- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
Ed Parker
nagyúr
Egyébként biztosan mert most már rendesen szól, aztán megint telefonáltam és el is felejtettem hogy ez volt reggel, szóval kiszáradt vagy kifolyott belőle a víz.
A watch is ilyen, nekem az első generációs van, ami tavaly jelent meg, úszás után picit tortyog a hangszóró de aztán alakul
Pedig az nem is vízálló, ja de. -
Ed Parker
nagyúr
Na mert az Apple gyárija gondolod 1centtel is drágább?
Itt nem a minőség a cél, csak hogy megszólaljon.
Jól mondod, egy minőségi dac több százezer forint, itt azonban ilyenről szó sincs.Még az iPod Classic aminek a fej hallgató kimetete egész korrekt hangot ad jó fülessel, ugyanez már az iphonokról nem mondható el.
-
Szerintem nem kell kikapcsolni. Legfeljebb az appok hozzáféréseinél egyes appoknál, ha úgy gondolod hogy az adott appnak aztán semmi köze a tartózkodási helyedhez. De egyébként tényleg nem használja állandóan, ezt a beállításokban tudod is ellenőrizni, hogy mi használja, vagy használta a közelmúltban a GPS-t (lila vagy szürke iránytű ikon).
-
Blyan
félisten
A droidos telefonjaimmal ellentétben (és nem csak azért, mert macerásabb), az iOS alatt sosem kapcsolom ki a helymeghatározást magát, legfeljebb erősen testre szabom, hogy mi az ami használhatja.
Szóval de, csak akkor van használatban, ha valami konkrétan használni akarja, ami pedig remekül kontrollálható. -
somogyib
őstag
Én ritkán hallgatok telefonról zenét, akkor is csak otthon, hangfalról. Ezért nem értettem, hogy mi a gond a jack hiányával. De a többiek már felvilágosítottak, hogy vannak más felhasználói szokások is
A port tartósságát majd az idő eldönti, van aki egy nap csak egyszer csatlakoztat fülest, de van aki ki-be huzigálja.
Többen írták, hogy a hangminőség se olyan, de ahhoz mindenféleképpen ki kellene próbálni (az nem jön át a fórumon).
-
Parallaxis
addikt
El kell fogadni a tényt, hogy 4 magos proci van az i7-ben.
Ez ebben a formában ugyan igaz, de a másik fórumozó is igazat állított, mivel csak két mag üzemel egyszerre.
Vagy a két gyengébb, vagy a két erősebb, a 4 mag egyszerre nem dolgozik.Szóval bizony 2 maggal elveri a 4, vagy 8 magos Androidos SoC-okat (ahol az összes mag egyszerre működik).
-
bebuci
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest