Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
planbmokus #799 üzenetére
ez szerintem foloslegesen nagy erőt fejt ki a telefon rossz részén...
-
planbmokus
senior tag
válasz
mugencivic #798 üzenetére
-
planbmokus
senior tag
válasz
nickedez89 #788 üzenetére
Péntek reggel vettem le töltőről, szombat este 11-kor 38%-on tettem vissza, pedig volt Pokemon Go mindkét nap
-
válasz
nickedez89 #788 üzenetére
Nekem a face id határozottan visszalépés egyébként a touch id óta.
Két konkrét példám van. Egyik, hogy a telefon az asztalon, indítanék egy hívást (irodában kihangosítva, vagy az airpods-szal szoktam). Eddig csak megnyomtam a home gombot úgy, hogy mellettem volt a telefon, és indítottam a hívást. A face id esetén két lehetőségem van, vagy felemelem a telefont, felold és utána visszateszem az asztalra, vagy fölé hajolok felállva a székről, valami tök nevetséges pózban. Sőt gyakorlatilag ha asztalon van a telefon, akkor szinte minden esetben gyengébb megoldásnak érzem a face id-t.
A másik eset, elutaztam, és a telefonon ment a gyalogos navigáció egyik látnivaló és a másik között, és a telefonnal is fényképeztem. Ez úgy nézett ki, hogy a kabátom zsebéből elővettem a telefont, néztem hogy kb mennyi idő a következő sarok ahol fordulnom kell, ezzel nem volt gond mert ez feloldás nélkül is megjelenik a telefonon (ami viszont jó). Ha fotót akartam csinálni, akkor a touch id esetén ez annyi volt, hogy vettem elő a telefont, nyomtam egy home gombot, feloldott, csináltam a fotót. Itt az arcom elé kell emelni, megvárni, míg felold, majd elfordítani oldalra a telefont és megcsinálni a képet. Egy képnél "kit érdekel" kategória, de egy kirándulós napot végigfényképezve 100-120 képpel egyértelműen kijön, hogy sokkal lassabb, és akadályozottabb a face id használata ebben az esetben.Kocsiban féltem tőle a legjobban, annak örülök hogy ott nem volt probléma, autós tartóban használom a telefont, így nem kell magam elő tartani míg felold, csak elindítom a feloldást és ránézek. Touch id-vel rá se kellett nézni, egyszerűbb volt, de ezen a téren nem olyan zavaró a különbség, mint például a másik kettőnél.
Összességében, ha teljesen ugyanazt a telefont lehet venni touch id-vel vagy face id-vel, gondolkodás nélkül a touch változatot választanám.
-
-
nickedez89
senior tag
Üdv itt, akku szerintem is brutál jó!
Most épp 1,5 nap után 50%-on vagyok enyhébb használat mellett! Pedig csak 98-ig lett töltve legutóbb. 👍Kijelzővel sincs semmi bajom nekem sem, gyorsaság szuper, nincs melegedés töltés közben sem, faceID nagyon jó, szóval meg vagyok elégedve így durván egy hónap után.
-
tyuxy
tag
Sziasztok
Kb három napja gazdája lettem én is egy XR nek
7esrol váltottam szerintem teljesen megéri
Akkumulátor kijelző gyorsaság kamera amik elsősorban nagyon szembetűnőek!
Olvasgattam itt a sok fikazast , szerintem említésre se méltó 😄😄 -
Aaron14
őstag
Nektek nem tűnt fel, hogy alapból kissé természetellenes képeket készít a XR?
Olyan túlszaturált (nincs bekapcsolva plusz filter) és túl HDR hatású, még HDR nélkül is. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
planbmokus #777 üzenetére
Köszi. Én feketét vettem.
(#778) Aaron14 teljesen sötétben is hibátlanul működik a Face ID.
-
Aaron14
őstag
Megérkezett a telefon. Gyonyoru es a merete pont idealis. Teljes keretes uvegfolia is felment szepen es a tok se nyomja fel. Az e-sim-et konkretan 2 perc alatt aktivaltam. Mai nap tesztelem minden ujdonsagat, de elsore pl. a Face ID zsenialis!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
planbmokus #772 üzenetére
Linket tudnál adni a tokokhoz?
-
joefasalasso
aktív tag
Köszi, a feleségem RED telefonjára mindenképp átlátszót szeretne.
-
Zolom89
senior tag
-
válasz
joefasalasso #751 üzenetére
Csak pluszban egy infó, ha nem ragaszkodsz az átlátszóhoz (persze megértem, ha mégis), akkor a pitaka tokok nagyon jó minőségűek.
-
planbmokus
senior tag
válasz
Spigen Flex/Liquid Crystal -> Én az előbbit vettem, mert kicsit tapadósabb, nem csúszik annyira.
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Olyan helyzetben, ahol nem teljes képernyős a játék mit lehet tenni?
Fekvő helyzetben van a telefon, és a jobb és baloldalon is egy üres csík van amit nem tölt ki a kép.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Vagy ezt így kell megszokni, mert ez a játék fejletlensége?
Előre is köszönöm
szerk: xr-ről van szó -
válasz
nickedez89 #766 üzenetére
Én úgy fogalmaznám meg, hogy az akkuidő jobb, mint amilyenre emlékszek, hogy a 6s Plus volt új korában az akkori szoftverrel amikor az kijött. Ez szerintem nagyon jó.
-
nickedez89
senior tag
Nálam ki van kapcsolva a "Képernyőidő" funkció, szóval pontos adatokat nem tudok mondani, de kb. 6-7 óra jön ki nekem egy nap alatt.
Két napot kb. 5 óra SoT-al bír ki nálam.
Az i7-hez képest nálam is dupla az üzemidő, nehéz lemeríteni egy nap alatt! Legtöbbször 50-55% -al rakom este töltőre.Amiket írtam, automatikus fényerő és legtöbbször mobilneten történő böngészés/videózás, csevegés és e-mailezés mellett kell értelmezni. Néhány kisebb telefonhívás és esetenként egy kis navigáció szokott még ezekhez becsúszni.
Facebook és játék nálam nincs.
-
Halkow.
senior tag
Sziasztok! Átlag SoT(kijelzőidő) -ben, hogyan gurít a masina?
-
A guru
addikt
válasz
Én egy spigen liquid crystalt használok, nagyon szeretem, kellően vastag ahhoz, hogy védjen, de nem annyira, hogy ormótlan legyen és nagyon jól illeszkedik, kamera sem lóg ki.
-
atirag
őstag
Ha két kártyával használom akkor tud müködni külön külön a viber és a whatsup is? Vagy csak egy verzióban.
-
válasz
Hátha érdekel ez a cikk: https://9to5mac.com/2018/10/18/best-new-iphone-xr-cases/
-
Gergőke88
addikt
válasz
joefasalasso #754 üzenetére
Kétlem mivel xr sincs neki.
-
Aaron14
őstag
válasz
Moshi
-
válasz
Mit értesz az alatt, hogy legjobb minőségű? Gondolom a drágák jobb minőségűek mint a 300 forintosok.
-
joefasalasso
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy per pillanat melyik a legjobb minőségű átlátszó szilikon tok XR-hez?
-
Egyébként ez a felbontás kérdés érdekes.
3 éve használom a 6s Plus-t, nagyon megszokta a szemem annak a felbontását, a kijelző arányait stb. Ugye az a kijelző 1920-as. A Xr-é alacsonyabb felbontású valamivel, ugyanakkor nagyobb.
Próbálgattam előtte, mert nem tökéletes a látásom, és a nagyon apró betűkkel már problémám akadt (de ugye a hiúságom nem engedi, hogy nagyobbra vegyem a betűméretet). A Xr-en sokkal jobban látom olvasni a betűket azonos beállítás mellett (nagyon sokat fórumozok telefonról, és általában is nagyon sokat használom internetezésre), a betűk az alkalmazásokban is nagyobbak, jobban olvashatóak, a fórum mobilnézetben és teljes asztali nézetben is nagyon jól kezelhető. Kár volt tartanom tőle, nagyon jó a kijelző és nagyon bevált.
Lehetséges, hogy ebben az is benne van, hogy appokat már inkább ezekre az újabb modellek-beli kijelzőkre optimalizálnak és azon tesztelnek, mint a korábbi modelleken, mindenesetre magam is meglepődtem azon, hogy használhatóbbnak érzem ennek a kijelzőjét, mind a korábbi full hd kijelzőt. Minőségbeli különbséget én a magam részéről egyáltalán nem látok benne.
-
Friczy
senior tag
Nekem a mérettel van gondom, bár egyelőre nem tervezek venni, elvagyok az SE-vel. Azért ha lesz időm, bemegyek egy istyle-ba megnézni, mert eddig még csak olvastam róla, és az azért kevés. De nekem a X is már túl nagynak tűnt, ez meg még nagyobb.
A káva mérete engem sose zavart, androidos időkben Sony telefonjaim voltak, azokat mindig a káva miatt fikázták, nekem megfelelt
-
-
Friczy
senior tag
válasz
#66267136 #734 üzenetére
Nem biztos, hogy felesleges a nagyobb felbontás. Az idézett video arra mindenképpen jó, hogy a felbontás-fetisiszták egy kicsit elgondolkozzanak (persze, ha képesek rá). Ez olyan, mint egy időben a fényképezőgépek paramétere, a legtöbben azt nézték, hogy hány megapixel, azt viszont nem, hogy milyen az optika színhelyesége, rajzolata, stb.
Itt is. Többet számít, hogy milyen a színhelyesség, színhőmérséklet, betekintési szög, mint a puszta paraméter a felbontásról. (és akkor még nem számoltunk azzal, hogy az OLED/IPS esetén a felbontás egész más paramétereket jelent)
-
joey04
titán
Ne etessétek már.
-
-
Ja bocs srácok, akkor dupla is és értelmetlen is.
Mindegy, hátha eltévednek most már az androidos stand up-osok. -
-
bilon73
aktív tag
elmondom mi a baj az XR-rel.
az, hogy nem tudom melyik az alja és a teteje kikapcsolt kijelzőnél.
-
-
chaosmonger
tag
-
-
-
watford
csendes tag
válasz
TheBikerider #706 üzenetére
Köszi, megnézem😊
-
-
watford
csendes tag
Használja valaki esimmel + fizikai simmel egyszerre? Tapasztalat?
-
domerator
veterán
Szemezek nagyon az XR-rel, mert a Touch ID sajnos nem mindig jön be. Nem a rendszerrel, vagy hardverrel van gondom, hanem a munkám miatt sokszor keményebb a bőr az ujjbegyeimen és olyan esetben, amikor csak érinteni kell az ujjat, akkor nem ismeri fel. Home gomb nyomásakor nincs gond, olyankor jobban rányomom az ujjam és 10-ből 10x felold. i7-em van, hibátlan, igazából XS-re vágynék, de az már rengeteg pénz.
Összenéztem az XR és az XS kijelzőjét iStyle-ban és hát van különbség, de nagyon minimális, azzal együtt lehet élni.
-
mackoman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest