- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Gaming notebook topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
a kérdésem az lenne hogyha Ausztriában veszem meg a telefont ugyanúgy lesz rajta magyar nyelv vagy az mitől függ?
(bocsi ha olyan a kérdés ez az első lépésem az alma felé )Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
hahó
alkalmanként csinál olyant a készülék, hogy a kijelzőn nem érzékel semmit.
ilyenkor nyomok egy homo gombot és a tast managerben (home gomb hosszan nyomásával) visszamegyek ahol utoljára voltam.
Ez mi lehet szerintetek?
amúgy nagyon ritkán fordul elő de annál bosszantóbbSzép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Aham értem.
Az akksival amúgy sem vagyok megbékélve, de akkor ezekszerint normális üzemidőt futott.Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
eddig amikor bekapcsoltam a telefont az alma logónál 2 db rezzent a telefon, most nem.
ez miért van?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
logitech g930 as fejhallgatót rá lehet kötni valahogy a telefonra?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Egy olyan kerdesem van, hogy olykor-olykor a zárt képernyőnél ha elhúzom a számokhoz a jelszó beíráshoz akkor eléggé csúnyán akadozgat.. Ez mi?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Még gyári állapotba nem állítottam vissza, minden az első bekapcsolás óta "pörög"
ja a telefont bontatlanul vettem, A1533 Model
szoftveresen milyen állapotban? 7.1.2 nem nyúltam bele semmi JB vagy ilyesmi ha erre gondolsz
amúgy én is az ujjlenyomat-olvasót használom de akkor is na azért néha bosszant...Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
oksa az lesz,
annyi, hogy még visszaállítást nem csináltam előtte meg akkor egy teljes mentés is kellene
ami nekem fontos az a névjegyzék meg az sms-eknekem úgy szokta hogy amikor egy ideig nem használom, utána megnyomom a tetején a bekapcsgombot, akkor szokott csak 1x. utána ha megismétlem már nem (mintha felébredne utána)
Ez kicsit megnyugtatott mert már kezdtem attól tartani, hogy mindenki kénytelen dicséri a telefont ha már annyit ráköltött...
Összes tartalom és beállítás törlése az jó nem? gondolom úgy is visszaállítja az itunes a dolgokat ha nem rontok el valamit
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
van rá mód, hogy a hálózaton belül a gépemen lévő filmeket a telefonon nézhessem?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
ha kapok egy sms-t és nem nyitom meg, akkor pár perc múlva ismét értesít a telefon ugyanazzal a hanggal.
Ezt hol kapcsolom ki?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
köszi
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
beszélgetés felvételéhez mi a legjobb app?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Hogyan tudom leellenörizni hogy mind a ketto led világít?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Mi a gm?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
-
Dexter-2000
őstag
a bánkártyámat le szeretném csatolni az apple fiókomról/telefonról.
ez hogyan kivitelezhető?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Zenehallgatáskor ha kikapvsoljátok a lejátszást akkor nektek is sistereg a telefon alsó hangfala?? Esetleg közelebbről halgassátok meg én most este vettem észre..
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Hol allitom be hogy uj renszerfrissiteskor ertesitsen a telo?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
nos
ha eddig androidod volt akkor rendesen meg lesz a kezed kötve, ahhoz képest. (androidról léptem át iphonra mivel kíváncsi voltam rá nagyon mit is tud a hírhedt alma )
sebessége az elképesztő persze erre se igaz, hogy laggmentes, ezzel is előfordul alkalmanként de kb említésre se méltó..
ami talán a legjobban zavar engem az az akksija, normál használatnál naponta, de olvastam olyat is, aki rendszeresen telefonál vele, és napi 2x tölti. persze ha többet szeretnél hasonló minőség/teljesítmény akkor pl htc one m8 ami olyan mint az apple csak androidba bújva (na meg mondanám hogy nagyobb de az apple bari módjára beállt a többi gyártó sorába és ő is nagy kijelzős telefonokat gyárt)
iphone-t többek között azért is vettem mivel kicsi, és roppant erős ja meg nem kell a főzött romokkal szórakozni, ennek ellenére most az ios 8.x.x-et még nem raktam fel mert nevetséges amit most az apple művel (vajon miért... ) és eléggé olcsón be is tudtam szerezni viszonylag a készüléket...összességében szeretem a telefonom, viszont nekem is sajnos 16Gb os verzió van ami most az ios 8 nál még kevesebb lesz...
nagyon vigyázok rá, egy gumitokban hordom és kb naponta kiveszem belőle hogy megcsodáljam milyen szépen össze lett rakva.
egy ideig jó lesz a telefon szerintem, ha legközelebb lecserélném akkor vagy egy 5s 32Gb os verzióra vagy valami hasonló androidra de az akkor ne legyen nagyobb 4" nál.
Valami akkumulátor forradalmat még nagyon várok, pl lesz egy cég és külön 3-4 napot is végigbíró akkumulátorokat gyárt az 5s-be NA akkor már tényleg nem zavarna az a dolog hogy meg van kötve a kezem az androidhoz képestszerk.
Kamerája szép fotókat csinál nappal, meg persze ott a 120fps es videórögzítője ami kb csillivillinek elmegy
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
ha netán feltenném a 8.x.x et akkor tudok még onnan downgradelni 7.1.2 re?
vagy ehhez már JB kell?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
válasz Cyberpunk #6580 üzenetére
jól van köszi, párszor szóba jött a dolog és már tisztázni akartam a dolgot.
ez az apple aláírásos dolog hogy megy? az új os kiadása után van úgymond 1 hónap elállási joga a vásárlónak hogy downgradeless jb nélkül?ez az új nyolc még mindig röhej amúgy most olvastam hogy a fejlesztőknek már ki is dobták a 8.1 bétát
más
ilyen fejlesztő hogyan lehet én is (hátha jobban belemennék a dolgokba)
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Appstoreban ezeket az uj felhasznaloi felteteleket erdemes elfogadni?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
miért van az ha használom a lassított felvételt és visszanézném a videót akkor laggolva játssza le a belassításnál.
eléggé idegesítő főleg amikor másnak visszamutatom a videót és kiég a telefon..
(netán valami be van kapcsolva hogy képkockánként szaggatva játssza le?)Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
válasz Kicsirics77 #6765 üzenetére
tegyük fel épp a térképet nézed, és egyszer csak kilép.
vagy a task managerből megnyitod a zenelejátszót, 1 mp-re befagy és kilépSzép napot!
-
Dexter-2000
őstag
-
Dexter-2000
őstag
miért van az ha használom a lassított felvételt és visszanézném a videót akkor laggolva játssza le a belassításnál.
eléggé idegesítő főleg amikor másnak visszamutatom a videót.. Tiszta gáz...
(netán valami be van kapcsolva hogy képkockánként szaggatva játssza le?)Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
milyen a 8.1?
hány százalékban éri meg átmenni rá 7.1.2-ről?
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
hmm köszi az infót
de elnézve még marad a 7-esSzép napot!
-
Dexter-2000
őstag
számít ha az itunes-al vagy a telefonon csinálok gyári visszaállítást?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
visszaállítottam a telefont, erre egy piros 1-es logó van a beállításokon a 8.1 es frissítés miatt.
nos én távolról sem akarom feltenni azt, de még azt a piros pontot se akarom látni.
hogyan tudnám azt eltüntetni?vicces eddig nem volt, de most, hogy újrahúztam belenyúltak...
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
hmm eddig nem akartam JB-et de ahogy elnézem kénytelen leszek.
előnye/hátránya micsoda?
de ha valami jó cikket küldötök az is jóvisszaállítható gyárira utólag?
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- MárkaLánc
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest