- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #50 üzenetére
Én akkor már egy hordozható DAC-ban gondolkodnék. Mert rácsatlakoztatni egy plusz eszközt és a fejest az nem túl praktikulus szerintem, illetve nem is tartom tartósnak. Fiio-használtam egy ideig, hangban ok, de egyszerűen nem kényelmes. Illetve, ha már minőségi zene és a TWS, akkor egy Lypertek Z7 is megfelelő lehet igaz a zajszűrés a Pods-ban jobb, de hangminőségben nem egy szint maradjunk annyiban egy Tidal vagy Apple Music-al is nagyon jó színvinalat hoz minőségben és már itthon is hozzá lehet jutni.
-
válasz
Fritz Teufel #55 üzenetére
xsjado93 Ohh köszi az infót .
Fritz Teufel
köszi neked is, ez valahogyan kimaradt az eddigi látókörömből ,
utánna is nézek hátha nekem is megtetszik egy lightning kialakítású dac adapter .
“Nem is feltételeztem”Inkább oda írom , mert sohasem lehet tudni . Tudod vannak mimóza lelkűek itt , akiknek írásaira is csak picit rosszul nézek rá , már kitör önmagából és Leónidasz spártai király is inkább leül és csendben végig hallgatja kitöréseit.
-
válasz
Fritz Teufel #50 üzenetére
És ezt az Apple adapter biztosítani tudja azt a pluszt ami a jobb és minőségi általad kiválasztott fülesed meg bír szólaltatni ? ( Persze ha jack)
Vagy lighting csatlakozóval van ellátva ?
Vagy mint iPhone felhasználó , más eszközön hallgatod a zenét ?
Csak kíváncsiság semmi rosszindulat
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest