- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mondomén #7414 üzenetére
az arányokról van szó, és a net ilyen szempontból erősen ferdít, mert az elégedett felhasználók jellemzően nem írják le, hogy jól működik a rendszer, hanem elégedetten használják, legtöbben csak akkor kezdenek el neten/fórumokon kutakodni és jelezni a hibát, ha tényleg adódik olyan.
egy igen és egy nem alapján senki sem tud eldönteni semmit, valakinek akkor is problémás a rendszer - szoftveres vagy akár hardveres hiba okán -, ha ezer másiknak nem, de ez fordítva is igaz, aki nem tapasztal hibát, azt nem fogja különösebben izgatni, hogy másnak akad problémája, így nem is fogja lehúzni a rendszert, pláne ha nem is bizonyított, hogy direktben a rendszer a hiba forrása, hanem esetlegesen külső tényezők okozzák azt. -
válasz
mondomén #7408 üzenetére
bár olyan jó, gyors és stabil lett volna minden más korábbi ios verzió is, mint a 8.1, ebben már csak a hívás fogadása után még 1 - 2 másodpercig csörgés/rezgés problémáját kell javítani.
külsős alkalmazások, sim kártya...stb okozhatnak persze problémát, de arról nem a rendszer tehet. -
-
tylerddd
veterán
válasz
mondomén #6434 üzenetére
Az lehet. Én sem általánosságban gondoltam.
@ nandow A Z3c volt a másik készülék, ami ki volt nézve. Azért maradtam az iPhone-nál, mert ezzel nem tudtam mellé nyúlni. Viszont mellé jó lenne mondjuk a Z3c vagy egy Nexus 5, h megnézzem mit tud ma a droid.
@ metju Az a funkció elsősorban autóba lett kitalálva, h ne a telefont nyomkodd vezetés helyett. Ott pedig sokan feltolják a töltőre.
-
tylerddd
veterán
válasz
mondomén #6426 üzenetére
Nálam retinás minin egyértelműen elcseszte a wifit a 8.0 (repülő mód ki-be vagy reset után helyre állt egy időre), de a 8.0.2 helyre tenni látszik. i5S-en is a 8.0.2 van fent, de ezen nem érzékelek problémát.
A Z3C féle megoldás jó lett volna az Apple részéről is a hatos szériánál, hiszen alig nagyobb a készüléktest, mint az i5/i5S-é, de 4,6"-es kijelző belefért. Vastagabb is lehetett volna az i6 és mehetett volna bele nagyobb akksi. Arra gondolok, h ezt a megoldást amolyan iPhone Air-re tartogatják Cook-ék.
A Sony készüléke természetesen többet bír, hiszen brutális 2600mAh-es akksi van benne. Azzal szerintem komolyabb gyilkolás mellett is kibír egy napot, normál használat mellett meg tutira kettőt is.
-
válasz
mondomén #6426 üzenetére
akiknek a wifi sebességgel volt gond 8.0 alatt, azoknak megoldást jelent a 8.0.2, azzal a néhány esettel meg nem értek, hogy mi a helyzet, ahol a 8 óta szakadozás van, de szívesen kipróbálám azokat a telefonokat több wifi hálón is, mert néhányan írták, hogy csak otthon van igazán probléma, máshol nem mindenütt.
nandow; már a z1c is nagyságrendekkel jobb és megbízhatóbb a p-nél, és reméljük a z3c pláne az lesz, de az 5s is garantált megváltás a p után.
-
Cathrine
tag
válasz
mondomén #5926 üzenetére
Ez szerintem simán mehetne a tékozló homárra.
Ezt velem is megpróbálták eljátszani még karácsonykor az iPad-el. A pasinak még hallottam is némi értetlenkedést a hangjában, mikor kerek-perec közöltem vele, hogy márpedig a szétfogdosott, agyonhasznált demo-darab nem kell. -
válasz
mondomén #5922 üzenetére
hazai forgalmazó, akikre a hazai jogszabályok vonatkoznak, így ha cserélik a készüléket, akkor újra fog indulni.
ilyenkor az a javasolt, hogy akivel szerződésben állsz - adott esetben mm -, oda kell vinni garanciális ügyintézéskor, intézniük kell - bár sok más bolt sem szeret foglalkozni ilyesmivel, pedig kellene, hiszen az ügyfél azzal áll direkt szerződésben, akitől vásárolt -, és ha esetleg probléma adódna, akkor simán átvihető jogilag a dolog. -
válasz
mondomén #5920 üzenetére
apple store útján is kaphatsz olyat, azzal nincs is gond, mm esetén (is) az a lényeg, hogy kivel szerződtél, és az alapján milyen számlát és jótállást kaptál.
a nagyon hozzáértők leharapják a fejem a megfogalmazás miatt, de az érthetőség kedvéért erősen sarkítok; az mm a lácolata által beszerzi kintről, de amit itt magyarországon hoz forgalomba, arra kifizeti rá az itteni jogszabályok által előírt "illetékeket", áfa, jogdíj...stb, ilyentén honosítja a készüléket, amire így már érvényesíthető minden hazai jótállást...stb meghatározó jogszabály.
nem általánosítva ugyan, de sok gsm üzlet nem teszi meg a fent leírtakat, így a vásárló harcolhat velük, ráadásul velük áll dirtekt szerződésben, így a gsm boltos számlát aztán mutogathatja a hivatalos viszonteladóknál/szervizekben, a kötelező folyamatok - gyártói jótállás esetén - lefutnak (kijavítás/kicserélés), de a többi hazai vonatkozású rész, ami kedvezőbb, mint a készülék eredeti forgalmazója által adott, illetve arra vonatkozó, szépen elillan...
a másik oldalt viszont valahogy elfelejtik feszegetni a gsm boltban vásárlók, hogy miért aránytalanul olcsóbban vették a készüléket az apple store hazai rendeléséhez, vagy a hivatalos hazai viszonteladók áraihoz képest...
értem én, hogy az ár is fontos szempont, de a különbözet sokszor jár kompromisszumokkal, akkor azt is el kell viselni. -
mackoapo11
aktív tag
válasz
mondomén #5810 üzenetére
Köszönöm a válaszod
.Az e-mail az én baromságom,mert androidnál Gmail fiok nélkül meg se mozdul szinte semmi.Gondolom az appstore-hoz is kell valami.
Mondjuk papírt is írna,letiltás ellen,meg minden.De hát igen.Nagy a para,na meg én is csodálkozom,hogy 1:1-ben elcserélné,mert azért az 5S elég jó áron megy még. -
válasz
mondomén #4842 üzenetére
Főleg, hogy azokon már egyre nehezebben fog futkorászni az új-újabb rendszerek...
iPone 5 alatt, szerintem, már nicns értelme szifont venni.
(#4843) SonyNex7: Nekem ugyan ezek volt a gondjaim, csak én S4-ről váltottam
Eleinte menő volt a nagy kijelző, de utána rájöttem baromira nem praktikus. Droid vonalon , ha most vennék telefont , akkor Z1 compact az még egy jó választás, aki kis kijelzős telót keres, de más nagyon nicns talán még a Xiaomi mi2s
Simán próbáld kis az 5s-t én nagyon szeretem, baromi jó telefon, és nem utolsó képen gyönyörű is! Ugy-hogy HAJJRRÁÁÁÁ!!!
-
Zozzy94
tag
válasz
mondomén #4768 üzenetére
Megértelek
de kérlek te is értsd meg,hogy nem feltétlenül szeretnék 200 fölött költeni erre....
elhiszem,hogy tuti megbízható helyről lenne,de nekem a 16GB-os nem feltétlenül érne meg 220-at....ettől függetlenül lehet nem tudom majd elkerülni,az lesz a sorsom,hogy annyiért kell megvennem
de akkor tuti megbízható helyről fogom.....mint pl. icentre....egyenlőre a samurai van kilátásban aztán majd kiderül mi lesz....
-
Zozzy94
tag
válasz
mondomén #4717 üzenetére
Másik is angol töltős és mind a 2 helyen (elvileg) biztosítanak hozzá magyar szabványú töltőt....
csak a isamurai-nál fehér 5s van azon pedig még gondolkozom.....olyat még nem tartottam a kezemben,bár sokan mondják,hogy abban a legszebb az 5s a 3 szín közül
Köszönöm válaszod!
-
gidion90
tag
válasz
mondomén #1301 üzenetére
Köszi szépen!
Néztem amerikai honlapon, 649 dollár, csak az van fölé írva, hogy T-mobile contract free, az addig jó, hogy contract free, de a t-mobile az már bezavar, hogy miért kell fölé írni amikor opciót választok, hogy t-mobile, illetve azért nem érvényes a garancia mert nem európai?
Így annyira nem érné meg szerinted? Mert hallottam olyat, hogy első szériás dolgokat nem szabad venni, lehet túlzott kacsa...
-
fordfairlane
veterán
válasz
mondomén #738 üzenetére
Szerintem az ujjlenyomatolvasás max. az amatőr tolvajok ellen fog működni, a profik tuti megtörik előbb-utóbb. Tehát ez az egész nem a lopások visszaszorítása miatt érdekes,
hanem
Ugye pin kódot lock screenre rakni nem túl népszerű, mivel macerás mindig pin kód gépeléssel ébreszteni az eszközt. Viszont ujjlenyomattal nagyon egyszerű. Tehát ha valaki megtalálja az eszközömet, és kedvet kap hozzá, hogy beleturkáljon, az mostantól falba ütközik. Szerintem ez az igazi nagy ötlet ebben.
Konklúzió: Mocsok Apple fan vagyok, 5S-t akarok! -
Robertoq
őstag
válasz
mondomén #733 üzenetére
Nem az iOS 7 miatt, mert az más készülékre is elérhető hanem az 5S home gombja a kulcs. Amúgy mivel nincs különbség az 5 meg az 5S között (első ránézésre, esetleg szín) akkor a tolvaj nem is fogja tudni, hogy érdemes-e vagy sem, emiatt kihatással lehet a sima 5-re is. Bár a tolvaj biztos nem így gondolkodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest