- TV antenna és jelerősítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ez elég harmatos lett. Önmagukban jó készülékek, de az elődöket 6S/7 hozzávéve többet vártam.
Megbízható készülékek, amik hosszú ideig támogatva lesznek. A processzor kellően erős, hogy pontosan mennyire talán soha nem tudjuk meg a ködösítés miatt.
A kamera nekem picit csalódás. Jó képeket lehet velük lőni, de messze nem akkora durranás, mint amekkorának beharangozták. Amit furcsálok, hogy nincs igazán különbség a 8 és a 8+ képei között. Pedig elvileg kellene lennie.
A portré mód jó lett. Megnéznék egy tesztet amiben ezt hasonlítják össze más zászlóshajók hasonló képeivel.Ami viszont számomra érthetetlen az a sima 8-asba rakott 2 giga ram. Optimalizáció ide vagy oda, ez nagyon kevés.
Összességében korrekt iparos munka eredménye a két nyolcas iPhone, de egy Apple szintű cégtől többetr várna az ember.
Az X tesztre kíváncsi vagyok. Ott több lesz az újítás (az előd modellekhez képest), így talán kedvezőbb lesz a fogadtatása. Ami kérdéses, hogy a megosztó formai változás mennyire lesz sikeres.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest