- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astery
senior tag
válasz
TheBikerider #3592 üzenetére
Kérdeztek tőle - ő csak válaszolt.
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
CptAdamica #3591 üzenetére
Mint írtam, nekem eddig nem okozott gondot.
Tehát ez 1. Valaki meg tudta csinálni rendesen
Vagy 2. Ugyanúgy néz ki minden böngészőn.
Ha mutatnál egy kirívó példát akkor legalább át tudnám érezni, hogy mit veszitek, hogy ezt a trágya Safarit használom. Ebben semmi írónia nincs, tök komolyan mondom. -
Richie86
senior tag
válasz
Abszolút nem kötekedésképp, de ezt/ezeket miért nem a sima iPhone vagy iOS topikba írod? Itt az iPhone 7 használók nagy valószínűséggel nem tudnak mit kezdeni ezzel, ők csak használják, gondolom 99,9%-uk nem fejleszt.
-
válasz
És akkor most mi legyen?
Adjuk el?
Vagy mit akarsz érzékeltetni/mondani ezzel?
Csak mert folyamatosan tolod,hogy szar. -
-
PlayMax
nagyúr
Télen kesztűvel a kézen hogyan fogjuk megnyomni a home gombot?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
CptAdamica #3581 üzenetére
Lehet hogy naiv vagyok, de eddig soha semmilyen hátrányát nem éreztem hogy Safari-t használok.
Ezen is színes az internet -
CptAdamica
veterán
Ilyen kijelentésektől fáj a lelkem.
(#3579) Ed Parker Persze, lehet a felhasználó keveset észlel, viszont a fejlesztő sokat szív és ennek már nem így kéne lennie egy olyan cégnél, aki szeret innoválni. A microsoft is elkövette ezt a hibát és hát a béka feneke alatt van a részesedésük.
-
-Ben-
veterán
válasz
CptAdamica #3578 üzenetére
Pedig bármilyen furcsa, ie6-ot is használtam.
Jobban szerettem, mint a firefoxot.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
CptAdamica #3578 üzenetére
De ebből én mint júzer semmit nem érzek, lehet hogy ezért nem nagyon fejlesztik.
Most az hogy a html5 teszten kevesebb pontot ér el, hát legyen,so? -
CptAdamica
veterán
válasz
PlayMax #3574 üzenetére
Lehet, hogy kényelmi szempontok alapján megfelelő, viszont fejlesztésügyileg nagyon elkeserítő a helyzet. Például itt van html5 tesztelő oldal. Látszik, hogy elég tetemes lemaradásban van és elég lassan is növekszik. Ugyan ez a helyzet css fronton, nagyon sok tulajdonságot nem ismer, kár, hogy ezt az apple nem promózza, itt a böngészőnk, ami -20%-al kevesebbet tud még 2016-ban is, mint a konkurens böngészők. Persze meglehet csinálni rendesen safarira is az oldalakat, csak akkor kell neki egy külön css lassan, mint anno az ie6-nak, az volt ilyen kis butácska.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
CptAdamica #3566 üzenetére
Micsoda pontosan ,erre én is nagyon kíváncsi vagyok.
Több mint 15 éve vagyok az internet világában ,de a Safari-nál jobb böngészőt még nem találtam eddig.
Chrome az Android vagy a Windows rendszerekre ajánlatos ,de ahol van nála jobb ott teljesen felesleges.
A két böngésző között pedig elég nagy kényelmi különbség van ,és inkább a Chrome ra illik az ,amiket felsoroltál. -
Titi76
aktív tag
Hi. Vásároltam a Telecomtól egy X-doria Defense Edge tokot. Hát mit mondjak. Vettem Kínából is ugyan ilyet csak felirat nélküli verzióban, kb. 1500 forintért. (az X-doria Defense Edge 7000.- webshopban 6300.-)
Minősége teljesen azonos a kettőnek, viszont egyik sem használható. A némító gomb nem kapcsolható off-ból on-ra mert kapcsoló off állásban kér a lyuk széléig. Ez egy tervezési hulladék. Visszakértem mindkettőnek az árát, a kínait meg kireszeltem. Így már használható. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Elmondod hogy mi olyan szép a chrome böngészőjében és miben rossz a Safari?
8éve használom telefonon, tableten és Mac-en, de eddig nem éreztem hogy hiányozna valami belőle. -
twinkiecz
tag
válasz
kajmika0510 #3559 üzenetére
[Innen] vettem. Követi a kijelző ívét egy pici hézag van szerintem azért ha nem sikerül rendesen az illesztése akkor ne tarts el.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
CptAdamica #3569 üzenetére
Ezt elfogadom, nem értek hozzá, viszont nekem egyszerű felhasználóként telefonon nagyon megfelel.
-
-Ben-
veterán
válasz
Lehet, hogy igénytelen vagyok, de nekem majdnem tökéletes.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tehát fejlesztői, programozói fejjel érzed hiányosnak, nem pedig átlag felhasználói szinten?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
CptAdamica #3564 üzenetére
Mit hiányolsz belőle?
-
-
-Ben-
veterán
válasz
CptAdamica #3561 üzenetére
Ébresztő
iOS!
-
válasz
CptAdamica #3561 üzenetére
Sose lehetett.
-
CptAdamica
veterán
Most komolyan, a
nagyszerűsafari böngészőt nem lehet leváltani az alapértelmezett böngésző szerepből? -
Vgabor92
tag
válasz
kajmika0510 #3552 üzenetére
6s topikban volt aki vett, megvolt vele elégedve
-
Vgabor92
tag
válasz
kajmika0510 #3548 üzenetére
hát ha többet akarsz fizetni csak, hogy "márkás" legyen, akkor a kolléga linkelt egyet.
-
zola96
senior tag
válasz
kajmika0510 #3546 üzenetére
Standard. Ez egész kijelzőt beborító. Még nem kaptunk belőle de ebből kiindulva rossz nem lehet.!
-
kajmika0510
tag
Mármint valami minőségit
-
Vgabor92
tag
válasz
kajmika0510 #3546 üzenetére
-
-
-Ben-
veterán
válasz
joefasalasso #3542 üzenetére
ipsw.me oldalon nézz körül. Nem mindegy, hogy szolgáltatós vagy független a telefonod. Egyébként iOS 10.1.1 a jelenlegi legfrissebb verzió.
-
joefasalasso
aktív tag
Szépen kérek valakit, linkeljen nekem egy legutolsó ios ipsw-t.
Nagyon köszi...
-
zola96
senior tag
Megjött az iGlass üvegfóliám. Kiváncsi voltam mit tud ennyiért egy "sima" fólia. Első benyomások: normális minőség, tök korrekt csomagolás. Adnak a külcsínre is. Egyszerűbb valahogyan felrakni mint a másikat, bár szerintem a 100. fólia után már tök mindegy.
Tényleg zsírtaszítóbb mint az ebayes 1 dolláros és sokkal tisztább is. Érzésre pedig olyan, mintha a kijelzőt simogatnád és nagyon puha a felülete. Apróság de szerintem számít. Megérte!
-
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #3528 üzenetére
Ez biztos, hogy nem a telefonod hibája. A 6S is ilyen, illetve az összes szifon, amiben nyomásérzékeny kijelző van. Próbáld ki, hogy egy linkre úgy nyomsz rá, hogy szinte simogatod a kijelzőt. Nagyon finoman, szinte alig kell érinteni a kijelzőt. Már-már olyan érzés, mintha rá se nyomnál, akkor lesz jó, illetve még a 3D Touch érzékenységének állításával is segíthetsz ezen, de én hagytam a gyárin....
(#3527) Mr.Silkó: Uh... ez viszont fájt...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #3531 üzenetére
Remélhetőleg.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #3529 üzenetére
Pedig direkt a leghatározottabbra van beállítva a 3D touch erőssége nálam.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Másnak is előfordul az, hogy amikor a Safariban meg szeretnék nyitni egy linket/oldalt a háttérben, akkor hiába nyomok a linkre hosszan, villan egyet, mintha erősebben nyomnám a kijelzőt, pedig direkt simán csak hosszabban rajta tartom az ujjam erőkifejtés nélkül, és nem nyitja meg a linket. Meg tudok zeberedni ettől! Ezt csak néha csinálja, de akkor akát tízszer is egymás után, egyhuzamban.
Meg néha a gyors gépelést is nehezíti a billentyűzeten a nyomásérzékenység.
-
-
Gyeni
csendes tag
-
tarcsika
tag
A touch id ikonját hogyan lehet kirakni a főképernyőre?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #3516 üzenetére
Na jólvan, látszik, hogy lefáradt az agyam a munkától meg a hajnali 4-es keléstől! Gratula magamnak.
7etape (#3517)
Idővel nekem is csökken a mókusvakítás tűrő képességem!
-
-
-
nbware
senior tag
Nálatok volt már olyan, hogy hívott valaki, de nem volt hangja? miután ki-be kapcsoltam a telefont, akkor pedig már volt hangja ismét. Ma meg zenét akartam volna lejátszani, de nem volt hangja, csak ha megint csak ki-be kapcsoltam a telefont. Ez valami bug, vagy a telefon szar?
-
csab2
veterán
Ha a Kontaktokban adom hozzá a fotót a hívóhoz, akkor nem teszi ki teljes kijelzőre, ha a Fotókban adom hozzá, akkor meg igen.
Ki érti ezt?
Másnál is így van vajon? -
-
PlayMax
nagyúr
válasz
TheBikerider #3505 üzenetére
Mennyibe fájt, mire lehet számítani?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest