- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
Most majd jöhet nálunk is a nagy kérdés, hogy eljött-e a csere ideje!:-) iPad Mini és iPad 3 van, de az újak közül nem tudom mit válasszak. Az iPad Air ezzel a súllyal már fogyaszthatóvá vált. Nem lesz könnyű döntés...
-
Luser2000
addikt
Nagyon sok táblagépet használtam már, de az ipad hangszórója minőségben utolérhetetlen. Elképzelhetően jól szól. Érdekes, hogy pl a Samsung ezt nem képes utánozni se telefonban, se táblagépben.
-
frisco
aktív tag
válasz
#63624704 #175 üzenetére
Ezt leginkább a mindig-mindenhol megjelenő epl terrorbrigád terjeszti....
5-8 fő,ki ne ismerné őket...
Az általuk pufogtatott "sejtést" tálalod vissza nekik,hogy "már mások is írták"... és a kör összeér.
Ez ilyen ungarische wirtschaft, agyarországra jellemző viselkedésmód. -
tzsolesz
nagyúr
Szép és jó is ez a cucc.
Mondjuk ha ez jó képeket lő, akkor LG G PAD 8.3 meg fantasztikusakat. Szerintem elég sz@rok ezek a fotók. -
válasz
manchester85 #185 üzenetére
Csak az ofisöl számít!
-
manchester85
veterán
"Flash támogatás nincs, nem is létezik alternatív módszer erre"
És a Puffin nevű bongeszo micsoda?
-
válasz
callmeakos #181 üzenetére
Igen. Azt h nem vagyunk egyformák.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
callmeakos #181 üzenetére
Nem, ez az égvilágon semmit nem jelent.
-
callmeakos
veterán
Elismerem hogy tényleg nagyon patent lett ez az Air, mind hardverileg, mind külső szempontjából, akkor sem kapott el sem a must have érzés, de még az sem hogy minimális birtoklási érzetet keltsen a cucc. Ez pedig jelent valamit...
-
-
KAMELOT
titán
Durva cuccok ezek a apple-k.
-
JhoniMitchel
tag
-
kskcsg
csendes tag
"Flash támogatás nincs, nem is létezik alternatív módszer erre."
de van, streaming browserek képében.
(pl. skyfire, browse2go, stb. )(#175) MrBollocks : :/
ez annyira nem jó - lenne. Erre nincs bizonyíték, csak valóban furcsa kicsit az értékelés.
mondjuk nem kizárt, de elvileg ez egy független portál - reklámot bárki vásárolhat náluk, de cikkeknek viszonylag objektívnek kellene lenniük, különben elveszítik a hitelességüket... -
SonyNex7
senior tag
válasz
JhoniMitchel #154 üzenetére
Nem tudom honnan nézted az árakat de ipad air 150,sony tablet Z 120-130,samsung galaxy note 160-170 között lesz.
Ezek karácsonyra akcióban sokkal olcsobbak lesznek. -
CoDWaW07
őstag
Igen ütősre sikeredett
Eddigi tapasztalataim alapján olyan ismerőseimet is elgondolkodtatta a vásárláson akik eddig sosem akartak Apple eszközt
MrPetya19: -
JhoniMitchel
tag
válasz
dilajoska1 #163 üzenetére
Viszont nem lehet tudni, hogy a note 10.1 is nem-e így jön ki majd.
-
Gadgetfan_
senior tag
Én megvárom a minit, de este asszonypajtásnak megrendeltem egy ilyet a "fa alá", Egyelőre csak készletértesítőre vették fel, remélem hamarosan megjön és akkor megtapogatom.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Gadgetfan_ #153 üzenetére
Ennek a skálának úgy lenne értelme szerintem, ha a elérhető legjobbhoz való viszonyításon alapulna. pl. ha van egy telefon ami a legjobb képeket készíti, akkor a többi telefon kameráját is ahhoz kéne viszonyítani és akkor összemérhető lenne mindegyik telefon mindegyik funkciója egymással. Ezek alapján a kijelzőre talán lehetett volna 10-est adni, de valószínű a asus transformer miatt kapott "csak" 9-et, az üzemidőben biztos van ennél jobb tablet (pl. ipad mini). Az ár/érték arány pontszáma, hát, hogy mondjam még így is erőteljesen felfelé kerekített szerintem.
-
válasz
Én sem teljesen érzem korrektnek a pontozást.
Ár érték arány ebben a kategóriában aligha számít mondjuk
Aki a filléreket számolja, az bőven 60-70k alattról választ. Na ott aztán minden MHz-ért és MB-ért külön csata folyik.
-
dilajoska1
őstag
válasz
JhoniMitchel #162 üzenetére
Majd lehet orvosolni fogják az újabb sw-ken
-
JhoniMitchel
tag
válasz
dilajoska1 #157 üzenetére
Az s4-nek elvileg akkor kéne támogatnia, viszont mégsem teszi.
-
kiszu
senior tag
válasz
JhoniMitchel #156 üzenetére
Igen,bocs,félreérthető volt
-
válasz
Tízet nem adhatnak.
Az üzemidőnél nem jelenteném ki, hogy nincs ennél jobb. -
dilajoska1
őstag
válasz
JhoniMitchel #155 üzenetére
Azt nem tudom. Am. ami tudja kezelni a 64gb-s kártyákat azok tudtommal olvassák az exfat fájlrendszert mivel a tudtommal 64gb xdhc kátyák alapból azzal jönnek
-
JhoniMitchel
tag
válasz
dilajoska1 #151 üzenetére
Viszont ehhez kell root jogosultság.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
SonyNex7 #150 üzenetére
Attól függ, hogy a eszközön lévő sw támogatja-e az exfatot, a samsung s4 pl. nem támogatja. Ha támogatja akkor elvileg csak annyi a teendő, hogy arra le kell formázni és nincs 4gb-os file korlát többé és a rendsz is tudja használni. Elég érdekes am., hogy amit felsoroltál tabletek mind 200e körüliek és nem drágálod de a 32GB-os verzió már az lenne neked.
-
Gadgetfan_
senior tag
Pár dolgot nem értek.
Anyaghasználat 9 pont - ??? Mi kell a 10 ponthoz a Mobilarénánál, swarovski kristályok vagy gyémánt berakás? Nevetséges.
Kijelző mérete, minősége 9 pont - "Egy táblagépnél persze a kijelző a leglényegesebb elem, a 9,7 hüvelykes képátlóval rendelkező IPS-panel nem is okoz csalódást. A Retina felbontás továbbra is 1536 x 2048 képpontot jelent, az eme értékekből kiszámolható 264-es inchenkénti pixelsűrűség éles képet eredményez. A megjelenített képek szépek, a fényerő kellően magas ahhoz, hogy napsütésben is tökéletesen olvasható legyen a megjelenítő, a betekintési szög pedig hatalmas, oldalról nézve sem torzul az iPad Air által megjelenített kép." ?? Akkor ez most hogy?
Üzemidő 8 pont - 10 ÓRA!!!Ennél egy másik tablet sem tud többet, legfeljebb kiegészítő aksikkal...
Ár/érték aránya 7 pont - No Comment. -
SonyNex7
senior tag
válasz
JhoniMitchel #149 üzenetére
Akkor az egytlen megoldás hogy veszek egy 32gb belső memóriával rendelkezőt?
Annak az árát meg sokallom. -
JhoniMitchel
tag
-
SonyNex7
senior tag
válasz
dilajoska1 #147 üzenetére
Na akkor még utána nézek ezeknek a dolgoknak.
köszi -
dilajoska1
őstag
válasz
JhoniMitchel #136 üzenetére
Ez a memkártya és a a Fat32 hibája hogy 4gb-nál nagyobb fájlt nem lehet rá másolni. ExFat-ra kell formázni a kártyát. Ha így nem ismeri fel a kátyát akkor fel kell rakni ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter -
Gergőke88
addikt
Volt ma a kezemben egy fehér air.
Ipad 3 tulaj voltam, ahhoz képest durva a súlybeli kulonbseg.
