Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
kchris78 #520 üzenetére
Ebben egyet értünk, mindenképpen üdvös, hogy szabványos megoldásokhoz nyúltak, akár a gyorstöltést, akár a vezeték nélküli töltést nézzük. Viszont a saját lightning csati alkalmazása a type-c bevezetése óta inkább bug mint feature. Tudom, hogy nagyon fájdalmas lenne az áttérés a type-c csatira, de nem fájdalmasabb, mint a jack elhagyása volt. Értelme viszont több lenne, nyilván az én nézőpontomból nézve. Őszintén szólva utálom, hogy évek óta legalább három felé kábellel kell vesződni otthon, gyakorlatilag ugyan arra a funkcióra. Vagy: ennek alárendelve vásárolsz, és száz másik dologgal korlátozod magad. Számomra érthetetlen, hogy folyamatosan jönnek ki a microUSB-s cuccok. Valahogy a miniUSB-t és az egyéb vadhajtásokat egy-kettőre kisöpörte a micro, most meg még azonos gyártó esetén sem konzisztens a paletta. Egyéb perifériákról meg ne is beszéljünk. 10 pines micro-b, a legtöbb kamera kretén keskeny megoldása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Uplay
- Samsung LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest