Új hozzászólás Aktív témák
-
smn84
csendes tag
Hát köszi srácok, én is így valahogy gondoltam. Akkor megveszem az 5c-t, aztán majd másfél év múlva, mikor lejár a hűség, azt, ami éppen lesz.
Egy kérdésem még lenne (ami tulajdonképpen inkább kettő): hozza-e szerintetek az 5c minimum a 4s szintjét fotózás (hátlapi kamera) és fülhallgatós audióminőség terén? Ha mindkettőre igen a válasz, akkor szuper.
Rengeteg külföldi fórumot olvastam, ott nagyjából megegyeznek abban, hogy igen. Mert nekem 4s-em volt, fotózás és zenehallgatás terén elképesztő, amit produkált. Azóta is azt az élményt keresem - de az általam próbált androidos készülékek meg sem közelítették. Ezért térek vissza az almához.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest