Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Most váltottam I6-ról 5S-re. A következő kérdésem lenne. iPhone 6 után kissé furcsának találom, hogy ha a telefont nem pont szemből nézem, hanem mellém van téve az asztalon a kijelző fakónak látszik. Az érdekesség az, hogy ha jobbról nézem ugyan olyan mint szemből, viszont ha balról akkor nagyon fakulnak a színek a betekintés szög növekedésével. Ez másnál is így van? I6-nál semmi különbséget nem láttam, teljesen mindegy merről néztem.
Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
Aktív témák
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest