Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
a 8.1.3.-ban amit észre vettem és egy picit zavar, ha safariban a Google keresőben beirom az első karaktert mindig bezarja a billentyűzetet, utána újra a keresőre bökök és jó, de minden egyes Google megnyitásakor ezt eljatsza
-
l.sebestyen
senior tag
én jó darabig biztos nem váltok, amire én használom tökéletes...
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
l.sebestyen #7191 üzenetére
kilèptem az appstorebol, és újra be, és megoldódott , úgy látszik nem mindegy milyen rég óta be vagy már lépve
-
l.sebestyen
senior tag
az mitől lehet, az appstorba jött egy két programra frissítés ra nyomtam a frissítésre, de csak forog körbe, a programnal meg írja hogy várakozás, eddig jó volt, de most valahogy nem csinálja. újra indítás volt, próbáltam hogy egyszerre csak egy programot frissitek, ugyanaz a helyzet
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #7167 üzenetére
Windows alatt ( mèg) nem működik.
-
l.sebestyen
senior tag
mostanában rendszeresen egyszer csak bejön a fehér kijelző közepén az alma logóval és újra indul, már kezd zavarni mert napi szinten csinálja, valaki tapasztalt már ilyet?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
univerzita #6469 üzenetére
megpróbálom én is, hátha, de úgy szép ha világít
, leveszem 50-60% ra
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
univerzita #6466 üzenetére
Mondjuk nekem a fényerő maxon van, de mindig, a 8.1 előtt is azon volt, mostanában nem sokat de néha-néha játszok is rajt, de mindent összevetve nálam szerintem a 8.1 után változott, pedig már mindent ami frissithet kilőtem.
-
l.sebestyen
senior tag
a 8.1 el nálatok is látványosan romlott az üzemidő? eddig két naponta töltöttem kb. 1,5 nap készenlét 5-6 óra használat, most 12-15 óra készenléti, 3-4 óra használat a max amit össze tudok hozni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- iPhone-t használók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest