Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oké köszi. De csab írta azt a határidőszerű tokot, az tök jó, én amúgyis úgy szeretném használni hogy kiveszem belőle, max ha nem szeretném fogni, akkor állványként is funkcionáljon. De míg megjönne, addigis kellene valami, egyébként itthon tényleg semmi értelmes nincs hozzá :S 12k-t vagy 24-et biztos ki nem adok egy átkozott tokért...
Egyébként ha megrendelem ebay-ről, akkor paypallel azonnal kell fizetni, vagy utánvéttel is lehet?
--
Szecsy, a vicces az, hogy amikor én még a 4-esre pályáztam (ekkor még nem jelent meg az Air) akkor nálam egy ezressel került volna többe, mint most az Air, pedig az Air 100x jobb, najó erről még nemtudok nyilatkozni, hisz még nincs a kezemben, sőt a 4-est se nagyon fogtam a kezemben, de a videók-tesztek ill. vélemények alapján így van. Nemtudom miért kerülhet az többe, de ha egy 64GB-osat nézett akkor az valszeg azért, erre tudok még tippelni.
-------
General, az a 10db sztem kész vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Powerpoint topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest