Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Reszben igazad van. De a gyorstoltesnel en nem mentem bele abba hogy mikor hozta be az ujitast hogy hozhatta volna korabban vagy hasonlo. Viszont hogy most hozta be nekem szimpatikus hogy nem egy egyedi megoldast hozott be, az usbc mellett dontottek mar egy ideje a notikkal. Viszont a lightningos dolgot nem ertem: a telefon es kabel kozott barmilyen csatlakozo lehet ha azt egy olyan usb csatlakozoba dugod be ami szabvanyosan 5/10W-ot tud. Kerdes miert de eddig vartak vele. Ha jo aron akar venni az embet barmilyen usbc-s cuccot mar tele van az aliexpress vagy barmi mas olcson. BTW szerintem ez a gyorstoltes kicsit tul van porgetve, ha 2A-el megy a toltes akkor mar eleg jo sebessegu a toltes, ha erre van szukseg, a vezetek nelkuli toltesnek nagyobb jelentosege van.
-
törölt tag
Mondjuk az Apple megteheti, hogy kiadja az új verziót a régi hardverre úgy, hogy a verziószámon kívül szinte semmi újat nem kap az adott készülék. Androidnál ez elég bajos lenne, lehet, hogy kicsit beszólna miatta a Google.
Amúgy mi ez a pangás, már egy napja kint van a teszt és még nincs 200 hsz sem?! Ennyire érdektelenné vált az iPhone...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest