Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz borbas666 #4237 üzenetére
Tölts fel csutkára, és utána majd jól írja onnantól (de alul ezt írja is). Ha majd esetleg nyomsz egy Home + Power gombos újraindítást valami miatt (ha nem tudnád mi az), utána se jeleníti már meg.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ///Krisz\\\ #4207 üzenetére
Igen, ilyenkor nem kér.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ///Krisz\\\ #4186 üzenetére
Ilyet még nem láttam, de ez egy bug lehet, adj a telefonnak egy H+P újraindítást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4178 üzenetére
Home + power gombos újraindítás, addig kell ezt a 2 gombot nyomva tartani míg meg nem látod az alma logót. Ez nem sima újraindítás, ilyenkor a háttérbe ha esetleg beragadt valami, és nem jól működik, ez kilövi. Szoftver hibánál az esetek többségében ez segít.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4176 üzenetére
Akkor lehet beragadt valami, H+P újraindítást adj neki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4174 üzenetére
Némító gomb nincs bekapcsolva?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4168 üzenetére
Nem is itthon kell venni.
-> link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4055 üzenetére
Fennmaradna az 1 részes is, csak közte belevegősödik. NEm tudom minél hogy van, én ebay/ali-ról rendelem mindig ezeket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #4050 üzenetére
iCloudból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4045 üzenetére
Passz, aprón lehet árulgatnak, de miért nem rendeled meg onnan, 3-4 hét megjön addig elvagy azzal ami most van rajta, és érdemes rendelni 3-4db-ot egyszerre hogy sokáig ne is kelljen rendelni, és várni rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #4034 üzenetére
Még de, ameddig itt zölden mutatja az aktuális készüléknél a 9-est visszarakhatod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #4032 üzenetére
Le vagy maradva kicsit, mehet amúgy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sledgebandit #4020 üzenetére
Azt hitted hazudok? Igen, sajnos magyarnál nincs, én se bánnám megcsinálnák.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sledgebandit #4018 üzenetére
Pl angol nyelven van, magyar nyelven nincs (még).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3989 üzenetére
Ha zsebedbe van nem, de ha felemeled az asztalról akkor mindig felvillan, természetesen kikapcsolható.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #3968 üzenetére
Szerintem meg akár jövőre is jöhet már kb akkor mint az SE, mivel látják van rá kereslet.
-
B-L-A-C-K
titán
Normális, mivel az egész telefont megkínozza, SE megjelenéskor csináltam ilyen teszt videót, ott 54%-ról 47-re merült, szóval tényleg full reális.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz domojko #3937 üzenetére
Amin újra kell indulnia, az ott újra is fog. Illetve nekem már volt olyan amit úgy vettem hogy ott lett véve de cégre, annak nem kellett volna újraindulnia, de legariztattam, és újraindult...Majd eladtam, a jelenelegi tulaj is legariztatta most, és neki is újraindult megint.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kercsi17 #3727 üzenetére
SE-n ha rezeg a készülék, akkor közben zörögnek a gombok, ez kicsit idegesítő tud lenni, persze ha használod folyamatosan és rakódnak le közte a kis szöszök, akkor egy idő után el is tűnhet, de sajnos az elején jelen van az összesnél majdnem (készülék válogatja van ahol jobban hallatszik, van ahol kevésbé). Illetve 6S-nél ott a 3D Touch amit ha megszoksz jó dolog tud lenni, plusz egyre több funkció van rá. Viszont az SE is egy nagyon szerethető készülék, és üzemidőben ugye meg jobb. Szóval ezt igazából neked kell mérlegelned.
Nekem 1 hónapig volt meg megjelenés után, én csak azért adtam el mert rájöttem a 6-os széria mérete ideálisabb számomra. -
B-L-A-C-K
titán
válasz VMatteo #3664 üzenetére
Mobilnet típust merre fel tudok állítani?
Beállítások -> Mobiltelefon -> Mobiladat-lehetőségek -> Hang és adat
Mondjuk nem tudom mi bajod a 4G-vel...
Here maps navigációnak megfelelő?
Here is jó, de én navigációra Waze-t használok, elkerüli a dugókat, jelzi a baleseteket, rendőröket...stb.
Zenés kérdésekre majd más válaszol, nem hallgatok zenét.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz krumplista #3651 üzenetére
Konvertálás nem csak a lejátszás miatt jó, hanem mert lecsökkenti a méretét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Reddevil84 #3648 üzenetére
Freemake Video Converter-t ajánlom, értelemszerűen átkonvertálod ami kell, és egyből lehet exportálni iTunesba, ami felrakja a telóra (előtte persze csatlakoztatni kell).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kiralykobra #3642 üzenetére
Miért ne maradnának meg amúgy is az adatok?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz marcell2015 #3484 üzenetére
Ha számla megvan, és itthon vásárolt, és nem cégre akkor érvényes ez, 1 év után számla kell hozzá. HA kint vetted az MM-be, itthon nem lesz rá 1 év szavatosság.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz marcell2015 #3481 üzenetére
Nem, csak azok amit leírtam + a magyarországi szolgáltatók.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Neurotoxin #3452 üzenetére
"van-e valami szolgáltatói, buta szoftvermódosítás a Telekomos verzióban a független modelhez képest?"
Semmi nincs.
16GB-ből 11.9 a felhasználható. Illetve a tárhelyes dolgot pont tegnap fejtettem ki bővebben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3417 üzenetére
Hajrá, biztos szeretni fogod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3415 üzenetére
Ezzel a telefonnal 1 kép átlagosan 2MB-t, 1 perc FHD 30FPS-es videó meg ~130MB, szóval ez alapján is tudsz következtetés vonni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3413 üzenetére
Ez is felhazsnáló függő...Nekem 16-os iPhone-jaim voltak szinte mindig, most is az van, jelenleg vagy 35 program van rajta (ebből 2-3 nagyobb), 400 kèp, és így is ~5,0 GB szabad helyem van. Viszont én abszolút nem használom 4K videózásra, zenehallgatásra, filmnézésre, nem rakom agyon játékokkal...stb. Neked kell tudni hogy fogod használni, de pl ha 4K-ban akarsz majd felvenni a 16GB-os már édes kevés, fél óra felvétel már több mint 10GB.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3409 üzenetére
11,9GB
Reddevil84: Nem, csak azok amit abban a hozzászólásban írtam + a hazai szolgáltatók.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3407 üzenetére
Igazából itt nem is az aksi a lényeg, hanem keveset fogyaszt a hardver, de iPhone szinten ebben van az egyik legtöbb üzemidő, viszont ha játszol, meg nyomogatod egész nap ez is letud merülni.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3405 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kercsi17 #3400 üzenetére
Csere esetén csak a Magyarországon hivatalos helyen vásárolt (magánszemélyként) készülékeknél indul újra, ezek a helyek az összes itthoni vásárolt szolgáltatós készülékre érvényes, független telefonoknál meg Auchan, Media Markt, Edigital, iCenter, iStyle-nél vásároltakra. Illetve az itt vásárolt készülékre van +1 év szavatosság, ami lényegében ugyan az mint a sima garancia. Ha máshol veszed (azaz nem hivatalos helyen) ott nem fog újraindulni a garancia csere esetén, hanem marad a régi garancia idő, ha viszont 3 hónapnál kevesebb van rá, akkor kiegészítik 3 hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sityupityu #3384 üzenetére
Az hogy most megjelenik majd az i7 ~250 ezerért nem hinnem leviszik a ~150 ezres SE-t emiatt. Akkor fog esni az ára ha jön egy újabb kisméretű széria azonos áron, az meg idén már nem hinném várható.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mr.tamasbiro #3371 üzenetére
Ha 2 évre terveztek akkor egyértelmű időtállóbb az SE.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csabi94 #3291 üzenetére
Rezgéskor a gombok berezonálnak (nem garis hiba, az összes ilyen, de van amelyiknél kevésbé vehető észre)
További garanciális hibák:
- Kijelző erősen sárgás bizonyos részeken
- Kijelző elválik a kerettől, mozog
- Home gomb erősen kattog, nem oda illő hangot ad ki.Kb ennyi. Illetve tudni érdemes ha hivatalos helyen veszed (iStyle, iCenter, Auchan, MM, Edigital..) 1 év garancia + 1 év szavatosság lesz rá, illetve készülékcsere esetén újraindul a garancia. Ha nem hivatalos helyen veszed csak 1 év lesz rá + 1 év szavatosság nem, illetve csere után nem indul újra a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest