Új hozzászólás Aktív témák
-
sacaboy
tag
Speedshopos iPhone 5S vásárlásnál ha meghibásodik és garanciáztatom iStyle-ban akkor ujraindul az egy év?
Előre is köszi a választ
Üdv:
Saca
-
tylerddd
veterán
Durván jó ez az Apple bőrtok!
-
spawn21
veterán
válasz
Kicsirics77 #6690 üzenetére
Sygic
-
iTomi81
tag
Kedves 5S tulajok. Átolvastam a fórumot és csak nagyon felületesen van érintve a GPS rész benne. Én előtte iGO-t használtam. Érdemes e feltenni a telefonra vagy a gyári navigáció is jó benne? Mi a véleményetek? Illetve a viber használata mobilnettel mennyire jó minőségű? Mert androidon sajna nagyon nagyon változó volt de inkább rosszabb mint jobb. ? Előre is köszönöm az észrevételeket.
-
Ufff
senior tag
válasz
tylerddd #6679 üzenetére
Valamiért nem érintkezik megfelelően a csatlakozó. Gondolom a 3,5-es Jack-en próbálod. Dugd be teljesen az aljzatba! Ha nem megy, elképzelhető, hogy valami kosz van benne és nem tud a helyére ugrani tőle. Ez a leggyakoribb hiba Jack aljzatoknál. Igen, ettől lehet a tünet az elég alacsony jelszint.
-
Dexter-2000
őstag
Appstoreban ezeket az uj felhasznaloi felteteleket erdemes elfogadni?
-
iTomi81
tag
Valahol olvastam a neten hogy ha mp3 vagy mp4 formátumú fájl-t másolok iphone-ra mondjuk windows intézővel, akkor mivel azokat nem kell konvertálni, úgy is lejátsza a telefon. Igaz ez? Vagy csak és kizárólag itunes-al lehet rátenni bármit is? Mert ugye leszedni róla egy fényképet is le lehet szedni itunes nélkül.
-
tylerddd
veterán
Az miért lehet, h ha az i5S hangját kivezetem egy Genius 1250B hangfalpárra, akkor csutkára tolom és nagyon halkan szól. Ugyanezek a hangfalak az i4S-sel és a retinás minivel fele ekkora hangerőre csavarva erősebben szóltak. A hangerőkorlát ki van kapcsolva a telefonon és a beépített zenelejátszót használom. Ez mitől lehet?!
-
Rage47
veterán
válasz
Krisz79 #6674 üzenetére
én ennek segítségével állítottam be
így kvázi úgy működik, mint egy alias -
ggyula
tag
válasz
legiaap #6676 üzenetére
Nekem 2 mail cím van átirányítva gmail-re és bármelyikről tudok írni... nem a gyári mail app-ot használom, hanem a gmail alkalmazást. Levélíráskor rányomsz a feladóra és alatta kiírja a többi mail címed is...
szerk: ha egyszer rányomok lesz egy új sor "másolatot kap", majd ha mégegyszer, akkor jön elő a fent leírt többi cím...
-
-
tylerddd
veterán
válasz
Krisz79 #6674 üzenetére
Tényleg érdemes lenne körülnézni a beállitások között
A gmailt egyszerű, beállításokban a maileknél hozzáadod, felhasználónevet meg jelszót kell csak beírnod, a röbbit intézi a teló. A frímélt szerintem hanyagolnod kellene, de ha már van, akkor a freemail oldalán kellene utánanézned pop, smtp meg hasonló beállítási lehetőségeknek a telón pedig az egyéb opciót választani a beállításokban.
-
Krisz79
őstag
E-mail-t kapok,mivel nem hallom a zsebembe, home gomb megnyomása után van-e valami megoldás,hogy egyszerűen kijelezze vagy esetleg értesitő led,fény,stb?
(#6654) Gadgetfan_
Köszönöm,közbe rájöttem, Én kicsit túlnyomtam a home gombot,igy mindig a Voice Control indult el...(#6649) Noxy
Ha nincs segitő szándékod,akkor ülj le és hagyd magadnak a bu.kó megjegyzésed! -
SonyNex7
senior tag
Nagyon reklámozod itt ,hogy az 990 Ft-os állítólagos üveg fólia ugyanazt tudja mint az OTAO,amit én erősen kétlek.Gondolom a Nillkin és Spigen üvegeket is lenyomja szerinted.
Gondolom te vagy az eladó vaterán azt nyomatod itt a ratyi terméked.
Ennyi pénzért még normális fóliát se találni nemhogy üveget.
Légyszíves támaszd alá videóval,ahol leteszteled egymás mellet a kettőt.
Amennyiben nincs semmi bizonyíték akkor inkább hagyjuk a falsh dumát.
KösziAki kérdezte hogy mennyire zavaró a plusz 0,2 mm az touchid-nál: kb 1 napig tart megszokni utána annyira természetesen rajta van mintha gyári lenne.Amúgy 1 hónapja zsebben hordom és karcmentes.
-
Használ valaki Mosaic Premium 0.2 vagy Moshi iVisor 0.3 fóliát?
Üvegfóliát keresek, de OTAO nem kapható per pillanat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #6651 üzenetére
Ha ilyen kérdéseket tesznek fel a kezdők, akkor én profin születtem.
Aláírásodon besírtam. -
Gadgetfan_
senior tag
Ne oltsátok a kollégát, ti is voltatok kezdők, nincs láma kérdés, itt senki sem született mindentudással...
-
Krisz79
őstag
Segítene valaki?
Lezárt képernyő feloldása jelenleg kóddal megy Nálam.
Hogy tudom beállítani az újlenyomat olvasót? -
talamasca
senior tag
Igen, közben kutakodtam a neten és akkor találtam rá a megoldásra!
Köszi!
Hála az égnek, nekem is megoldotta a problémát a tisztítás.
Viszont a régi csatlakozóval sohasem volt ilyen probléma se iPhone-oknál, se iPadeknél... -
Krisz79
őstag
-
Krisz79
őstag
Hát akkor Üdvözlet Mindenkinek!
-
metju
tag
En 8.0.2t használok es a hibák amiket észrevettem a következők. Néha ha a keresőbe (lehúzás) beírok valamit, akkor előfordul, hogy nem dobja fel a keresés a weben vagy a keresés a Wikipédián menüt. Néha engem is kidob a Safari. A YouTube alkalmazás felső része nekem is belelóg az értesítesi sávba. Facebookról safarira valo irányítás utan (ha az egy videó éppen) előfordul, hogy nincs hang. Nekem is előfordul, hogy felveszem a telefont es a fulemnél még rezeg egyet es csak utana jön létre a vonal. Van, hogy bemegyek az akkumulátor használatba es nem ad ki infót a hasznalatrol, csak egy ,,-" jel van
-
tylerddd
veterán
válasz
Krisz79 #6623 üzenetére
Én 7.1.1-el kaptam, iTunes-on keresztül frissítettem 8.0.2-re és teljesen okés. Bugot egyedül a FB appból megnyitott böngészőben találtam, ahol a felső gombok belecsúsznak az értesítési sávba és nem lehet rábökni a vissza gombra. Ilyenkor ki kell lőni az appot és újraindítani. Bár ez sem rendszerhiba szerintem.
-
Krisz79
őstag
válasz
Cyberpunk #6626 üzenetére
Köszi Srácok!
Volt már i4s-m, i5-m.
Igy ismerős a készülék.
A kijelzőméretet kárpótoni tudja a stabilitása?
Mert ettől tartok a legjobban...[link]
Itt ellenőriztem a serialt. Itt a serial beirása után fehér készüléket dob fel az ikon,de közben space gray a készülék.
Ez ,hogy is van? -
tylerddd
veterán
Tegnap volt egy hetes a készülékem. Mindennel elégedett vagyok és most már az akksi üzemideje is kezd kirajzolódni és nagyon pozitívak a tapasztalataim: jelenleg 34 órája megy a készülék, amiből 5 óra a használat. 3G/wifi folyamatos, ahol lehet, megy a push, de a fetch is 15 percesre van állítva, a fényerő is fullon van. Tudom, h ha nyomkodnám, akár fél nap alatt lemerülne, de én átlagosan így fogom használni a telót és ez egy teljesen korrekt üzemidő számomra. Persze hozzá kell tenni, h van itt egy retinás mini is és az is kapja a kiképzést a telefon mellett. Játszani szinte csak azon játszom ill. ha épp rá akarok kukkantani valamire az ágyból, akkor az éjjeli szekrényről azt emelem el.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Adorjanksz #6618 üzenetére
Nem zavaró, hogy nem az egész kijelzőt fedi?
-
Adorjanksz
tag
Én erre esküszöm!
[NILLKIN] -
norbi2010
őstag
Ez miért lehet?
-
yimm
aktív tag
Engem annyira nem zavart az a 0,1mm. Viszont az 5000ft különbség annál inkább
-
Mr.Chow
tag
Apple gyári 5s bőrtokról mi a véleményetek? 12ezer nem sok egy kicsit erte?
-
tylerddd
veterán
Néhányan írtak itt ezekről az üveg kijelzővédőkről. A home gomb körül milyen ezeknek a kialakítása?! Tudom, nagyon vékonyak, de gondolom azért mégsem úgy, mint egy fólia. Nem lesz túl mélyen ülő a home gomb? i5-re való felhelyezést néztem anno videón és adtak hozzá home gomb matricát, pont emiatt.
Olyan 4k körül tudnék venni a "gyártómtól", de azt olvastam és mondták a videókban, h felhelyezésnél kényesebb, mint a fólia. Ha nem jól teszed fel, alámegy a por vagy lelóg valamelyik szélén, akkor le lehet szedni, de visszatenni már nem. A fóliákkal meg ugye azért lehet játszani, amíg a második réteget le nem húzod róla.
-
iTomi81
tag
Akciós tokok:
http://stylebolt.hu/sgp-slim-armor-s-iphone-5-tok.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest