Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

zorromoto

üzenetére
						Én amikor Apple-ben gondolkodtam, egyértelműen a nagy kijelzőt részesítettem előnyben, videó, szerkesztés, játék, minden területen sokkal jobb szerintem. Én az Air-t ajánlom, könnyű is ráadásul nagyon. Első Apple termékem, de iszonyat jó. Mondjuk annyi pénzért... jelenlegi telóm is android, de a kövi tuti iPhone lesz és már bánom, hogy anno nem azt vettem.
IOS-el kapcsolatban annyit, hogy most olvastam, ősszel jön az IOS8. Mint friss IOS felhasználó kérdezem a veteránoktól, minden évben szokott jönni új IOS verzió? Csakmert elég sűrű ez nem?
 Hiszen még most jött a 7.0 és még ezen is van bőven mit csiszolni. Az Air-en tuti még a 9 IOS-es is gyönyörűen elfutna, mert iszonyat erős hardver lakozik benne. De azért kíváncsi leszek, viszont félek hogy máris egy új verzió... nem lesz ez elhamarkodott? :S - 

kiszu
senior tag
válasz

zorromoto

üzenetére
						Ez nagyon nagyon igaz,hogy mérföldekkel jobbak az appok ipadra mint androidra vagy más platformra.
Hogy miért? Mert az ios platformra lényegesen kevesebb kijelző felbontásra és méretre kell optimalizálni.
Az androidnál a legtöbb alkalmazás táblagépen,a telefonos verzió felnagyítása,míg ipaden kb 500.000 kifejezetten az ipadra optimalizált app létezik.Írok egy példát:
Spotify app.
Nézz meg a gugliban egy screenshotot ipadre és nézz meg másra.
És itt nincs olyan,hogy nem kompatibilis vele,hamár engedi letőlteni az Appstoreból. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
 - Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiszen még most jött a 7.0 és még ezen is van bőven mit csiszolni. Az Air-en tuti még a 9 IOS-es is gyönyörűen elfutna, mert iszonyat erős hardver lakozik benne. De azért kíváncsi leszek, viszont félek hogy máris egy új verzió... nem lesz ez elhamarkodott? :S