Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TODI1111 #577 üzenetére
Nem érzed a "súlyát", amit írtál és annak, amit írtam.
Ha van fél millióm telefonra, akkor nyilván van több is, hogy pótoljak hozzá, tehát nem fogok használtan venni, amire már 1 év garancia sincs, hanem megveszem bontatlanul. Függetlenül attól, hogy patikaállapotú és a többi.
A garancia nagy úr, főleg egy iphone esetében eladáskor és főleg, ha javítani kell, rendesen belenyúlhatsz a zsebedbe. Ráadásul függő telefont árulsz...aha ok, a kérdés, hogy eladni akarod, vagy árulni?
Most nem is értem, hogy magad akarod meggyőzni, hogy helyes a használt árad, vagy mindenki mást a topikban?
Ha ez vigasztal, két telefont is vettem a megjelenésekor, egy pro max és egy pro-t, mind a kettő 512-es, bőven 1 millió fölött volt a végösszeg és a "régi" garancia vonatkozik rájuk.
De azt is tudom, hogy emiatt máris buktam legalább 150 ezret, ha apróra kellene dobni.
És igen, ezek után továbbra is nem normális az, aki 1 év garanciával "alig" egy MM, vagy Apple ár alatt a hardveraprón vesz új, vagy alig használt újszerű iPhone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest