Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
válasz
stifi82 #7558 üzenetére
A Blitzwolf lightning kábeleket tudom ajánlani mindenkinek. Tökéletes, megbízható minőség, nem gagyi fos tűzveszélyes aliexpresszes hulladék. Van sima meg szőtt kábel is. Előbbi 2500, utóbbi 3500Ft környékén kaparintható meg külföldi webshopokból. Én új kora óta csak azzal használom. Nem olyan merev, mint a gyári, sokkal kényelmesebb a használata, könnyebb megfogni a fejét. A gyári kábel híresen szar, hamar tönkremegy, ha hajlítgatják :-) Egyébként ha csak bedugja az ember a telefonba, lerakja, utána meg nem összecsomózva elrakja a fiókba, kutya nem rágja szét, görgőssékkel nem hajtunk át rajta napi 5x, akkor szerintem még 100 évig is jó lehet (elméleti síkon).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest