- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiapa
tag
Tegnap kipróbáltam egy Air-t. Kicsit csalódást okozott, mivel a ötujjas böngészőből való kilépés elég szaggatósra sikeredett (többször is kipróbáltam). Ugyanezt gombbal megcsinálva teljesen rendben van. Azt hittem úgy fog hasítani mint a vaj. Van még mit csiszolgatni az IOS 7-en.
Azt hiszem még nem cserélem le kettesemet. -
GALARDO
addikt
-
spawn21
veterán
válasz
Stanley-B. #690 üzenetére
azért vannak dúrva dolgok. itt ujvárosban a t-sek nagyon semmire kellők. épp intézem a témát
-
spawn21
veterán
válasz
Stanley-B. #690 üzenetére
nincs soha elmaradásom
-
Zjunior
veterán
válasz
Stanley-B. #685 üzenetére
Engen is most hivtak!
Csütörtökön kézbesítík még fizetni se kell előleget a platina miatt -
Zjunior
veterán
válasz
Stanley-B. #683 üzenetére
Új előfizuval vagy meglévővel vetted?
-
válasz
Stanley-B. #670 üzenetére
16-os? Mert abból elvileg lehet szerezni, a 32-es és felfelé a cumi.
-
Neck
veterán
Mindenhol le szoktátok írni, hogy mennyi a tényleges akku idő, erre itt a gyártó által megadott érték alapján van levonva a konklúzió? Ne már!
-
spawn21
veterán
válasz
Stanley-B. #672 üzenetére
most már 7.-ére esett az időpont.
Szégyen ez az egész ország. De jó, hogy kihívtak angliába tetoválni
-
spawn21
veterán
válasz
Stanley-B. #670 üzenetére
mikor rendelted?
ezüstből van, ha valaki akar venni
-
spawn21
veterán
válasz
Stanley-B. #668 üzenetére
te valami puncsos vagy?
jóváhagyás alatt. Ha holnapig nincs meg, nagyon szájon csapok valakit
nem találom ez a chaet, hogy kell? -
Stanley-B.
őstag
én még a rajtnál vettem egyet magamnak, de kihasználva a jó konstrukciókat a T-nél, rendeltem egyet a hugomnak is még tegnap.
Nekem a státusz már "kiszállításra vár", nektek is az? Mert ha igen, szerintem nem hívnak ezért külön.
szerk: nekem T-mobilnál chaten azt mondták egyébként (kíváncsiságból megkérdeztem), hogy nem független az iPad, de hát ugye ez hülyeség, szóval ennyire vannak képben.
-
Mert nincsen nekik egy darab se, szerintem teljesen kamu, ez az 1-2 napos dolog. Nekem annyit mondtak mindenhol, hogy "elvileg" kapnak...
Az a gond, hogy pont nem érdekel senkit Magyarország, US-ben már simán kapni minden modellt azonnal kb. az összes boltban. Itt meg a hivatalos store is 10 napra akar szállítani. Mókás.
-
llaszlo
veterán
válasz
tomi5244 #644 üzenetére
Mégis melyik az a gyártó akinek ilyen minőségű és mennyiségű IPS kijelző kell még ilyen képaránnyal?
Nincs másik. Attól, hogy más telefonokban is van nagy felbontású kijelző még nem jelenti azt, hogy az Apple igényeit is képesek kiszolgálni a gyártók. Már ha eleve azt nézzük nincs másik olyan cég akinek olyan hatalmas induló készletre lenne szüksége, mint az Apple-nek, ráadásul mindezt nagyon rövid idő alatt kell legyártani.
Ha az a elmélet igaz lenne, hogy azért nem adják ki a minit, mert inkább azt vennék az emberek, akkor a minit eleve később dobták volna piacra. Az applenél ez nem lenne meglepő, hiszen volt hogy fél évvel később kiadták a 4-es iPad-et a 3-as után. Most is megtehették volna, hogy később jelentik be. -
tomi5244
őstag
"egyszerűen nem éri meg a plusz költség azért, hogy két hónapig ne legyen hiány. mit csinálnak a megnövelt gyártási kapacitással a vásárlási hullám után?" Való igaz, kár is ezen vitázni.
Mindenesetre ha kijön a retina mini akkor az tényleg figyelemreméltó lesz, hogy az Air tudását egy kisebb táblába is beletudták zsúfolni!
Én már tavaly is mondtam, ha ezt megcsinálja az Apple akkor bekerül a hallhatatlanok csarnokába!! Ja bocsánat... már rég bekerült!
Egy iPad 4 tulaj....
-
Szeko2
tag
Nézd. 40 éves vagyok, és "kütyübuzi".
14 éve használok mobiltelefont, még a Siemens M35 volt az első telóm, de előtte is próbálgattam az Alcatel One Touch-okat, meg a Westel 450 (Westel 06-60, emlékszik még valaki???:-) telókat.
Volt iPhone-om is, még a második generáció (pár hónapig, aztán eladtam), de az elmúlt 14 évben kábé 20 készüléket használtam folyamatosan, szépen sorban...
Mellette van a számítógép, és a tabletek (tabletből is a 6. készülékem van, jelenleg egy iPad4 Retina, ezt használom fél éve, más készülék talán 2-3 hétig volt nálam, és már adtam is tovább.)Kétségtelen számomra, hogy az Apple készülékek kiválóak, és a hardver-szoftver egység itt jön ki a legjobban.
Én (veled ellentétben) hajlandó vagyok várni hónapokat az új készülékre, iPhone 5C-t nem vennék 40 évesen, sima 5-ösből pedig már alig lehet kapni, esetleg 16 gigásak még előfordulnak néhol, de az kicsi nekem.
Nekem az 5S tetszik, és várok, türelmesen.
:-) -
b4zsi-
őstag
Hát nekem iPhoneom van, de már 1 éve megjelent az i4 amikor én megvettem 2 éve. Nem hiszem, hogy vártam volna hónapokat csak azért, hogy iPhoneom legyen. Utána ment le az Nokia N9 ára, jöttek más készülékek és mérlegeltem volna. Most már lehet máshogy lenne, mert már ismerem az IOS előnyeit.
-
Auratech
őstag
A táblák értékét az egyedi funkciók adják.
Az IOS eszközök nem vasak. Olyan egybeforrt rendszer, amiben a vas, az oprendszer és a rengeteg kiváló alkalmazással megvalósítható valódi funkcionalitás ad egy felhasználói összbenyomást, ami nem tökéletes, de a konkurenciához hasonlítva sok előnnyel kecsegtet.
Használtam egy Nexus 10-t is az iPad4 mellett pár hétig.
Valahogy olyan érzésem volt mint egyszerre használni egy passatot és egy oktáviát.
Kábé azonos a kategória de valahogy a passat jobban egyben van. Az ember nem boncolgatja folyton, miért.
Inkáb használja. -
sien
aktív tag
válasz
tomi5244 #644 üzenetére
de azt ugye tudod hogy milyen irdatlan összegbe kerül egy gyártósor beállítása? nem tudom, tényleg az az általános gondolkodás, még egy ilyen szakmaibb fórumon is, hogy a gyártási kapacitás csak egy marketing elem? egyszerűen nem éri meg a plusz költség azért, hogy két hónapig ne legyen hiány. mit csinálnak a megnövelt gyártási kapacitással a vásárlási hullám után? patika mérleggel számolják a megtérülést, és nem csak azért hogy sok pénzük legyen, hanem azért is, mert a hülye részvényesek már attól idegbajt kapnak, ha nem 20% a növekedés hanem csak 17%.
-
Szeko2
tag
Szerintem pedig az egész iPhone és iPad mizéria egy mesterségesen, de kiválóan (!!!) alkalmazott technikával van megoldva.
Jobsék (illetve most már Cook-ék) tudták (és tudják), hogy hogyan kell ELADNI egy terméket, és az emberek veszik, mint a cukrot, sorban állnak érte napokat, és súlyos pénzeket hajlandóak érte kifizetni (köztük természetesen én is).
A termékeik kiválóak, innovatívak, a reklámjaik, eladási technikáik elsőosztályúak, a piacot kiválóan tartják a kezükben.A technika (szerintem) adott lenne a készülékek előállítására, ha a kezdetkor 9 millió készüléket el tudtak adni egyetlen hétvégén, akkor ezt bármikor meg tudják csinálni... akár most is.
Nem hiszem el, hogy október 25 óta (majdnem két hete !!!) nem tudtak Közép-Európába szállítani 100.000 darab Iphone 5S-t, ha egyszer a 9 milliót meg tudták oldani a kezdetkor (nyilván, hetekkel azelőtt már megkezdték a gyártást).Tehát a környéken (de ahogy elnézem az apple.co.uk,, apple.de, apple.hu, apple.cz oldalakat, bármelyiket Európában) SEHOL nem kapható az Iphone 5S, és az AIR, valamint a retinás MINI is hasonló sorsra jut, napokon belül.
Az érdeklődést fenntartják, az igény megvan, csak termék nincs... ez emeli az árat, persze a végén mindenki jól jár.
Szerintem jól csinálják.
Én pedig várom az 5S-t
:-) -
b4zsi-
őstag
válasz
zotyesz66 #645 üzenetére
Lehet keresni a kifogásokat, de már itt a fórumot figyelembe véve sok olyan ember van aki egyből megakarja venni az új készüléküket. Amikor azzal fog szembesülni, hogy nem talál boltokban iPad minit és nem tud internetről se rendelni lehet, hogy választani fog egy új tabletet, mert azt azonnal megtudja vásárolni. Ez persze nem igaz azokra akik az IOS rendszerre kíváncsiak azok szívesen kivárják gondolom a sorukat...
-
tomi5244
őstag
válasz
Gadgetfan_ #641 üzenetére
Én ezt értem, de egy ekkora cégtől szerintem ciki az ilyen kifogás. Ha csak a kijelzőt nézzük akkor már tavasztól voltak elérhető fullHD-s telefonok, nemrég jött ki az új nexus 7 is. Amikor tavaly megjelent a mini akkor borítékolható volt, hogy lesz retina is és ezt az Apple is nagyon jól tudta. Főleg úgy, hogy sok helyen írták, hogy az Apple legalább másfél (ha nem kettő) évvel előrébb jár/tervez. Szóval bőven volt egy évük, hogy összehozzák.
Megértem, hogy nem csak az anyacégen műlik a dolog, hanem a beszállítóknak is oda kell tenni magukat, de akkor még mindig nem értem, hogy idén miért tudta őket beelőzni szint mindenki, és én most itt a kijelzőre gondolok, minden mástól elvonatkoztatva.
-
Zjunior
veterán
Valakinek van mér T-s iPAd Air?
Megmondaná, hogy független-e tényleg -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
tomi5244 #638 üzenetére
Kár összeesküvéseket keresni ott ahol nincs. Már hónapokkal ezelőtt cikkeztek arról, hogy nehezen tudják legyártani az új mini kijelzőjét, mert kevés a kapacitás rá, és az Apple követelményeinek is kevesen tudnak megfelelni, nem tudják hozni a beígért mennyiséget. Még arról is volt, szó, hogy ezért idén nem is lesz retinás a mini, de ha mégis, a korlátozott mennyiséget borítékolni lehetett előre.
-
-
tomi5244
őstag
válasz
szabogabor10 #636 üzenetére
Ja persze, gyártási nehézségek, hagyjuk már
hülye is lett volna az Apple kihozni a két táblát egy időpontban!
Bár én az Air-t venném, pontosabban cserélném le a 4-est. De szép is lenne.... másra kell most költenem talán majd jövőre ha megkapja a touch ID-t netán végre egy vakut is
T
-
válasz
szabogabor10 #636 üzenetére
És akkor is csak nagyon limitáltan, inkább 2014 lesz az.
-
-
kchris78
veterán
mini meg kesobb varhato mint ahogy az air? lehet direkt air van kul tobben az olcsobb minit vennek...
-
Gengi
senior tag
Sziasztok!
Megnézné nekem valaki ,hogy ez az oldal és a játék működik-e Ipad-en :
http://www.tiberiumalliances.com/hu/home
Előre is köszönöm szépen!
(De ha van rá külön alkalmazás a Store-ban az is jó info volna.)
-
ROBOTER
addikt
Nekem a cikkben is szereplő sötét hátterű billentyűzet a gyengém. Jól esik nézni, nyugtatja a szemem. Választhatónak kellene lennie az iOS7-ben ennek.
7.0.3-ban megszűnt már az ékezetes billentyűk villogása? Vagy még valaki mindig agy nélkül programoz?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Totheground #619 üzenetére
幅が2mm以上ステンレスプレとをカットするな。
-
Totheground
addikt
日本語も話すことが出来るか。
-
legiaap
félisten
És a The Verge szerint is az eddig általuk tesztelt legjobb tablet: [link]
Az első három helyen iPad-ok vannak. -
legiaap
félisten
Ja enyhén veszik: [link]
Grafikonokat nézzétek meg!
PhoneArena teszt
Itt jobban díjazták mint itt, ha ez számít valamit.
Ilyen magas pontszámot nem sok tablet kapott. Szerintem a legnagyobbat kapta, amit valami tablet kapott. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Totheground #560 üzenetére
Csimpok: egész jól szol,talán picivel több mély is van.
-
legiaap
félisten
Na most csekkoltam az Apple oldalát. Már 10 napot ír a feladásra és még utána a kiszállítás.
Szerintem ebben az évben már nem lesz Air-em.
Mikor újra lesz készleten akkor meg a karácsonyi roham miatt lecsúszok majd róla. -
válasz
Totheground #563 üzenetére
Sírok
-
Totheground
addikt
Westend emeleti T-ben van egy fekete 32 gigás Air, ha érdekel valakit. Ezüst nincs.
-
Zjunior
veterán
válasz
kissandras20 #607 üzenetére
Net meg amúgyis kellene hozzá nem?
-
kissandras20
aktív tag
-
b.kov
senior tag
Nagyon szép darab! Habár iOS6 kinézettel és bizonyos iOS7 funkciókkal lenne az igazi, szerintem
-
Xero
nagyúr
Egy szó mint száz. Feleslegesen kötekedtél.
Majd legközelebb.(#596) spawn21: Itt pedig, ha már angolt akarsz használni, akkor használd helyesen.
(#605) spawn21: Elhiszem, csak nem érdekel.
Egy pillanat a Google kereső társaságában feloldotta volna a gordiuszi csomót a "There's an app for that" kérdéskörben. -
Szeko2
tag
válasz
Gadgetfan_ #592 üzenetére
Én ugyanígy jártam az iPhone 5S-sel.
Október 25-én jelent meg Mo-on, de hajnali 3-ra felhúztam az órát, az Apple.hu-n már akkor azt írták, hogy elfogyott a készlet, várható szállítás 2-3 múlva (azóta is ezt írják).
A T-mobile.hu honlapon azt írják, hogy nincs készleten, további szállítás várható.
Ez van okt. 25 óta.
A T-mobile chat-en azt "mondta" egy ügyfélszolgálatos, hogy a további szállítás már csak néhány nap. Ezt október 28-án mondta, múlt héten hétfőn.
Szóval, ez van...:-)))
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
NyalokAA #593 üzenetére
A részletfizetés csak a kiemelt ügyfeleknek jár, de azért vannak jó konstrukciók. Szerintem cellular iPad Air-t a szolgáltatónál érdemesebb venni, mint az Apple store-ban. Aki ebben gondolkodik, nyilván használná is előfizetéssel, ezért valamilyen csomagot mindenképpen venne hozzá, így pl. a N&R S (8GB LTE)csomaghoz már 160-ért vehetsz egy 32GB-ost, majdnem annyiért mint egy sima Wifi 16-ost a hivatalos Apple oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest