Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
válasz
Algotis #13297 üzenetére
Semennyire nem normális!
Ha minden egyéb működik, akkor
alig hozzáértőként én, (ha még nem vagy túl rajta)
"full resettel" kezdeném.Utána kilövögetném, az appokat sorban, lehet valamelyik
annyira "folyamatosan használja", hogy "nem tud számolni" a proci.Ha ez sem segít, akkor szerviz.
-
Algotis
addikt
Ilyen és ehhez hasonló hibák napi szinten teljesen átlagos felhasználás mellett mennyire normálisak?...
Van kb. 10 app a telefonon, abból mondjuk 8 szerintem ott csücsül mindenki telefonján, de talán mind a 10, szóval nem értem, mert másnak nem csinálja.. -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a fél éves telefonomnak csak 97%-os az akksi kapacitása? Az előző 6-osom ugyanilyen töltési szokások mellett 1 évesen 100%-os volt.
Plusz egy alkalmazás szerint a procim se hozza a “kötelezőt”.
CPU Dasher X, és Battery Life alkalmazások hozták ki ezeket az eredményeket.
Külön érdekes, hogy egy barátom 1 éves 7 Plus-a szögre ugyanezeket az értékelet hozza. Lehet a 11 a ludas?
Kardomba nem fogok emiatt dőlni, nyilván, de azért kíváncsi lettem.
Köszi! -
Sogi74
tag
Köszönöm de nem igazán sikerül a dolog!
Naptár: a google naptár eseményeket már talán sikerült exportálnom de az icloud naptárba nem tudom beimportálni!Címtár: már ott elakad a dolog, hogy nem tudom a google címtárat exportálni mert hiába jelölök ki több nevet is mindig csak egy kontaktot exportál.
Amúgy azt nem értem, hogy ha az iphonomon a kontaktokban és a naptárban is ott vannak a google-s bejegyzések az miért nem jelenik meg a windows icloud kontaktban és naptárban?
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Ma úgy döntöttem, hogy amiben lehet áttérek apple/ios/icloud-ra és ebben kérnék egy kis segítséget.
Windows-os gépen hogyan lehet azt megoldani, hogy az icloud naptár alkalmazásba láthatóak legyenek a régebbi gmailos/google naptár bejegyzések és az icloud kontaktokban pedig benne legyenek a gmailos telefonszámok, kontaktok?Köszönöm!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
orsacchiotto #13281 üzenetére
Felkúszott nekem is elég gyorsan. Semmi változás nincs látszólag.
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #13285 üzenetére
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Nálatok jól működik az App Store? Nálam nem igazán
-
orsacchiotto
tag
11.2.1 Elérhető, most telepítem.
Távoli hozzáférés hibajavítása.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
beholder00 #13278 üzenetére
Egyszerű törlőkendővel.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
beholder00 #13278 üzenetére
Én alkohollal szoktam. (Nem pálinkával, azt inkább benyelem)
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Mivel lehet tisztítani a készüléket? Végül csak beszereztem egyet és jó lenne tisztán is látni
Egyébként korábbi telefonokat, fémházas laptopomat most is a jó öreg némi alkoholos ablaktisztítóval szoktam törölgetni, annyira még nem alkoholos, hogy levigye a festéket ellenben zsírtalanít. Ti mit használtok/ajánlotok?
(kopás majd úgy is jön rá, ne én szedjem le róla direktbe a festéket
)
-
ricsics
csendes tag
Szintúgy hasonló helyzetek vannak. Nálam még sokszor az is előfordul, hogy a screenshot-ok nem készülnek el, csak fekete üres képek, a hang nem vevődik fel screen recording-nál, és még sorolhatnám. Annak idején emlékszem, az iOS 9-nél is nagyon sok kellemetlenség volt a kezdeteknél, de a végére nekem már azzal sem volt bajom, ugyanavval az eszközzel (akkor iPhone 6). Most is ebben bízom! 🙂
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Légyszi mondjatok valamit, mert ez nem állapot.
Teljesen random naponta akár többször is gyakorlatilag lefagy a telefon, a kijelzőn 10-15 másodpercig ugyanaz a tartalom marad, közben nem reagál semmire, aztán egyszer csak magához tér és folytatja a dolgát. Youtube teljesen lefagy, ott a home gomb sokadik nyomkodására előjön az app switcher és be lehet zárni. Emellett számtalan bug is előfordul, pl. ma reggel eltűnt felül az a sáv, amelyben az óra, akksi, stb van, újra kellett indítani.
Én hülye meg abban a hiszemben vettem egy iphonet, hogy majd az legalább rendesen működni fog... -
vilmose33
őstag
Délelőtt elment a mobilnet (Vodafone) vártam egy fél órát ,nem javult meg. Újra indítottam a telefont ez megoldotta, azóta tökéletesen megy. Valakinek hasonló? Vodafone-ra gyanakszom ,biztos megint "karban tartottak valamit"
-
ricsics
csendes tag
Köszi!
Igazából akkumulátor problémáim vannak, magától képes a telefon félig lemerülni akár pár óra alatt. Gyári visszaállítás már volt. Hiába. Mik az esélyeim? Szervíz, csere vagy refub? Valamint mennyi ideig ülnek rajta kb? Mert ha túl sok, inkább le sem adom, csak az ünnepek után.
-
ricsics
csendes tag
Garancia időn belül ha bármi problémám van, és benne vagyok még bőven az egy évben, akkor ha a Telekomban vettem a készüléket csak oda vihetem? Ha nem, akkor hova érdemes?
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
van barmi szerias gond a 7-tel vagy ugyanolyan megbizhato keszulek, mint a 6S (nekem most az van)?
-
dud998
őstag
Tudnátok ajánlani csak bumpert? Néztem többfele de egyszerűen nem találtam.
Vagy én vagyok láma. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
kleinguru #13245 üzenetére
Azért 7-8 évvel ezelőtt mi volt ne keverjük már a mostanival, de mint írtam rá már akkor 2 évvel biztos nem volt így, és nem amiatt lett így mert sokan cseréltették a telefont. Tudtommal máshol is így van, mert apple így jár el. Ettől függetlenül ez a cserés visszaélés szerintem is gusztustalan, de Magyarországon van még pár hasonló dolog ami az, de ebbe inkább ne menjünk bele, ilyen a mentalitásunk...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kleinguru #13242 üzenetére
"korábban 40 perces sorban állással 10 perc alatt megkaptad a cserélt készüléket, ha tudtad reprodukálni a hibát."
Sajnos jó párszor szükség volt garanciáztatásra az elmúlt években (nem azért mert makulátlan telefont szerettem volna, hanem tényleg volt mindegyikkel valami), de soha nem cserélték azonnal, még ha a hiba egyértelműen látható/tapasztalható volt átadáskor is. A leggyorsabb eddig ~3 éve az iStyle volt, hétfő este vittem be és kedd délután jött az sms, hogy mehetek érte.
Egyszer cseréltettem "okosba", mert letiltotta a szolgáltató. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
kleinguru #13242 üzenetére
Ugye ezért kell napokat ritkán hetek várni 1-1 cserére... korábban 40 perces sorban állással 10 perc alatt megkaptad a cserélt készüléket, ha tudtad reprodukálni a hibát.
iPhone vonalon ~5 éve mozgok, sokszor gariztattam már cégnek, ismerősöknek, sose volt ilyen, mindig várni kellett rá napokat, heteket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
beholder00 #13238 üzenetére
Nem. Felvázolom: "Pistikének" van egy 11 hónapos kopott karcos telefonja amit kutyának nem tud eladni, "Gézának" van kapcsolata hivatalos szervizekkel, Pistike ad Gézának ~10 ezer forintot hogy intézze el cseréltessék ki egy "újra". Így igaz hogy ~10 ezret ki kell fizeti ezért, de ~20 ezerrel többért el lehet adni, hamarabb is mivel új, és még 3 hónap garancia is lesz rá (vagy újra indul az 1 év ha hivatalos helyen vette).
-
-Ben-
veterán
válasz
beholder00 #13238 üzenetére
Nem volt visszahívás. Sokan cseréltetik ki „okosba”. Ez itt Magyarország...
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Épp 7-es megvásárlása előtt állok, viszont ami feltűnt, hogy sok használtat hirdetnek azzal, hogy cseretelefon? Volt valami visszahívás, vagy mi az oka a sok cserélt készüléknek?
-
Sogi74
tag
Köszönöm a segítséget!
Viszont van egy gondom ami ma ötlött fel bennem; i7-n kb. 4 hónap garancia van még de mivel leejtettem később a szerviz bármilyen meghibásodásra mondhatja azt, hogy a telefont ért ütés okozhatta a problémát és így nem biztos, hogy érvényesíttetni tudom a garanciális javítást még ha a kijelzőt hivatalos helyen cseréltetem is ki. Szerintetek?
-
-Ben-
veterán
válasz
Sogi74 #13222 üzenetére
Ha nem hivatalos helyen cserélteted ki, akkor bukod a garanciát, viszont olcsóbb. Ha hivatalos helyet választasz, az bizony nem lesz olcsó. Ha utóbbi mellett döntesz, akkor vidd az iStyle vagy iCentre valamelyikébe, ha „feketén” csináltatod, akkor keresd fagyalllo -t a hardveraprón.
feka: Úgy emlékszem, oda is lehetett vinni. Vagy keverem a CareCenterrel? Mindegy, az iStyle az biztos.
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Ma sajnos megtörtént a baj! Leejtettem a telefont és betört a kijelző (szerencsére ettől még tökéletesen funkcionál)!
Tudtok ajánlani megbízható szervizt/boltot ahol viszonylag baráti áron cserélnek kijelzőt, vagy nem érdemes csak a hivatalos szervizekkel foglalkozni?Kérlek segítsetek mert holnap pont járok Budapesten és lehet meg is csináltatnám!
Előre is köszönöm!
-
scabiosa82
tag
válasz
kleinguru #13220 üzenetére
Köszi a tippet, egyenlőre rágódok még rajta.
Egyébként nagyon gáz, hogy nem engedik almáék az NFC használatát. Én többek között azért vettem ezt a telót, mert meggyőződésem volt, hogy ezt tudja. Még a hülye reklám is a szemem előtt van, hogy a pasi egy hívás közben a terminálhoz tartja az i-ját, ebből is gondoltam, hogy tudja.
Remélem nem tart örökké ez a helyzet. -
-
válasz
scabiosa82 #13208 üzenetére
Nem olcsó, de működik kiválóan
-
válasz
Sir Riccio #13216 üzenetére
Reméljük egyszer itthon is Működni fog
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sir Riccio #13216 üzenetére
Megoldás van, hiszen amcsiba megy...
-
válasz
Sir Riccio #13214 üzenetére
Ez nem az eszköz értékétől függ.
-
btudos
nagyúr
válasz
scabiosa82 #13208 üzenetére
Mivel az Apple Pay nem működik itthon, az NFC-hez meg másnak nem ad az Apple hozzáférést, így...
-
scabiosa82
tag
Szewasztok!
Érintéses fizetést hogyan lehetséges ios-en? Droion ugyebár adott volt a Simple, azon belül a Simple kártya, mert nem OTP-s vagyok.
Egy világ dőlt bennem össze, amikor megtudtam, hogy ez itt nem működik!
Van erre más opció? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
orsacchiotto #13205 üzenetére
Nekem csak ennyi hiba jött elő, akksit nem figyelem mert naponta reggel és este is töltőn van.
-
vilmose33
őstag
válasz
orsacchiotto #13205 üzenetére
+1 még symbianos korból maradt meg ez a szokásom, szerintem mindegy milyen op.rendszerű a telefon jót tesz neki. Másnak is mindig ajánlom.
-
orsacchiotto
tag
válasz
leslieke #13201 üzenetére
Semmi rendellenességet nem csinál, se WIFI, sem időjárás működésben.
Minden klappol, gyors. Az akksi ídő, talán egy picit jobb, de normál használattal
eddig is simán bírt egy napot.Az is igaz, hogy én frissítés után, mindig csinálok, egy plusz újraindítást,
sőt, hetente, tíznaponta ki is kapcsolom pár percre. -
szanyi20
tag
A 11.2-vel végre úgy néz ki, hogy rendben lett a rendszer. Ezzel kellett volna kezdeniük szeptemberben. Jó az akksi idő (hétfő este leveszem 100%-al és szerda este 6-7 körül 18%-al rakom fel tölteni), már nincsennek akadások, szépen teszi a dolgát, csak december 2-án viccelt meg azzal az ujraindulással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest