- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
-
talamasca
senior tag
Igen, közben kutakodtam a neten és akkor találtam rá a megoldásra!
Köszi!
Hála az égnek, nekem is megoldotta a problémát a tisztítás.
Viszont a régi csatlakozóval sohasem volt ilyen probléma se iPhone-oknál, se iPadeknél... -
talamasca
senior tag
Járt már úgy valaki, hogy a telefon töltőcsatlakozója kezdett meghibásodni?
Először azt hittem, hogy a kábel kezd megtörni, de miután a héten akartam tartaléknak venni pluszba kábelt, kettőt is bontottak nekem és helyben kipróbálva sem mindig érintkezett...Garancia erre - gondolom - él, ugye? Nem volt leejtve mostanában, kábelre kötve meg nem próbáltam lasszózni vele.
-
talamasca
senior tag
válasz
Comecee #6494 üzenetére
Ha van lehetőség olyan géppel kell összekötni, amin az iTunes fel van telepítve.
Az rögtön felismeri, ha eredeti. Fontos, hogy vétel előtt kapcsolja ki a telefonon a Find my iPhone-t és tavolitsa el az Apple ID-vel való összeköttetést, különben nem lehet majd aktiválni! -
talamasca
senior tag
válasz
tylerddd #6412 üzenetére
"Az új telefonok esetében sem értem, h miért a 32-es modell maradt ki, pont, h ott kellett volna kezdődnie és a 16-ost kellett volna kukázni."
Teljes mértékben egyetértek. Igaz, én inkább csak sok zenét tolok az iPhone-ra, mint alkalmazást, de az OTA frissítések helyett már csak az iTunes maradt az utóbbi időben. 16GB-os iPhone 5S.
-
talamasca
senior tag
Kedves Kollégák!
Másnak is mocsok sz@r lett a Touch ID iOS 8 alatt?
Már a Beta alatt szaraxodott, de ez a végleges (ua, mint a GM) 8.0 valami tragédia.
Mintha lennének még sorstársak a support fórumon, de innen is várnék visszaigazolást.
Már azon agyalok, hogy hardveres, de tudom, hogy csak a 8 óta sz@r. -
talamasca
senior tag
Ez így van!
Esetemben volt már 3G-től kezdve 6 iPhone-om, a 4S-ig mindig fekete. Aztán jött a fehér.
Az 5-nél ismert okok miatt szívtak a feketével...
Mikor kijött az 5S első reakcióm az volt, hogy ne már arany?! Biztos ilyen lesz a megoldás:Aztán élőben is megnézve látszott, hogy ez az arany nem az az arany. Így lett ez.
Ha nincs új szín, akkor valószínűleg pénzt dobok fel...
-
-
talamasca
senior tag
Feltettem a 7.0.6-t, és az eddig beállított és működő Exchange fiókom most nem szinkronizál...
Valakinek van ötlete, mi a hiba? -
talamasca
senior tag
válasz
norbi2010 #2052 üzenetére
Szerintem meg totál felesleges száz-féle programot telepíteni, ha minden megoldható könnyen és egyszerűen az iTunes-ban...
Kicsit el kell már rugaszkodni a 2000-es évek elején művelt "mappából hallgatok zenét, igénytelenül, rendezetlenül, borítók nélkül" korszaktól... -
talamasca
senior tag
Felraktam 7.1 b2-t, és visszatértek a statikus háttérképek...
-
talamasca
senior tag
Ne sarkítsd le a felhasználókat! JB=Pro User, NonJB=FB fans.
Anno én is használtam pl. net megosztásra JB alól alkalmazást.De mondanál olyan programot, amihez eszetlenül kell a JB és igazán okostelefon lesz?
Gondolom nem warez vagy telefon-témázgatóst fogsz említeni...
Tényleg érdekelne, hogy miért van még szükség a JB-re... -
talamasca
senior tag
Nekem ez a háttér eltűnés még mindig nem tiszta...
Nyomtam egy restore-t, de még mindig üres...Ha még JB miatt lenne, azt mondanám OK.
De elvileg gyári hátteret nem lehet törölni... -
talamasca
senior tag
Az mitől van, hogy a gyári háttérképek (a dinamikusokat kivéve) eltűntek?...
iOS 7.0.4. -
talamasca
senior tag
Kisebb-nagyobb T-s webshopos problémák után végre megérkezett az enyém is.
Egy napja nyomogatva nagyon tetszetős.WP8 kitérő után én egyelőre nem nézem a gomblötyögéseket, csak örülök az alkalmazásoknak (újra).
Akinek egyébként problémája van vele, ajánlom más márkák használatát egy ideig. Sírva fogja egy-két nap után visszakövetelni...
-
talamasca
senior tag
Ezüst, 16GB-os kedden érkezik.
Visszacsatlakozom az iPhone közösségbe!.. -
talamasca
senior tag
válasz
joefasalasso #1722 üzenetére
Detto az én esetemben is.
Valaki nincs itt T-közeli ember, aki tudna arról infót, hogy mikor lesz új szállítmány?
-
talamasca
senior tag
válasz
joefasalasso #1638 üzenetére
Az a baj, hogy a fővárosban élők csőlátással bírnak rendelkezni...
Az, hogy megyeszékhelyekről egy ilyen egy napos kiruccanás 10-15 ezerbe is fáj, az nem ismert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest