- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
whitezo88 #801 üzenetére
Az apexeket elnyomva 2x 1250 credited lesz, a weboldalon az accountodban pedig ez meg is jelenik, látni fogod.
Patront is ott tudsz venni, ebből a creditből.Kérdés: Gilda stár szerzésére a trade runon kivül milyen lehetőség van?
Van a farmer worker stationnál 3 item, amit craftolni lehet, de azt hol adom le?
-
-
-
kemotox
addikt
válasz
whitezo88 #743 üzenetére
Nálam rendszeresek a láthatatlan NPC-k.... full fekete ninja karakterekről pedig ne is beszéljünk. Még jó hogy ennyire agyon lett hypeolva, hogy Cryengine 3 hajtja
Elfeknél van az elején az "olvass fel a macskának küldetés", aranyos kis átvezetővel. Fel toltam maxra a grafot és még úgy is olyan a macska mint valami kihányt mákostészta. Szürkés feketés foshalmaz az arca. Isten látja a lelkemet, nagyon tővel áll tőlem a grafikabuzulás, de ettől dobtam a kanalat.
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #578 üzenetére
Néha nagyon elutasítóak az esküdtek (többnyire), de volt olyan is, hog yel se kezdődött a "per", de már a fele hangoztatta, hogy avádlott ártlatlan.
A trialba amúgy bárki behívható aki még nem kalóz? Az is, akinek sokszáz rosszpontja van már, csak még nem nyírta ki senki? Lehet ilyen kapott meghívót és elnézőbb volt az "apróbb botlásokra". -
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #561 üzenetére
Kevésbé elérhetőő helyek közelről gyakran kidolgozatlanok. Hegytetők, sziklafalak magasabban levő részei, "under construction " övezet... Ez normál játéknál nem feltűnő, csak ugye az ügyes felhasználó sok helyre felszökdel és a vitorlázás mód is elér olyan helyeket, amire nem is gondoltak.
Amúgy ez olyan, mintha kicsi lenne a látótávolságod. Bár az nem rossz textúra lenne, hanem semilyen.
-
BoneDragon
veterán
válasz
whitezo88 #198 üzenetére
Hihetetlen szép ez a játék, nagyon igényes, hangulatos az egész megvalósítás. Mivel kb csak mmo-val játszom ezért ez a grafika nekem a mennyország.
van hogy csak nézelődöm és készítem a képeket. Wowról nem csináltam anno ennyi képet.
Szerk .: sikeresen egy jó régi kommentre válaszoltam. Imádok ide írni telorol...
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #539 üzenetére
A táv ha csak 2 m-ig necces akkor nem vészes . Hátraugrasz, ellövöd a sunyító skillt, aztán elsunnyogsz. Az a kérdés, hogy el tudok -e vele surranni a haramiák közt. 2 méternél még jó lehet. Nézem van-e előreugró, de nem csak célpontra aktíválható skill. Ha igen, akkor átugrod és ugyanott vagy. Hehe. Érdemes lesz tesztelésre előterjeszteni.
-
-
válasz
whitezo88 #461 üzenetére
Az látszik is, mert van olyan hely, amit nem jelöl housingnak és mégis az. A házam nekem sincsen felépítve, csak helyfoglaló a nagy ház-farmnak. Én még a déli részre mennék, az tropical éghajlatú, de az full PvP zona, ott azért fosnék kicsit. Északi nagy szigetet néztem, de elteleporált a játék, pedig térkép szerint van már nyitott része. Plusz ugye több helyen egyszerre farmolni kicsit necces, mert elég drága a teleporkő.
Amúgy aquafarmot nézte valaki? Megéri olyat is fenntartani? (Ahogy néztem rohadtul drágulnak a dolgok, nekem a 2 nagyfarm + 2 farm + ház is elég költséges, viszont a cimborám 1 farmház+ 2 nagyfarm + 2 kisfarmja már egy kategóriával feljebb van, így kell majd szelektálni. Plusz ott van a Farmer's Workershop is, ami +1.)
-
válasz
whitezo88 #429 üzenetére
Thatched farmhouse? Néztem én is, de már nincs helyem lerakni, rám építkeztek a környéken (pedig warzoneban vagyok).
A 24x24 azért elég combos + a matik is.
Azért annak örülök, hogy vettem - jelenleg - fölöslegesen character slotot... Töröltem egy altot, mert nem tetszett a neve, lejárt a 24 óra, erre kb 20 perccel korábban elindult az új szerver és nem tudok újat készíteni... Most komolyan, ha egy szerveren vagyok, akkor a f*szért nem csinálhatok altot? (Új account oké ne legyen, ahogy Wowban se volt, de emlékeim szerint ha már ott volt karid, akkor altot csinálhattál)
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #422 üzenetére
Külön sor van. Nem előrevett, hanem áttereltek a VIP szekcióba. A "free" userek meg nyelik a kétezer előttük levő cigifüstjét.
Az Archeage belépésről ez a videóklipp jut eszembe.
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #417 üzenetére
Ettől még a PvP az a játékos-játékos elleni harc. Az, hogy adott játékon belül hogy van szabályozva a PvP környezet, az más kérdés. A háborúban szabad a duhajkodás, meg valami aréna is van azt hiszem, de ettől függetlenül a területek nagyján megtámadhatod a többi játékost és duelezhetsz is. A kapcsolat a két fél közt itt is PvP. A WoW meg nekem annyira nem példa. Ki ismeri azt??? (gondolom sokan, de személy szerint engem sose sose vonzott. Öreg játék az már nekem. Starcraft-diablo vonalról nem győzött meg a bekóstolásra. Főként a fizetőssége miatt. Utálom a vérszívást. Ha már fizetni kell, akkor jobb egy egyszeri mély seb. Lehet ugyanott vagyunk eredményben, de a folyamatos kötelező tejelést sose csíptem).
-
válasz
whitezo88 #368 üzenetére
Ennyi erővel a Wow vagy bármi más is lehet P2W (goldsellertől megveszi a goldot, majd sok goldért leviteti magát raidekre lootért)... Az ilyen játékosok gyorsan kihalnak, mert sosem fogják megkapni egy játéktól azt amire vágynak.
Amúgy én is vettem 1 havi Patront, nem a P2W miatt, hanem egyszerűen sokalltam a 4-6 órás várakozási időket. Így kevesebb, persze azóta élvezem is bőven az előnyöket (azóta van már 2 kisfarmom, egy lerakott ház, 2 nagyfarm, Farm Cart, szóval beindult a móka). Patron meg amúgy is kellene, mert a housing rendszer a gyengém bírom ezeket a dolgokat, az, hogy az endgame itt várfoglalós PvP már csak hab a tortán.
-
Ghoosty
őstag
válasz
whitezo88 #368 üzenetére
Én az alapján szoktam kategorizálni, hogy P2W, hogy egyáltalán el lehet-e érni bármit pénz nélkül illetve, hogy ha el is lehet, mennyi plusz játékidőbe kerül.
Amiket most olvasok, hogy pár nap alatt ki lehet farmolni a havi patronhoz szükséges apex-et, az teljesen belefér. Mondjuk, ha ez tényleg konkrét farmolást jelent, az gond, de nekem anno WoW-ban, mindig volt pénzem, pedig szó szoros értelmében sose farmoltam, csak ameddig raid/dungeon/PvP behívásra vártam, addig hasznosan töltöttem az időt és nem költöttem feleslegesen. Ha ez elég lesz itt is, akkor nem lesz gond. (Mondjuk pont azt olvastam, hogy nincs group finder szóval ez az elmélet hátránnyal indul.) -
-
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #320 üzenetére
Az alap kő nem jött a teleporthoz, vagy csak megnyitottam és néztem bután, hogy most mi van. Este megkisérlem a "Big jump" módszert.
Gilder alapból jön egyes leírások szerint. Vag ynem kaptam, vagy reflexből cancelt nyomtam. Ha quest, akkor meg simán kimaradt. A paciért is kutyagolhattam vissza, meg nézhettem utána hol "Jár".(#321) Ereshkigal
Leírás alapján a plan a legjobb gilderhez 1 gold. Csak nem találom. Az anyagok persze ezen felül még drágák lehetnek. Gyorsabb lesz tőle a szerkezet. Benyomsz egy nitropakkot, azt' mehet a gyorsulási verseny a legközelebbi sziklafalig.Ti mennyi suskát szedegettek össze és mire költitek? Nekem első napomon olyan 6 gold tartalékom lehetett. Vasárnap olyan 20 gold jött össze. Kétharmada-3/4-e kb a kövek és egyéb lomok eladásából. Sokat nem költöttem. Kis craft, némi javítás, paci felszerelés a közepes minőségből...
Az account bound felszereléssel lehet kezdeni valamit ha kinőtted? Azon felül hogy kidobod. Eladni nem lehet. Jó részükön azt se láttam, hogy account bound lenne. Valahogy más karakterednek át lehet passzolni? Nem nagyon tervezek újat azonos szerveren, de azért érdekel...
-
válasz
whitezo88 #320 üzenetére
A gliderhez a szigeten lehet venni upgrade recepteket, talán 1,75 gold az összes, és szép sorjában fel lehet tuningolni. A "fizetősek" nem tudom, mennyivel jobbak.
Más. Szerintetek az járható út, hogy most melóban beállok a sorba, aztán majd este otthonról ránézek az itteni gépre, és ha bent vagyok, otthonról is belépek, kidobva a másik kapcsolatot? Mármint ilyenkor ezt DC-nek veszi, és egyből beenged, vagy a másik IP miatt újra sorba kell állnom?
-
Redcaster
őstag
válasz
whitezo88 #314 üzenetére
Oké, legközelebb kipróbálom a windowed módot
Amúgy van valami trükk, amivel lehet szűrni a sok retardált botok által küldött üzeneteket, amik telefloodolják a chatet hogy vegyél tőlük goldot paypalért? rohadt idegesítő hogy nem lehet elolvasni normálisan mert minden 2. üzenet az, főleg úgy h 4-5 sort is elfoglal
-
-
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88 #268 üzenetére
A "mezei" user most mennyi labor pontot kap ötpercenként? Olvastam 1 és 5 pontot is (patron meg 10 és offline 5 pont /5 perc. Patron nélküliek offline 0).
+kérdés: az "APEX" valahogy található-gyártható, vagy "géptől" lehet szerezni csak, meg más játékostól? (Bár ha mástól szerzed, akkor neki valahonnan be kellett gyűjtenie).
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #253 üzenetére
Az a gond, hogy a jelenlegi rendszer azoknak kedvez akik jo idoben 1x belovik a jatekot es AFK mod es neha neha raneznek.
A masik meg, hogy a gold seller-ek nem 1-2 account-al rendelkeznek es ok aztan a kovetkezo DC utan is az elsok akik mar a jatekban hirdetik a gagyi lehuzasaikat.
Szoval a jatekban kb. 30% akik tenyleg a jatekkal is akarnak foglalkozni -
-
Ghoosty
őstag
válasz
whitezo88 #215 üzenetére
Vannak, amiket lehet figyelni és van amit nem. De ha csak a teljesen legális dolgot nézem, akkor is a legtöbb ember meg fog tenni mindent, hogy online maradjon, ami a sor nagyságát növeli. Pl:
-nem lépek ki, ha elmegyek valahova, majd ha akar a gép 10-15 perc inaktivitás után kidob
-bármi más csinálok, csak alt+tab, aztán 10 percenként lépek egyet, hogy ne legyek inaktívAmúgy tegnap sikerült kb. fél órára belépnem. Annyit sikerült csinálnom, hogy megcsináltam a karakterem. Meg végrehajtottam 2-3 küldetést, ami gyakorlatilag csak futásból állt. Meg találtam egy égig érő paszulyt, amin felmászva szedtem valami gyümölcsöt, de az már a végén volt és azt se tudom még mire volt jó.
Azt olvastam, hogy 3 választható skillből kell összerakni a karaktert, de én az elején csak egyet tudtam. Nem találtam meg valami személyre szabási funkciót, vagy majd később kapom meg a többit? (Íjászt választottam.)
-
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
whitezo88 #186 üzenetére
...es azido alatt egy dc igen valoszinu, ami utan ujra kezdodik a sorbaallas :/
(#183) K_mester: ez igaz is lehetne, ha a patron jatekosokkal nem lenne szinten sorbaallas. A f2p jatekosok elvileg kulon vannak sztornozva es nem sok vizet zavarnak a fiztetosoknek. A gond az, hogy a headstart alatt is 1200-as sorok voltak.
-
-
krisztian922
tag
válasz
whitezo88 #154 üzenetére
Te jó ég, költöd el a labor pointod
Amúgy meg sokfele azt beszélik, hogy gáz mennyire olcsó az apex. Akik nem tudják ez egy cucc ami amúgy 10$/€ (ja 1$=1€ ilyen kis összegnél
) és ha eltolod ingame kapsz 1250 amúgy vásárolható tokent. Ha van 2400ad vagyis eltoltál 2őt akkor ugyan ott ahol ezeket az 50-100-150$-is pack-eket megveheted legalul találsz egy patron státuszt tokenért opciót.
Na amiért páran fel vannak háborodva az az, hogy néhol 30-40g-ért megy 1 apexCsak a miheztartás végett, ez semmi pénzügyileg. Ha szerencsés vagy és pl. favágás közben beüt egy thunderstruck tree (nézzétek meg AH-ban), vehetsz ismerősödnek is
, ha csak simán összeraksz 1-2k labor point-ot és eltolod sima gyomlálással/ore farmmal és megvan bőven a pénz.
Szóval aki szeretne patron lenni de nem akar költeni az most vásároljon be, mert szerintem ez csak drágulni fog. -
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
whitezo88 #125 üzenetére
A servereket lelottek 2 orara :/ 7-kor inditjak ujra...
Valamint talaltam egy erdekes infot, amit tegnap adtak hirul:'When a player is disconnected from the game for any reason, if they log back in within a few minutes they will be able to skip the server queue entirely.'
"miért cenzúráztad ki a "kritikus" infókat, amiből az egyik még bugos is és eleve rosszat mutat?"
Sajnos, nem a penz resze bugos...valahogy az mindig jol mukodik es veszi le az adot mindenertHat igen.. nem is tudok olyan MMO-t mondani az elmult evekrol, ahol ne ez lett volna a headstartosok sorsa. Mi lesz itt ma este a f2p jatekosokkal... nem irigylem oket
-
Kasya
nagyúr
válasz
whitezo88 #111 üzenetére
En is kaptam random DC-ket, aztan login problema is sok volt (foleg tegnap delutan-este). 20 lettem csak, es egy ismeros is 24 ezek miatt a gondok miatt. A guildtarsad gondolom mar jol ismeri a jatekot, hogy mi merre, es van kis szerencseje, hogy ennyit tud online lenni
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
whitezo88 #91 üzenetére
Kesobb nekem is megoldodott, csak kellett neki egy restart a konfiguraciok utan.
Hajnali 1-ig volt queue, utana reggel 10ig eltunt...most megint van. Talalkoztam 2 sraccal, ok kepviseltek a klanjukat, hogy gyors lefoglaljak a teruletet es epitesbe kezdjenek, hogy legyen material keddre
A DC-ket remelem hamar megoldjak, mert eleg idegesito...foleg most, hogy varolistara lehet kerulni. Amugy az nem hulyeseg, hogy a fizetosok elonyt reszesitenek.
Szerk:
Most dobott ki, azert neztem fel ide...20 perc varakozas :/Azt mar lehet latni a jatekba, hogy mennyi in-game gold, labor pont lesz egy havi patron?
-
Kasya
nagyúr
válasz
whitezo88 #80 üzenetére
Olvasom a twichen, hogy valakinek 4 ora varakozast irt. Paran ugy gondoljak, hogy p2w.
A labour potion vagy mit megkell venni a shopbol. Ahhoz pedig real money kell. Hogy is van ez pontosan?
Szokasos MMO-t en is latom... egy mob elott tobzodott 2 raid, es a spawnt vartak.
-
Kasya
nagyúr
válasz
whitezo88 #73 üzenetére
Koszonom! Jol hangzik! Foleg, hogy f2p es nem cseszik el vele. Anno Rift nekem nem erte meg a penzt, miutan f2p lett, akkor mar volt jobb alternativa is. Igy a ceggel kicsit feloldalasan merek csak hozzaallni.
A patron rangot nem tudod, hogy meglehet aranybol is vanni, vagy csak penzert? 90-Day Patron Status ($45 value) kicsit soknak tunik igy elsore.
A glide szuper. Anno Aionban is nagyon szerettem, bar ott volt rendes repules is
A skill combo nekem GW2-t idez... Az is jo dolog.
Egy probat mindenkepp adok neki!
-
-
krisztian922
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ANNO 1800
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő