Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafter
tag
Valaki nem tudna hozzám vágni egy nCore meghívót? Már nagyon régóta szeretnék bekerülni.
-
Vagy egy éve ajánlgatja az egyik ismerősöm, hogy ad meghívót.
Komolyan beregelek, és megnézem már mitől kell ennyire hanyatt esni.
Egyszer már kaptam meghívtót az independece(?)-re.(nem vagyok benne biztos, hogy az volt)
De azt még ezelőtt becsukták(tavalyi razzia), abból nem láttam semmit.Most is kaptam egy meghívót valamelyik-re, kb. 2 nappal az után zárták be, hogy meg tudtam nézni.
Szóval rettegj nCore jövök.
-
-
veector
senior tag
Ha ennyire szereted az nMagot akkor miért vágod alattuk a fát?
Az "Ennyi..."-től meg falramászok
-
Ifju
aktív tag
Ezzel a sok beszéddel jut el a híre a "megfelelő" fülekbe/kezekbe - sajnos.
Érdekes, de néhány kevésbé ismert, és elég jó magyar oldallal semmi nem történt a razzia alatt - vajon miért?!Szerintem a megfelelő hozzáállás csendben meghúznia magát minden tagnak, örülni és boldognak lenni, hogy az oldalhoz tartozhat, és nagynéha említést tenni róla megbízható ismerősök körében. De semmi helye ezenek publikus helyeken.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok hogy ismét bezárják...Ez, hogy már az Origó cikkezik róla, azért ez egy elég nagy b*zmeg...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Attól, hogy zárt a tracker, még nem vagy kötelezve illegális tevékenységre, és az oldal tagjának lenni sem illegális. Ennél fogva beszélni is lehet róla.
Ha meg azt követjük, ami pl. a bittorent topicba van kiírva, hogy pl. ne írjuk le a tracker nevét, akkor kvázi még védjük is őket.
-
McKane
senior tag
hát én spec csak a the1st-re vagyok regizve.. elméletileg, de nem szoktam torrentezni.. legalábbis onnan nem..
de ahogy nézem az még nem működik..
de bevallom,sokáig próbáltam ncore-os meghívót vadászni, de senkinek sem volt.. akkoriban jobban érdekelt az effajta dolog.
-
Anubiss
tag
Első!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest