Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, miért nem lehet kapni olcsó, de nagy méretű full HD monitorokat TV tuner funkció nélkül. Pedig biztosan lenne rá igény. Mert ahogy a (csak) monitor választékot nézem, ott nagyobb méretben csak 4K monitorok vannak, és nyilván méregdrágán, ugyanakkor filmnézésre egy 30-50 col közötti, de csak 1080p felbontású optimális lenne.
-
törölt tag
Most hirtelen ezt találtam:
http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/pdf/kult_szokasok.pdfNem friss statisztika, de a 7. ábrát nézve egyértelmű, hogy a 20-29 éves korosztály néz legkevesebbet TV-t, ettől felfelé ez egyre csökken, a náluk fiatalabbak egy kicsit többet néznek (nyilván azóta eltelt 5 év, szerintem a mostaniak, akik nem néznek, idősebben sem fognak).
Egyébként én azt látom, 30-hoz közeledve, hogy a környezetemben a korosztályomban senki sem néz TV-t, a többségnek eleve nincs is. Igaz, a többségük diplomás, és anno hallgatóként hagytak fel teljesen vele, utána pedig nyilván senki sem fog újra TV-t nézni, hiszen a netről letöltés vagy streamelés rugalmasabb, mint a műsor szerinti adás.
Ugyanakkor van a rokonságban tizenéves, ő úgy 8 éves koráig rendszeresen nézett TV-t, főleg mesefilmeket, utána teljesen felhagyott vele, inkább a gép előtt kockul (lányról van szó), vagy a barátaival lóg. Az osztálytársai is alig TV-znek, inkább Facebookon lógnak.
Ezzel szemben szüleim, anyósom,
apósom(ja, ő nem, neki nincsen) rendszeresen néznek ezt-azt (ők 50-es éveikben járnak), a még élő nagyszülők pedig tényleg nagyfogyasztói a TV-nek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ellenben az integrált megoldásnak durvább hátránya, hogy nem cserélhető, ha mégis instabil, lassú, vagy nem adnak ki hozzá frissítést, akkor 5 év múlva lesz egy használhatatlan okostv-d, ezzel szemben az "okosítót" néhány évente cserélni lehet az aktuális igényeknek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest