Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
7Heads Drago #635 üzenetére
Konkrétan nagyjából az első az egész topikban. 599 javarészt off topic kommentet kellett hozzá várni.
-
macskea
őstag
válasz
kchris78 #520 üzenetére
Ebben egyet értünk, mindenképpen üdvös, hogy szabványos megoldásokhoz nyúltak, akár a gyorstöltést, akár a vezeték nélküli töltést nézzük. Viszont a saját lightning csati alkalmazása a type-c bevezetése óta inkább bug mint feature. Tudom, hogy nagyon fájdalmas lenne az áttérés a type-c csatira, de nem fájdalmasabb, mint a jack elhagyása volt. Értelme viszont több lenne, nyilván az én nézőpontomból nézve. Őszintén szólva utálom, hogy évek óta legalább három felé kábellel kell vesződni otthon, gyakorlatilag ugyan arra a funkcióra. Vagy: ennek alárendelve vásárolsz, és száz másik dologgal korlátozod magad. Számomra érthetetlen, hogy folyamatosan jönnek ki a microUSB-s cuccok. Valahogy a miniUSB-t és az egyéb vadhajtásokat egy-kettőre kisöpörte a micro, most meg még azonos gyártó esetén sem konzisztens a paletta. Egyéb perifériákról meg ne is beszéljünk. 10 pines micro-b, a legtöbb kamera kretén keskeny megoldása...
-
macskea
őstag
válasz
kchris78 #347 üzenetére
Gyorstöltés téma: "...nem tudja az apple hasznalni mert nem igazan gyartokon ativelo szabvanyositott megoldasokrol van szo"
Szóval azért nem volt gyorstöltés eddig a _LIGHTNING_ kábelen. Értem.
Pont az Apple az a cég, aki olyan piaci erővel rendelkezik, hogy bármilyen újítás le bírjon erőszakolni a partnerek és az iparág torkán. Sőt, eddig bátran használt a létező szabványostól eltérő megoldásokat is, ha úgy érezte neki, és/vagy a felhasználóknak az úgy jobb lesz. Szóval már ne haragudj, de ez marhaság. Igazi ha akarom ez igaz, ha akarom az ellentéte igaz fanboy duma. Nekem személy szerint tetszik a 8-as széria, az 5S utána először újra, de nehéz érvelni a telefon mellet, ha az ember nem akarja, hogy egy kalap alá vegyék a hasonló hozzászólásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest