Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Out of Range jelzés a monitoron, hogyan tudnám megoldani?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes mert ugyanez a tapasztalatom. Régebben mindig waze-t használtam, mert etalon volt a dugó, baleset és egyebek figyelése terén, de mostanában én is egyre-másra futok bele olyanokba, amik nem felhasználói hibák (értem ez alatt, hogy a felhasználók küldtek be rossz adatokat), hanem program- vagy szerverhibák.
Úgy jártam a múltkor, hogy olyan aszfaltfelújításnál, ami akkor már kb 2 hete ment, úgy tervezett, hogy merőlegesen keresztezzem a felújítás alatt álló utcát. Azaz, azon az utcán, amin én haladtam, a kereszteződés előtt és után nem volt útfelbontás, csak keresztben azon az utcán, aminek a kereszteződésén át kellett volna haladnom. Tudtam, hogy ott van a felújítás keresztben, és jelezte is, de áttervezett rajta. Gondoltam, hogy megyek arra, amerre mutatja, mert biztos tud valamit, hogy mondjuk egy sávon át lehet hajtani. Nem lehetett, teljesen evidensen nem, mivel az utamat keresztező utcában egy árok húzódott és le is volt zárva, el kellett kezdeni összevissza kanyarogni egy építési terület mellett. Régebben ilyeneket nem csinált, és a városon belüli közlekedésnél is újabban olyan javaslatai vannak, hogy az jut eszembe rendszeresen, hogy "bolond leszek követni". Pl a múltkor a Hungária krt-ra mentem, és nagy volt a forgalom a körúton, reggeli órák, azt javasolta, hogy forduljak le balra, haladjak párhuzamosan a körúttal, majd keresztezzem, és jöjjek vissza egy bal-bal-jobb kanyarral. A cél kb. 800m-re volt. Perceken belül odaértem természetesen úgy, hogy semerre se kanyarogtam le.
Lassan úgy érzem, hogy több évnyi waze használat után át kell térnem valami másra, nem tudom, hogy az apple térképek mennyire jó itthoni navigálásra, de azzal teszek majd egy próbát. -
-
Drp81
aktív tag
Ha visszaolvasol, ezt arra írtam, hogy mi lenne, ha teljesen google-mentesíteném az életem.
Valamint, a natív email appal használom a gmail-emet és tudom, hogy a gmaps-et is fel lehet telepíteni, ennyi sütnivalóm azért van, ha nem is vagyok IT-head.
847: valóban belenagyítva elég festményes, de koromsötét volt gyakorlatilag, világosított rajta a szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest