Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Tronsmart CX919 TV stickem van, és sajnos pontosan ezek a tapasztalataim
...vagy még nem találtam meg rá a jó ROMot... mert nincs...
tény, hogy a MK809III-ről több jót olvastam, de ők is inkább csak LAN kábellel merték használni[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ivarg
tag
Nem értek egyet, tény, hogy a legalja oksítók szarok, de pár ezerforinttal feljebb 20eFt körül hibátlan példányok vannak és annyiért már médiaboxok is vannak szép számmal gyári Netflix proxy opcióval meg minden szarral.
Egyáltalán nem lassúak, legalább is amiket én eddig kipróbáltam egy középkategóriás kínai mobil MTK6592 szintjét hozzák és médiában nekem eddig mindenevők voltak.
A TV kifejezetten szép képet ad velük.
Nem szabad szarrágással keverni a tv okosítást mert a legolcsóbb jellemzően mindenből a legszarabb, ezért a jót kell a lehető legolcsóbban megvenni..Eddigi okos TV tapasztalataim egyébként kiábrándítóak, egyik sem ért fel a médiaboxommal.
[ Szerkesztve ]
Addig nyújtózkodj, amig kinyúlsz!
-
pigster
senior tag
hát az okosítók sokszor fagynak, lassúak, alapvetően telefonos felületet használnak, ami tévén nem annyira kényelmes. illetve itt jobban el vannak szeparálva az egyes csoportok.
Egyáltalán nem igaz.
Nálam kb 1,5 éve folyamatos üzemben van rákötve a tv-re egy tronsmart. Ennyi idő alatt kb.: 5-ször fagyott le. Újraindítva is csak ezen alkalmakkor volt, meg áramszüneteknél. Nem lassú, nem fagy, nem kényelmetlen. -
törölt tag
Ellenben az integrált megoldásnak durvább hátránya, hogy nem cserélhető, ha mégis instabil, lassú, vagy nem adnak ki hozzá frissítést, akkor 5 év múlva lesz egy használhatatlan okostv-d, ezzel szemben az "okosítót" néhány évente cserélni lehet az aktuális igényeknek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest