Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerbeat
tag
válasz
motorhead #12 üzenetére
személyeskedést offba akkor már nem?
Nah mind1.Ékezetet rakj hozzá ha akarod megérted ha akarod nem.Konkrétan ha meglátod hszm menj el mellette.Ha nem tudok valamit értelmezni akkor nem reagálok rá.
Ha szerkesztésgomb ott maradna akkor kibírnám javítani.""Érdekes elgondolás." Semmi érdekes nincs ebben." szerintem igen is van mivel az irány maga jó de kivitelezés az csapnivaló.
"Nem lesz ez kicsi média lejátszásra">Kicsi a képernyő ahhoz hogy médialejátszónak tekintsük,túl nagy mp3-nak.
"Oké hogy hdmi van és akkor kötheti tv-re de arra szerintem gyenge lesz 800mhz."A proci lesz gyenge azért mert egy mostanában megjelenő Android többet zabál ennél.Mp3 nak fölösleges mivel hosszutávú hallgatás lényeg szal ez az akkumlátor kárára megy.
"Médiaplayernek nem Android való."Kiherélt UI elég neki.
"Ha ennyiért árulnak talán van esélye."> "Árulnák!" de mivel ez MO itt nem ennyi lesz hanem legalább 2szer ennyi.Annyiért meg 1 okostelefon kapsz,Androiddal ami már tud flash-t stb. -
Killerbeat
tag
Nekem kicsi 5hüvelykes kijelző médialejátszásra.Otthoni média lejátszásra meg van BOX.
Telefonom 1ghz-es android 2.3.5 és azzal se játszok full hd.Nem olvastam hogy lenne benne Tegra 2-s csoda ugyhogy.Azonkivúl hogy 15e- Iriverem kvázi érintő képernyős(Ügyes trükkel megoldották)8Gb-os és 40óráig bírja 1 feltöltéssel,DVix filemket játszik le akadás nélkül.#4:Tcc8900Hiszem ha látom élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest