt szánsz a kettes pontra.Aztán skillt fejleszteni mindig a legolcsóbb dologgal ajánlott! Tehát nem páncélt fogsz csinálni, hanem veszel párezer iron ore-t és beolvasztod ingotnak. "Homokot" pedig mobokból lehet szerezni, lásd kettes pont.
Valamit elnéztél: minden recept elérhető, csak legyen elég magas skilled hozzá. -
válasz
basaharc502
üzenetére
Amit leírtál nem P2W.
Még mindig.És akkor mit szóljak én healerként? Egy mobot nem bírok megölni, esélyem nincs soloban a zsacsikra. Ez ilyen (ezt utáltam Wowban is kb.)
A craftolt gear az endgame gear, annál nincs jobb. Ha mindenki maxos craftot csinálna 2 hét után, maxos gearrel, akkor meg menne a fórumon a trollkodás, hogy nincs content.
IRL pénz nélkül is tolhatod és élvezheted a "p2w-t": AH certificate AHból goldért ->AHzás -> 2x Apex -> Patron -> voalá'.
-
válasz
basaharc502
üzenetére
Patronnal sem vagy sokkal előrébb.
-
kohai
tag
válasz
basaharc502
üzenetére
NA hoz hozzá tudtak csapni 2új szervert pár napja
amúgy patronnal sem javul a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hagyjátok már ezt a P2W dolgot!
Még mindig.