Hirdetés
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
Killerbeat #3 üzenetére
Konkrétan vicc ahogyan fogalmazol, és írsz. A hangulatjelek és írásjelek ismeretének teljes hiánya. Neked minden mondatod kijelentő mondat. Egyáltalán nem lehet érteni mit akartál írni a legelső hozzászólásodban, maximum kikövetkeztetni. Tanulj meg írni!
Idézlek :
"Érdekes elgondolás." Semmi érdekes nincs ebben.
"Nem lesz ez kicsi média lejátszásra." Tehát nem lesz kicsi médialejátszásra szerinted.
"Oké hogy hdmi van és akkor kötheti tv-re de arra szerintem gyenge lesz 800mhz." Na itt meg már gyenge lesz, ebben a mondatodban.
"Android jó oprendszer okostelefonnak. Ez tény, örülünk, hogy egyet értesz.
"Médiaplayernek tul sok."' Mármint túl sok az android, vagy túl sok az eszköz teljesítménye
"Ha ennyiért árulnak talán van esélye." Mármint kit árulnak ennyiért? Téged?? -
cadeyrn
aktív tag
válasz
Killerbeat #1 üzenetére
Látom te sem tudod, mi az az ARM11.
-
RepeatSector
senior tag
válasz
Killerbeat #1 üzenetére
Nézz utána milyen az a "proci" és szerintem utána jelents ki ilyeneket!
5" szerintem nem kicsi, én 4,3"-on is elvagyok(psp), szoktam rajta sorozat részeket nézni, és nagy ritkán filmet, és eddig nem volt méretbeli problem -
motorhead
aktív tag
válasz
Killerbeat #1 üzenetére
Érdekes egy eszmefuttatás volt... Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest