Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotibi
aktív tag
válasz Viktor0610 #13231 üzenetére
Az átlagnál több telefonforgalom és nyomkodás netezés. Persze tényleg relatív az erős használat! Lényeg hogy jobban teljesít amit annak tudok be hogy ujraindulás utámn kikapcsoltam az akksifigyelést.
-
marcitp
őstag
válasz Viktor0610 #13211 üzenetére
Ali, amazon... nem mertem rendelni, az is igaz.
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
bazsimano
őstag
válasz Viktor0610 #13206 üzenetére
koszonom!
-
Arcképgyáros
válasz Viktor0610 #13043 üzenetére
Jaaa, azt meg az akkumulátor menüpont alatt.
-
Pcm
tag
válasz Viktor0610 #12881 üzenetére
Vidékről is lehet Pestre telefonálni, asszem benne van szolgáltatásban
Aztán elmondják a lehetőségeket. -
Ádám16
addikt
válasz Viktor0610 #12878 üzenetére
-
Arcképgyáros
-
Kisnyikhaj
csendes tag
válasz Viktor0610 #12767 üzenetére
És az a Nillkin fólia mennyivel lehet jobb mint a sima?
-
sajp63
tag
válasz Viktor0610 #10347 üzenetére
Mukodik.
Koszi -
giroud199
senior tag
válasz Viktor0610 #10336 üzenetére
Figyelj droiddal kezdtem ,aztán jött az ios i4s idejében -egészen i6s ig semmi más nem kellett ! Na itt jött egy hanyatlás ,ekkor kipróbáltam újra a robotot ,ami ekkorra rengeteget fejlődött! Sajnos közel 210keszulekem volt ,így beleuntam ,ezért mondom nagyon tetszik a watch kipróbálom újra az ios-t ,először legyen az se ,mint legjobb ár értek arany + anno is sztem a legszebb iPhone az i5volt! Na jó készülék meg minden ,de az i4s ios 6/7 hez képest köze nincs ... bugok ,lassulasok ,akadások egy ilyen vas mellett??? Felbontás is a mai mezőnyben apró ,mégsem bír egy meg jelen pillanatig erős hardver megbirkózni vele.... (itt nem az se vel van a baj, az ios el...)
Nem előre léptek dolgokban ,hanem hatra!! Jobs forog a sírjában>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viktor0610 #1940 üzenetére
Mindig is ilyen volt, meg kell tanulni használni, ami nem nagy dolog, akinek meg nem tetszik akkor tényleg nem ez a telefonja.
-
tomcsi23
veterán
válasz Viktor0610 #1645 üzenetére
Ezt már a rozé is teljesítí.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
AliasB
senior tag
válasz Viktor0610 #1598 üzenetére
Én sem tudom mert jelenleg egy samsungom van (androidos) és nagyon jó képeket csinál amivel meg is vagyok elégedve. Kinézetre is szép mert vékonyabb, mint az SE és csak kicsivel szélesebb (nem tepsi)
Viszont nem szeretem, hogy nem jön rá frissítés és néha gondol egyet és nekiáll lemeríteni az akkut :/ néztem mi meríti erre android oprendszer ébren marad :/ azért fura mert hetek óta nem töltöttem le új alkalmazást és semmi beállítást nem változtattam mégis gondol egyet és lemeríti. És a legjobb, hogy feltöltöttem és azóta ismét tökéletesen fut nem meríti. Megmagyarázhatatlan hülyeségek :/
Amúgy 2-3 napot bír az akkuja az is nagyon jó. És minőségre is ott van a kis telefon. (A3ról beszélek nem titok)
Járj nyitott szemmel.
-
4264adam
veterán
válasz Viktor0610 #1598 üzenetére
F6 tulaj, P8 kedvelő és SE váró
Nálam akkor sem üti meg a vonal élességet és elnézést az le maradt, hogy leginkább az előlapi kamerára gondoltam
Hátul pedig az androidon én legtöbbször teszt alapján sötétítést/sárgítást látok. Ez van én így látom
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz Viktor0610 #1476 üzenetére
Lesz Szincsák Tamás-féle Budapest menetrend ios-re? Az nagyon jó lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viktor0610 #769 üzenetére
Engem nem érdekel, én láttam, tudom, sőt az se érdekel ha valaki győzködni akar nem csajos, ezt mindenki döntse el maga...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viktor0610 #767 üzenetére
Mit kell ezen magyarázni nekem Fogtam már 6S-nél is, SE-nél is, rózsaszínes, fénytől függően halványodik, változik a színe. A hivatalos rose gold szín az ilyen, nem pedig ilyen. Szóval ezen nem tudom mit kell ennyit rugózni, a telefon fehér, illetve rózsaszínes, jó kis csajos, nincs mit ezen szépíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Viktor0610 #748 üzenetére
és (#749) B-L-A-C-K Nem véletlenül hívják Rose Goldnak, és nem Pinknek.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viktor0610 #748 üzenetére
Láttam már, nem egyet, függ milyen fényviszonyok vannak, van ahol halványabb rózsaszín, van ahol erősebb, ettől függetlenül rózsaszín akármit mondasz, vagyis kék zöld fekete, fehér stb nem lesz belőle...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viktor0610 #745 üzenetére
Lehet színvak vagyok, de ha ez nem fehér/rózsaszín, akkor mi?
Bár ha én színvak vagyok akkor a gugli is...
-
Gentleman.
csendes tag
válasz Viktor0610 #80 üzenetére
mutass még egy csúcs hardveres (+ compact méretet) ennyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest