Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Sleepgo82 #460 üzenetére
Sima 13-al bukna egy lencsét. Ha cserélni akar Pro-ról én csak Pro-ra váltanék. Egyébként szerintem simán megéri a csere már csak az újabb kamerák, ProMotion kijelző és akksi idő miatt. Ha ez neki egyik sem számít akkor pedig ne cseréljen.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Navaren
aktív tag
válasz Sleepgo82 #460 üzenetére
Egyéne válogatja.
Nekem pl. megérte 11 Pro-t 13 Pro-ra cserélni, mert a szögletes dizájn már tavaly is nagyon tetszett de én mindig kétévente váltok, az akku teljsítmény (most már) jobb, a high refresh screen rég óta hiányolt feature volt, illetve nekem duplázódott a tárhelyem is.De mindennapos használat közben túl sok újítást egyelőre nem ad, a lóerő többlet majd később, az újabb és újabb rendszerek megjelenésével fog igazán megmutatkozni a gyakorlatban is, a papíron valamivel jobb kamera pedig igazából az éjszakai, illetve félhomályos képeknél érhető csak tetten, ahol a Deep Fusion dolgozik, nappali képeken nem igazán - másik topikban egyesek szerint ilyen körülmények között a 11 Pro még részletesebb is, bár én nem íagy vettem észre saját képek alapján.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest