- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi1981
tag
Sziasztok,
kicsit lehalt ez a toipic, de most láttam hogy 61k-ért már lehet venni (sztem nem referencia) modellt az PCX-nél.
Illetve 66k-ért meg van asus is pl meg gigabyte.
Érdemes az olcsobbat, vagy azt inkabb hanyagoljam?
Igazabol mindegy vagy nem mindegy milyen gyartotol veszem? -
sztomi1981
tag
Köszi szépen, de ez hogy lehet hogy nem hajtja ki az FX proci a videkartyat?
Ugyértem tudomásom szerint a magas Mhz 3ghz+ és sok mag azért garantálja a kihajtást, az intelnél sem több Mhz-n mennek a procik.
Vagy mit kell figyelembe venni? (amugy hatmagos meg nyolmagos között gondolkodom, nyilván előbbinél több a mhz utóbbinál meg több a mag ami sztem jobb választás hosszú távon...)Elnézést, nem értek hozzá annyira tecnhikailag, csak ez t a 'kihajtást' úgy tudtam azért megoldja aegy jobb AMD proci is. Alaplapot csaerélni meg nem akarnélk, akkor már ráfizetés lenne a joval dragabb procik miatt is az intel...
-
sztomi1981
tag
Énis valami ilyesmire gondoltam, csak nem értek hozzá annyira, ezért kérdeztem meg. Ennél csak kevesebbet fogyasztó FX-es CPUt fogok tudni majd belerakni az alaplaba később úgyus, de az kevésbé számit játékoknál mint a videokártya tudtommal, ez most többet nyom majd az erőforrásokon.
Köszi a sok segítséget
Tomi -
sztomi1981
tag
válasz #24845312 #821 üzenetére
NAgyon hasznos, köszönöm szépen
Bár nekem AMD procim van ami többet eszik, a tiéd is 77wattot két haj jól tudom.Igy is fura az a 300 wattos fogyasztás a mi a tesztben van...
Az számít hogy 6 pines csatlakozó van e rajta? illetve limitál valamit?
VAgy van ameliyken nem ilyen lesz (mondjuk ASUS-on) míg a másik gyártónál meg 8 pines található?köszi
[ Szerkesztve ]
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, néztem ezt a cikket, de valami megüttötte a szememt, elnézést ha buta kérdés...
Elvileg 120 wattot fogyaszt gyartoi adat szerint a 470, az én régi 260X-em pedig 115 wattot, mégis van a kettő között egy jó nagy különbség a valós fogyasztási eredményekben.
Ugyanez a 470 és 480 között, az utobbi elvileg 150 wattot fogyaszt, de mégis alatta van a 470-nek jelentősen. Azon godnolkodom hogy vegyek e 470-et, de nem akarok tápot cserélni emiatt, amugy 400-as chieftechem van, eddig mindenre jó volt, 4 magos Phenom II (125w) meg amd 260x-et elviszi simán, de így lehet kevés lenne már sokszor ha izmosabb jatekot hajtana.Mégegyszer elnézést ha hulye kérdés, de most akkor melyik adatot vegyem figyelembe a fogyasztásnál, mert a gyártói úgy látszik tök false.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- További aktív témák...