Nagyon konnyunek tunik, eddig a mini retinara hajtottam, de most gondolkodoba estem.
A vekonyabb káva is nagyn tetszetős.
(Kell vennem egy minit és egy airt is)
-
kiszu
senior tag
válasz
SonyNex7 #133 üzenetére
A szempontjaid alapján Xperia tablet Z.
Jó gép,komolyan.
Fülessel meg pláne.
Bontatlanul,2 év sony garival 99 ezererert már láttam az aprodon.
+10e és a memkarival +32gb a 16melléNálam kifejezetten az elérhető appok minősége és mennyisége miatt nem jöhet más szóba mint ipad.
-
SonyNex7
senior tag
-
JhoniMitchel
tag
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
Az android 4GB-nál nagyobb fileokkal (ami röhejes 2013-ban) nem tud mit kezdeni, szóval fullHD fimet közvetlenül róla nem tudsz nézni. Ha van egy jó routered és elég jó a jel akkor gépről tudsz nézni filmeket vagy külső vinyóról is tudsz, ha konnektor közelbe vagy. Esetleg egy nagyobb usb3-as pendrive megoldás lehet.
-
SonyNex7
senior tag
köszi a választ de fejhallagtó lesz hozzá ugyhogy a hangminőség amolyan mellékes.
Ami mellette szólna viz,por álloság.vékonyság dizájn.bővithetőség.
Kijelző felbontás sem annyira mérvadó mert szerintem full hd bőven jó mert én inkább filmezésre használnám ott meg az a max felbontás -
SonyNex7
senior tag
válasz
zsolidodd #123 üzenetére
Köszi a választ!
Rádió:miután hallgattam fél napig a saját zenéimet és megunom (vagy közben) meghallgatom a hireket vagy mondjuk egy rádiós müsort(vannak kedvencek) mert nem tudom tudod -e de nem csak zenék szolnak ... vagy ha éppen más stilust szeretnék hallagatni ami éppen nincs feltöltve a telefonra csak rádi állomást vátok stb,közlekedési,gazdasági hirek..számtalan egyéb oka van.
Ezért meg nem fogok netet fizetni pl "iradio". -
gerii
addikt
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
Ennyi pénzért gondolom minőséget keltő gépet akarsz venni, úgyhogy Samu kilőve.
Filmezéshez nem árt az egyszerű bővíthetőség, másolás, ami a Nexusban nincs, iPad-nél hosszadalmasabb az iTunes által(és itt sem bővíthető).
Szóval a kritériumok alapján Sony. De ha az iTunes oké, akkor iPad. Nem véletlenül ez A tablet, a többi pedig simán tablet, pedig a Sony is simán van olyan minőségű(sőt) cucc, de más az Androidos megközelítése. -
kiszu
senior tag
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
Egy hete nálam van egy tablet z. Kölcsön kaptam amíg kiadják a retina minit,mert addig már nem veszek másik tabot. Jó gép. De pl lényegesebben gyengébb a hangszoroja meg az ipad minienel is. Gyenge,vérszegény.
A te szempontodbol jobb hogy bővíthető memorias,az ipadok meg nem.
Appok minősége tekintetében az ipad fenyevekkel jobb mint az android.
Tehát felhasználás függvénye,hogy neked mi lehet jobb.
Ipadhoz nem tudsz pendriveot,hdd, más periferiakat csatlakoztatni.De minőségben és appokban,stabilitasban ezerszer jobb. Írom ezt úgy,hogy mindkét platformot használtam
-
zsolidodd
senior tag
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
AVPlayer Hd-val mennie kell a full hdnak is,
Bővítés nincs.
Bt küldés nincs, csak AirDrop, ami btvel is mgy.
Fm rádió nincs. (Sosem értettem, miért jó olyan zenéket hallgatni, amiket más válogat ki, és nem az én ízlésem szerint, max az útinfó miatt lenne értelme)
Itunes teljesen használható, de wifi., böngészőből is megy a másolás. -
SonyNex7
senior tag
Karácsonyra szeretném magam meglepni egy táblagéppel!Ami tervbe van Sony tablet Z,Samsung g note 10.1 2014 edition,google nexus 10(majd az új).
Ez is tetszene de lenne a egy kérdésem!
1.16Gb-os verzióval hogy lehet FullHD filmeket lejátszani?Ugy látom sd kárty bővités nincs?!Pendrive vagy HDD?
Látom 11-12 gb marad használatra az meg nem sok.
Ha több tárhely kell akkor csak az van hogy a 32gb-osat veszek?
2.bluetothon még mindig nem lehet küleni semmit?
3.Mennyir macerás az itunes használata?
4.fm rádiót csak neten lehet hallgatni?
köszi -
kiszu
senior tag
Sajnos,még maga Tim Cook is elismerte,hogy nevetségesen alacsony darabszámmal fog indulni a retina ipad mini. Tehát,hogy szolgáltatóknál ezek mellett mikor lesz,szerintem szinte lehetetlen megtippelni. Az ipad 4 és ipad mini a tavalyi megjelenés után 3 hónappal startolt a T-nél.
-
Gengi
senior tag
Szerintem az idei teljes apple portfolion, a két Ipad lett az ékkő. Ez két olyan termék, amiket minden szempontból kiválóra készítettek el.
Egy problémát találtam csak bennük, hogy a tablet Z szerintem szebb és nincs ingyenes Angry Bird, meg Plant VS Zombi.
Idén karira egy Mac Pro-t akartam venni, de mivel véleményem szerint a Hardware-t elszúrták a 100%-os bővíthetetlenséggel (meg hogy 8 giga ram + 30 K), így jó lesz egy alma nettábla.
-
válasz
JhoniMitchel #97 üzenetére
Azért az asusnál ez nem a gagyi széria.
Meg az se mindegy, hogy mire használná.
Én már a képarány miatt is a transformert választanám, de inkább egy helix 3g +256ssd, csak az fél milla. -
szucsy89
tag
Ez jól sikerült. Időtállónak tűnik.
-
Misser
tag
Ha az üzemidő értékelése 8, akkor melyik tableté 9 vagy 10-es?
Ha Ár/érték aránya 7, akkor melyiké jobb ebben a kategóriában? (Ha nem APR-ben vesszük, akkor ugyebár 135 körül megáll.)Komolyan kérdezem.
#103 jó felvetés
-
válasz
MegalodonS #90 üzenetére
Rakd ossze a szempontokat , ha a stabilitas , gyorsasag, frissites uteme es az arba belefernek a hw kiegeszitok is es az apple szolgaltatasai allnak kozelebb akkor ipad, ellenben ha szemelyre szabhato , korlatok nelkuli de emiatt kevesbe optimalizalt rendszerrel is el vagy illetve jol osszerakott eszkozre vagysz ha szamit a bovithetoseg akkor asus. Neked kell tudni mire hasznalnad es arra a celra melyik a legmegfelelobb eszkoz. Amugy inkabb egy win 8.1 dokkolos tab es az minden igenyt kielegit, csak meg kell varni az amd apu-okat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezen vajon már USB 3.0-ás a port?
Más: Nem akarjátok tesztelni az iOS 7-et véletlenül egy iPad 2-esen? Mármint érdekes, hogy az iPad 2 továbbra is piacon marad, sőt valószínüleg iOS 7-el telepítve dobják piacra, miközben hihetetlen szakadék tátong az iPad Air és az iPad 2 hadverének teljesítménye között. Érdekelne, hogy hogy fut rajta a 7-es rendszer. Esetleg ha valakinek iPad 2-se van és volt mersze upgradelni az iOS7-re, írhatna a tapasztalatokról egy cikket a Logoutra.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Értem én és igazad van, de ha valaki munkára akarja használni a tabletjét vagy kompaktját akkor én még mindig a Windows 8-as gépeket ajánlanám. Ez is magánvélemény. Persze az más, ha a munkahelyen pl. iMac van, de a legtöbb helyen Windowst használnak és bár én nem tapasztaltam, de hallottam már kacifántos kompatibilitási gondokról Word, Exel, PP dokumentumoknál amiket nem Windowson készítettek vagy utólag szerkesztettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest