- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi1981
tag
Sziasztok,
kicsit lehalt ez a toipic, de most láttam hogy 61k-ért már lehet venni (sztem nem referencia) modellt az PCX-nél.
Illetve 66k-ért meg van asus is pl meg gigabyte.
Érdemes az olcsobbat, vagy azt inkabb hanyagoljam?
Igazabol mindegy vagy nem mindegy milyen gyartotol veszem? -
sztomi1981
tag
Köszi szépen, de ez hogy lehet hogy nem hajtja ki az FX proci a videkartyat?
Ugyértem tudomásom szerint a magas Mhz 3ghz+ és sok mag azért garantálja a kihajtást, az intelnél sem több Mhz-n mennek a procik.
Vagy mit kell figyelembe venni? (amugy hatmagos meg nyolmagos között gondolkodom, nyilván előbbinél több a mhz utóbbinál meg több a mag ami sztem jobb választás hosszú távon...)Elnézést, nem értek hozzá annyira tecnhikailag, csak ez t a 'kihajtást' úgy tudtam azért megoldja aegy jobb AMD proci is. Alaplapot csaerélni meg nem akarnélk, akkor már ráfizetés lenne a joval dragabb procik miatt is az intel...
-
sztomi1981
tag
Énis valami ilyesmire gondoltam, csak nem értek hozzá annyira, ezért kérdeztem meg. Ennél csak kevesebbet fogyasztó FX-es CPUt fogok tudni majd belerakni az alaplaba később úgyus, de az kevésbé számit játékoknál mint a videokártya tudtommal, ez most többet nyom majd az erőforrásokon.
Köszi a sok segítséget
Tomi -
sztomi1981
tag
válasz
#24845312 #821 üzenetére
NAgyon hasznos, köszönöm szépen
Bár nekem AMD procim van ami többet eszik, a tiéd is 77wattot két haj jól tudom.Igy is fura az a 300 wattos fogyasztás a mi a tesztben van...
Az számít hogy 6 pines csatlakozó van e rajta? illetve limitál valamit?
VAgy van ameliyken nem ilyen lesz (mondjuk ASUS-on) míg a másik gyártónál meg 8 pines található?köszi
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, néztem ezt a cikket, de valami megüttötte a szememt, elnézést ha buta kérdés...
Elvileg 120 wattot fogyaszt gyartoi adat szerint a 470, az én régi 260X-em pedig 115 wattot, mégis van a kettő között egy jó nagy különbség a valós fogyasztási eredményekben.
Ugyanez a 470 és 480 között, az utobbi elvileg 150 wattot fogyaszt, de mégis alatta van a 470-nek jelentősen. Azon godnolkodom hogy vegyek e 470-et, de nem akarok tápot cserélni emiatt, amugy 400-as chieftechem van, eddig mindenre jó volt, 4 magos Phenom II (125w) meg amd 260x-et elviszi simán, de így lehet kevés lenne már sokszor ha izmosabb jatekot hajtana.Mégegyszer elnézést ha hulye kérdés, de most akkor melyik adatot vegyem figyelembe a fogyasztásnál, mert a gyártói úgy látszik tök false.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Fokozott izgalommal vizsgáltuk meg, mit tud a megvágott Polaris 10 az RX 480-hoz képest.
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest