Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz Reggie0 #55 üzenetére

"Arrol van statisztikat mennyi valoban gondolja ezt, es mennyi csak mondja ezt mas erdekbol?"
    Ohh elobb menjunk sorba, tehat? Statisztika?
    "hogy ki mindenkire akarjak rakenyszeriteni mindossze gazdasagi erdekbol" - Reggie0

"es mennyi csak mondja ezt mas erdekbol?"
    Mi lenne az a mas erdek? Mindenki szamara elerheto a dokumentacio, hogy mire van a TPM/Pluton. Ez egy biztonsagi megoldas. Nem kell? Ne vegyel olyan CPU-t.
    Az ipar mar beallt moge.

"Kb. ugyanez."
    Nem ugyanaz. Te allitasz es feltetelezel mas szandekot es hozod a szubjektiv hipotezised, hogy ez valojaban sokan nem akarjak am. Akkor ez megmarad szubjektiv fotel hsz-nek, vagy lesz ra forras alatamasztani?

"A defendernek semmi kozvetlen koze sincs a TPM-hez vagy a Secure Boot-hoz."
    A pelda szempontjabol relevans, "Mert gyakorlati haszna nincsen pl. home juzereknel" szerinted. Nem azt irtam, hogy barmi koze lenne hozza, a parhuzam miatt irtam.

"Szerintem nem is erted igazan, kulonben nem a Defendert emlegetned, ami elegge egy kulonallo dolog."
    Nem azt irtam, hogy barmi koze lenne hozza, a parhuzam miatt irtam, lasd fentebb.

"secure bootloader": Secure Boot is a valuable security feature that can help to protect your system from malware. By only allowing signed software to run, you can ensure that the software you are running is from a trusted source and has not been tampered with."
    Linus Torvalds miert akarna errol a fontos biztonsagi feature-rol lemondani?
    Az atlag user miert tenne?
    Amugy is kikapcsolhato, nem ertem mi a gond.

"MS Surfacen talan meg maig nem lehet bebootolni linuxot."
    A r/SurfaceLinux sub nem ert veled egyet.

"Jo pelda, hogy PS-en letiltottak utolag, Sony-nak meg karteritest is kellett fizetnie. Jo reggelt, ezek a gyartok ilyenek"
    Az atlag user miert akarna egy dedikalt jatek konzol dedikalt szoftveret alkalmatlanna tenni egy nem tamogatott OS-al?
    Vagy ez ilyen egyeni szabadsagharcos dolog, hogy Janika PS4-et akar befogni Linux disztronak, a sima laptop/PC neki tul gaz?
    A PS a Sony altal fejlesztett hardver, ami a neked licenszelt PS szoftvert futtatja nativan.
    Nincs ra mas tamogatas.

Új hozzászólás Aktív témák