Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nederlanden #8079 üzenetére
Hogy mit keres a kezemben egy i6S?
Leírtam, kipróbáltam!
Tegnap este kaptam meg, és ma egész nap velem volt, így nem egy egyszerű megnyomkodásról van szó.
Én nem értem milyen összhangról, folyamatosságról beszélsz...
i6 vs. i6S között sajnos semmi érdemi különbséget nem érzek, sőt, mint mondtam itt ott lassabbnak érzem az új modellt.
Ne engem győzködj, engem a jelenlegi állapot szerint nem tudsz, és nem is érzem szükségét.
Azt, hogy éppen mit használok, az meg a saját döntésem, és nem is fogom róla megkérdezni a véleményedet, már ha nem haragszol...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest