- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Azt azért tegyük hozzá, ez nem egy "hibajavítás", minimális eltérés lehet ugyan kijelzők között, de már egyértelmű, hogy az Apple direkt kalibrálta így a kijelzőt, nem véletlen. És még csak a rájuk jellemző megszoksz vagy megszöksz módszert sem alkalmazták, mert van lehetőség személyre szabni, ha nem tetszik.
-
mackoapo11
aktív tag
válasz
buvartacsko #1195 üzenetére
Állitólag
mi egy és ugyan az a felhasználók vagyunk,magyarázd már el ennek a samsung fan troll tagozat iphone hater aktív tagnak a tényeket -
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #1195 üzenetére
Mert nem fogok ezzel b.szakodni. Ennyi
-
madgie
titán
válasz
Kokusz91 #1189 üzenetére
A fél optikai világ agyonpromózza a különböző LED-es kijelzőkhöz, monitorokhoz gyártott rétegezését (például), hát nesztek, az alma alapból megoldja
Egyébként kevésbé viccesen hozzáállva is alapvetően jó dolog, mert nem 8000K körül van a netes "szabvány", ahol kábé a kékes kijelzők mennek, hanem 6500K, ami persze, hogy sárgás elsőre.
(meg például az S6 Edge-en is sárgásabb az sRGB és adobe RGB színmód, mint az agyonszaturált alap, nem véletlenül)
-
-Ben-
veterán
Hát ennek nemigazán örülök. Az oké, hogy a fekete nem volt eddig se fekete, de hogy a fehér se fehér..
Most összehasonlítottam egy i6 és egy i6S -el is, eléggé sárga. 6S-hez képest is, 6-hoz képest még inkább...
Diasplaymate részeg volt, amikor azt mondták, hogy megkülönböztethetetlen a tökéletestől? -
Kokusz91
csendes tag
Na akkor nem vagyok ezzel egyedul. Olvastam a cikkeket, hogy azert ilyen mert meg ki kell szaradnia stb. Nem tudom oszinten.
Ami picit megnyugtat, hogy ha felrerakom mellole a 6ost, akkor mar nem latom sargasnak.
Egymasmelle rakva viszont feltuno. -
foresz
tag
Amíg 1 készülékről van szó addig nem érdekes de elég ciki lenne
-
foresz
tag
Igaz a hír, hogy az iPhone 7 is felrobban?
-
foresz
tag
válasz
WinstonWolf #1160 üzenetére
Ezt próbáltad?
TapeACall Lite
-
joey04
titán
-
buvartacsko
addikt
Egyébként valamelyik nap kipróbáltam, és nekem a Taptic Engine miatt tetszik a telefon meg a Matt fekete szín ami dobogtatja a szívem. A Home gomb iszonyat bejövős, sokkal-sokkal-sokkal jobb mint a nyomógombos megoldás, nekem első másodperctől ráállt a "kezem", ultra jó lett így. Valamint tetszenek az apróságok, amikor pörgetsz egy listát és a Taptic kattog, meg az iránytűnél ugyanez stb... Az ilyen apróságok miatt szeretjük az Applet.
Viszont minden másban elenyésző a különbség a 6semhez képest. 1-2 évet várok a cserével.
-
joey04
titán
Alakulnak az árak, a szokott helyemen már "csak" 227k az alapmodell. A többi, amiből egyébként is hiány van, azért még drága most is nagyon.
-
B-L-A-C-K
titán
Hivatalosan nem kellene, de nekem már volt olyan eset hogy iStyle-os cégre vett telefon, és iStyle-ba lett gariztatva és újra indult, 2x is (1x nálam 1x az új tulajnál). Viszont ugye erre nem lehet hivatkozni, mert nem kellene újraindulnia, más hasonlóra amit bevittem, igaz nem ott vettem, de céges volt nem indult újra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cseri0058 #1165 üzenetére
1 év világ garancia van rá bárhol veszed, de nem indul újra a garancia ha nem hivatalos helyen veszed, marad a régi csere esetén, ha 3 hónapnál már kevesebb van rá akkor kapsz rá 3 hónapot. Ha viszont hivatalos forrásból veszed (Szolgáltatók, MM, Auchan, Edigitál, iCenter, iStyle), és nem cégre, akkor újra kell indulnia + jár hozzá 1 év szavatosság is, ami majdnem garanciának felel meg. Szóval így 1+1 év garid van rá ha itthon veszed viszonteladóktól magánszemélyként, ha máshol, vagy cégre akkor csak 1év, és nem indul újra. Szóval ha te úgyis cégre veszed a visszaigényelés miatt, így felesleges venned T-nél kp.-re, akkor vegyél GSM-be hivatalos ár alatt függetlent.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Cseri0058 #1157 üzenetére
Az attól is függ, hogy egyben szeretnéd-e megvenni, vagy részletre. Ha egyben, akkor nyilván vedd függetlenül, ha részletre, akkor a Telekomnál tudod kamatmentesen, a Media Marktban meg időnként 1-1 akció keretében van 0-s THM, egyébként valami 40%-os THM-et ír a weboldaluk a részletfizetésre, és ugye kell munkáltatói igazolás is.
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan app, amellyel megoldható a hívások (kimenő és bejövő is) rögzítése. Jailbreakos nem jöhet szóba, ugyancsak nem jöhet szóba olyan, ahol minden egyes hívásrögzítésrét fizetni kell. De természetesen olyan jöhet, ami jól működik, de nem ingyenes.
Komolyan mondom mindig azt kapom meg, hogy már régóta van Ios-en hívásrögzítés, és hülye vagyok. De nem találok soha olyan appot, ami ne jailbreakos, ne bonyolultan indított felvételi módos legyen. Olyan kéne, ami a háttérben fut, és csak rögzít...
Köszi a segítséget előre is!!!
-
joey04
titán
Az lehet, hogy az Apple azt adta meg, de én évek óta a gsmarena akku tesztjeit tartom mértékadónak, mert évek óta azonos körülmények között, azonos módon mérik a készülékeket és ott is gyengébben szerepel az iphone. Lehet a hangszóró az oka, de lehet az is, hogy kisebb akku ott jön ki igazán, mert esetleg azon a területen (beszélgetési idő) nincs mit optimalizálni. Fene tudja, mondjuk nem zavar mert naponta ha 10 percet telefonálok átlagosan.
-
Cseri0058
őstag
Sziaztok.
Most tervezem megvenni az első iphonenomat. Honnan érdemes venni? Istyle, media vagy telekom? Gariban melyik lenne jobb? Vidéken lakom szóval istyle nincs a közelben.De neten rendelném.
-
kovsol
titán
Egyébként érdekes, hogy a beszélgetési időre azt írták az apple preziben, hogy wireless. Szóval akkor lehet egy BT headsettel jobban bírja.
Viszont ha teljes hangerőn hallgatom a zenét rajta kihangosítva, akkor eléggé szívja az aksit. Lehet sokat fogyasztanak a hangszórók.
-
manokaki
addikt
aki ismer tudja ,hogy nagy Androidos vagyok
, legalább is a telefont nézve , samu S6 , S7 , S7 Edge, A5 2016, C5 legutobb, tehát mondhatni a csúcs, az aksi időre válaszolva , nagyon remegtem tegnap mikor megvettem az Iphone 7-t ,hogy vajon hogy fogja birni az egésznapos Wifin való netezést , mert hozzászoktam hogy egy S7 ( 6-8 ) óra kijelző időt produkált nálam az irodában és ehhez szoktam ,hogy egy telefon általában 5-6-7-8 órát bir kijelzőidőt nézve !
Na most jött a meglepetés , ma reggel 6-kor vettem le a töltőről , fél 7 óta wifin van folyamatosan, kb 15 perc telefon, és kb 1-1óra 20 perc netezés ( fórumozás ) a meglepetés most jön , még mindig csak 88%-ra merült , tehát kb 1,5 óra netezéssel 12%-ot merült az irodában automata fényerőn , amit én vártam az kb 20-25% merülés 1 óra netezéssel !
Tehát ez nem is rossz idő , sőt sokkal jobb a vártnál ! Napfényben gondolom ez csökkenne jocskán, de ez a helyzet a Samu 7-re is igaz lenne !
-
-
Richie86
senior tag
válasz
Parallaxis #1150 üzenetére
Teli a zsebe powerbank-kel, a telója meg albumokkal
-
Parallaxis
addikt
Anno míg iPhone-t használtam nem kellett nap közben töltenem és az ismerőseimnek sem kell, akik most is azt használnak.
Ennek fényében sztem nem annyira elrugaszkodott dolog, h pl uton vagy, tömegközlekedsz, hallgatnàd a zenédet is, meg jo lenne ha közben nem merülne le a telo.
Ja, értem.. Gondolom a 6-os villamoson, vagy az utcán sétálva, miközben hallgatod a zenét a készüléken, tuti jó lenne, ha tudnád még tölteni is..
-
Crob
tag
válasz
Parallaxis #950 üzenetére
nem làttam még olyan iphone felhasznàlot, akinek nem kell napközben töltenie a telefonjàt ha hasznàlja is, nem csak lerakja az asztalra. Ennek fényében sztem nem annyira elrugaszkodott dolog, h pl uton vagy, tömegközlekedsz, hallgatnàd a zenédet is, meg jo lenne ha közben nem merülne le a telo...
-
manokaki
addikt
volt Xiaomi mi4-em feketében , aminek fényes , lakozott hátlapja volt ( müanyag feketésre lakozva ) hát nagyon ovtam , monfjuk 1 hétig volt meg addig kibirta hajszállkarc nélkül , de hosszabb ideig kitudja ..Üveg hátlaposokkal már tovább is birtam simán ( A5, A3, S7, ) ...
egyenlőre az ára ugy is visszatart ...
-
-
Blyan
félisten
válasz
manokaki #1142 üzenetére
Semennyire nem bírja, hidd már el. Képtelenség vigyázni rá. Csak és akkor nem karcolódik szarrá, ha ki sem veszed a dobozból.
Ha üvegből lenne is jobban bírná, mint így. De ezt akarta a nép, miután sokan sírtak, hogy a 3G/S lakkfekete hátlapja óta nincs ilyen. Most van.
-
manokaki
addikt
Pedig az jön be igazábol , de egy légypiszoktol is karcolodik , lehetetlen megörizni a sértetlen felületét , zavarna ha akár hajszállkarc is látszodna a fényfele forditna rajta !
valakinek van fényes fekete ( JetBlack ) kivitel , aki persze használja is nap mint nap , nem a fiókban áll a dobozában !? Hogy birja ???
-
-
manokaki
addikt
-
Blyan
félisten
Zero Gravity T-Mobile iPhone 7 Unboxing! T-Mobile reklám
-
Ed Parker
nagyúr
Egyébként biztosan mert most már rendesen szól, aztán megint telefonáltam és el is felejtettem hogy ez volt reggel, szóval kiszáradt vagy kifolyott belőle a víz.
A watch is ilyen, nekem az első generációs van, ami tavaly jelent meg, úszás után picit tortyog a hangszóró de aztán alakul
Pedig az nem is vízálló, ja de. -
Ed Parker
nagyúr
Egy gondolat a vízállóságról.
Ma csap alatt lemostam a telefont, nem ömlött a víz és a fenti hangszóró kb 60%-al halkabb lett.
Ez nem tudom hogy átmeneti e, ugyanis a nagy teszterek akik 10m mélységbe dobták le a telefont, nem próbáltak utána hívni vele.
Ha beázott ennyitől, akkor érthető az ip67 -
listi
tag
a legújabb hogy az i7 is ég
link -
-
Blyan
félisten
Bármelyik lightning képes iOS eszközzel megy, nem is értem, hogy ez miért meglepő (olyan mintha azt mondaná valaki, hogy milyen fura, hogy bármely számítógép usb portjába dugott egér működik - ráadásul korábban is voltak lightning csatkakozós fülesek).
Azt olvastam, hogy a régebbieknél, 6S és lefelé, mindig az utoljára zenére használt élvez elsőbbséget. Szóval ha jackbe dugva van earpod, és a lightningba kerül egy pluszba, akkor az utóbbi szól és a másik elhallgat, ha fordítva történik, akkor fordítva.
-
U2ka
csendes tag
Most néztem, egy kis érdekesség, valszeg az iOS 10-zel lehet összefüggésben: az iPhone 6-oson is működik a 7-eshez kapott lightning csatlakozós füles! Az 5-ösön nem néztem, most áll frissítés alatt 10-esre.
Rettentően érdekes, a 6-ost a húgom használja és megkérdezte, hogy az övével is működik-e az új füles? Én meg, bevallom, kinevettem, nem gondoltam volna, hogy működik!
Másik észrevétel, hogy az Alma jól elcseszte, mert ha megütődik a csatlakozás, akkor máris elhallgat a zene - a normál, az Almás átalakítóval használt fülhallgatóval. Ezért csekkoltam le a lightning-ost.
Továbbra is imádom a 7-est, a gyorsaságát, az akksiidejét (sokkal nehezebb lemeríteni, kell hozzá pár óra játék, hogy estére töltőre kelljen rakni). Szeretem a home gombot is, szuperül felismeri az ujjlenyomatot, villámgyorsan felold... a vízállóságot nem teszteltem, nem is áll szándékomban!
Ó, és a hangzás... kb. mintha egy laptopot hallanál, olyan a hangerő. -
Mr.Silkó
veterán
Egyetértek, én például nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy a sok évnyi folyamatos pletyka után (ami mindig az aktuális modell bejelentését előzte meg) valóban ip67-es szabványú por - és cseppállóságot kapott az iPhone 7/7 Plus. Nem gondoltam volna, de nagyon örülök neki.
Én elég parás felhasználó vagyok - bár tudom, hogy a telefon is csak egy használati tárgy -, nagyon vigyázok a készülékeimre; épp ezért engem különösen megnyugtat a videós tesztekben is jól bizonyító por és (víz-)cseppállóság.
-
t3tv3s
tag
Kellemesen csalódtam a telefonban. Azt hittem, hogy alibi frissítések lesznek és sztereót, cseppállóságot, ois-t, 32-es tárhelyet a 10. évfordulóra tartogatják. Természetesen húzós az ára de ha az ember belegondol, hogy 3-4 évig gond nélkül kapja a frissítéseket akkor hosszabb távon nem egy rossz deal..Kameránál van egy kis hiányérzetem (kíváncsi vagyok egy 1/2.3 körüli szenzorból mit tudnának kihozni).
-
Ed Parker
nagyúr
Na mert az Apple gyárija gondolod 1centtel is drágább?
Itt nem a minőség a cél, csak hogy megszólaljon.
Jól mondod, egy minőségi dac több százezer forint, itt azonban ilyenről szó sincs.Még az iPod Classic aminek a fej hallgató kimetete egész korrekt hangot ad jó fülessel, ugyanez már az iphonokról nem mondható el.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Akit érdekel Telekom webshopba iPhone 7 plus fekete 128GB-s rendelhető, még kb. 40db van.
Hétfő-kedd érkezik az enyém -
Ed Parker
nagyúr
Talált már valaki lightning->light, jack adaptert?
-
wolruf
őstag
válasz
Scholes9 #1089 üzenetére
A 6S és a 7 kb. tökugyanaz
Sőt, ugye a 6 is
Fogásban nincs eltérés, mindegyik ,,necces''
Vettem rá azonnal egy rücsis nillkin tokot, ezzel jó fogni. Zsebben sokkal kényelmesebb, mint az 5S (talán mert laposabb), amúgy még nem volt az elmúlt pár nap alatt negatív élményem. Ma megyek autóval, meglátom, ott mennyire tudom elhelyezni, mert az 5S szépen becsüccsent egy csomó helyre. Ez nem biztos, hogy olyen jól elfér majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest