Hirdetés
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Szerviz topik
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Én is 6s plus-ról váltottam. Ma bontottam ki a dobozból ezt a csodát. És igazi “WOW” érzés volt mikor bekapcsoltam. Ugyanezt éreztem anno a 6s plus-nál is. De már nem éreztem volna 6s plus és XR közt egyik modellnél sem. Egyszóval piszok jó az egész telefon úgy ahogy van. Kb 4-5 alkalommal voltam előtte a media marktban, egymás mellé tettem az XS-XR-t és bele szerettem. Bátran ajánlom aki a kettő közt gondolkodik és több évre szeretné. Azért sem vettem XS-t mert az oled hajlamos a beégésre. Lehet vitázni erről de a legvégső szó akkor is a “hajlamos”. Szóval WOW ez a telefon. Kompaktabb, kisebb a Plus modelleknék de mégis nagyobb a kijelző. A gomb egy szikrát sem hiányzik. Az arcfelismerő meg nekem kész felüdülés az ujjlenyomatos kinlódás után. Imádat van 😁
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politika
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Szerviz topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest