Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Reggie0

félisten

válasz Busterftw #56 üzenetére

"Mi lenne az a mas erdek?"
    Mar leirtam, olvasd vissza a kommenteket.

"Nem ugyanaz."
    De ugyanaz.

"Nem azt irtam, hogy barmi koze lenne hozza, a parhuzam miatt irtam.
    Legalabb igy utolag meggondoltad, egye fene elfogadjuk :)

"Linus Torvalds miert akarna errol a fontos biztonsagi feature-rol lemondani?
    Az atlag user miert tenne?
    Amugy is kikapcsolhato, nem ertem mi a gond."
    Olvass utana, plusz teli van elemzessel a net, hogy mi a gond. Van amelyik el is magyarazza neked, hogy hogyan is megy ez az alairosdi, kulcskezeles es mi az elonye hatranya, miert lenne rak szukseg, szerintem azzal kezd, hogy el tudd helyezni.

"A r/SurfaceLinux sub nem ert veled egyet."
    De egyetert, ok is csak windowsbol toltik be a linuxot, nincs valodi(nativ) linuxos surface.

"Az atlag user miert akarna egy dedikalt jatek konzol dedikalt szoftveret alkalmatlanna tenni egy nem tamogatott OS-al?"
    Nem dedikalt konzol, hanem egy atalakitott PC az egesz, ne tevesszen meg a froccsontott muanyag haz.
    Amugy azert akarja, mert csak, azt neked nem kell erteni, hogy miert, ahogy azt sem kell ertened valaki miert setalna el szegedre, attol meg nem allhatod el az utjat.
    Ha nem lett volna igaza a juzereknek, akkor a Sonynak sem kellett volna karteritest fizetnie.

Új hozzászólás Aktív témák