Új hozzászólás Aktív témák
-
-
2 hiba:
1. Ha useoltad az Apexet, az ugye nem tűnt el egyből, hanem ugye 1 GCDt pörgött. Ha közben teleportoltál, akkor megkaptad a creditet, de megmaradt az item...
2. Ha vettél egy ládát a shopból és az utolsó 3 helyet berendezted az inventoryban (láda, az item, amit szeretnél, 1 üres hely), akkor úgy rollolt a láda, hogy fixen kaptál a kívánt itemből...
Alapszabály szerintem, hogy ha sok minden nem működik egy programban az még kimagyarázható, de a fizetős résznek hibátlannak kell lennie...
Itt még ez se sikerült.
-
A farmházat és a 4 nagyscare-t értem, a 4 kisházat és a 3 worker stationt nem. Workert használhatják az altok, a kisház pedig elenyésző helyet ad farmozni (vagy a 80 laboros napi töltés számít?)
Edit: közben elolvastam a 2. bekezdést is, így reggel.
Gazdaságosabb lenne 1 accra feltenni vagy ha 2 ember, akkor 2 accra átadni a telkeket, nem? Így spórolható a worker station + 2 apex havonta. Mondjuk a 3 acc az 3x4x15G, azaz a napi questek adnak 180G. A fölösleget meg eladod?
Ereshkigal: 1000G? Az elég jó helyen lehet. Aieren pl Halcyonaban a 16x16os telket kb 300Gre saccolják.
-
-
-
mikromanus
veterán
A pálinka trader blogon ott a link erre is.
a farmeres húsok Quest itemkent működnek. Jobb klikkel aktiválod. Utána lradod az aukciós manonak. Élni fog a Quest felette.van még két insta mentorként 3-3 gildaert + 5 gildanyi Quest Két npctol. Lo es elv bambi nevelés, puskapor gyűjtés, chopped produce bezuzas, virágtelepites.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iPhone topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest