- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
Ragnar95 #5788 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én ilyenben gondolkodtam, mert ez legalább teljes felületen védené az óra kijelzőjét (LINK)A felrakása nekem kicsit "érdekes" hiszen többlépcsős és 1-2 nap mire úgy kiszárad, hogy foltmentes lesz. Közben én biztosan paráznék, hogy az a kémiai vegyület, amit ráspriccelek az reakcióba lép majd az órával és elcsúfítja......
Műanyag "házzal" én sem szeretném elcsúfítani, mert nem találtam olyat, ami megőrizné az eredeti kecsességét az órának. Emlékszem annak idején a Swatch órákhoz valami eszméletlenül ronda karcolás elleni védelem volt (pl. link) Szerencsére ettől már csak jobb megoldások vannak, azonban valami kelleni fog, mert ismerem magam, előbb vagy utóbb össze fogom karcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kés topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amatőr csillagászat
- fűnyíró traktor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest