Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
A 3389es szenzor jól sikerült hozzá.
Én DREAM MACHINES DM2 S , nincs olyan jó egér az oldalkapcsolói miatt ,
mint az elődje a Mionix Naos 7000 , de még CS:GO -ra is alkalmas. -
Pedig a különbség ég és föld. Le sem ülnék játszani valami irodai dzsunkával, mert csak felidegesíteném magam kb. 10 másodpercen belül. Ugyanez a helyzet egy normális pad hiánya esetén is; SS QcK a bare minimum.
Aprón 3-4-5 ezrekért kiváló egereket lehet kapni. Pl.: 1, 2, 3
Ajánlott egerek listája (bár közel sem teljes, számos régebbi modell hiányzik róla): [link]
Egy releváns cikk a témában: [link]
Egeres topik (összefoglalóval): [link]
Egérpados topik (összefoglalóval): [link] -
Ribi
nagyúr
Én is azzal tolom, de fps-t tolok akkor inkább a g102-re váltok. MX elég nagy. Illetve nem tudom cihés-e vagy mi, de a g102 mozgása valahogy konzisztensebb, simább. Illetve MX-nél észrevettem, hogy minden gép bekapcskor kell nyomni egy szenzi állítást, mert amúgy olyan mintha lenne rajta enyhe gyorsítás.
-
GEIL
addikt
Sokféle gamer egeret próbáltam az utóbbi években...de még mindig a "nagy öreg" 2004-ben vásárolt Logitech MX518-at nyúzom, ami max 1.600 dpi-t tud, de vajsima és villámgyors mozgást lekövet bármilyen helyzetben még mindig......pedig eltelt pár év.
( +van egy vésztartalék Razer Copperhead is szintén a 2006 körüli időkből)
Kiváncsi lenék a "frissitett új szenzoros MX518" változatra hogy mit tud.Fiam egy Steelseries Rival 110-et használ, ami tényleg jó egér, így a gyereknek passzol, de nekem súlyban könnyű az MX518 után.....
-
ceia
őstag
A leírt technikai gyengeségek engem eltántorítanának a megvételétől. Plusz a harisnyázott kábel. Alacsony is, az oldalsó gombokat mindenképpen érezném a hüvelykujj alatt, ami engem zavar. (a mostani egeremnél is így van, G203) Ezelőtt csak oldalgomb nélküli egereket használtam, és megmaradt az igényem arra, hogy kényelmes fogása legyen, ne érezzem gombok éleit. Jelenleg is keresek erre megoldást, vagy oldalgomb nélkülit, vagy nagyobbat, aminél van hely a hüvelykujjnak a gombok alatt. (HyperX Pulsefire FPS Pro? [kép] )
-
TeeBee73
veterán
válasz
Aprósólyom #29 üzenetére
"tűzpárbaly"...
Nemá'...
Lőni megtanítottak, helyesen írni meg nem. -
-
M@cika
őstag
Nem vagyok otthon az egerekben, szóval lövésem sincs,mitől 17k. Annyival jobb mint a normál fostalicska 3k-sok? Amúgy meg FPS- re csakis billentyűzet.
-
-
SunMount3r
nagyúr
Jönnek a jobbnál jobb ("kvázi"), ajánlott plecsnis gémör egerek orrba-szájba, de az a fránya plusz KÉT felső gomb, valahogy mindről rendszeresen lemarad. Tudom én akarok sokat, mert a gémörnek elég egy is, de miért legyek rákényszerítve, hogy egeret kelljen cserélnem csak ahhoz, ha böngészni, Office-ozni, vagy Photoshop-ozni akarok játék után?! (Copy&Paste mondom: 2020-ban ez alap nálam). Erre sem gondolnak, nem elférne még egy ott a tetején és nem jobb lenne nekik is, ha így bővülne a vásárlók köre?
-
ÉrdiPetike
csendes tag
válasz
ÉrdiPetike #30 üzenetére
Bár egy kisebb változatot elfogadnák belőle ami kicsivel könnyebb lenne.
Az Endgame Gear XM1 a Dm Fps után fogásra szűknek tünt bár mostanra kezdem megszokni. -
ÉrdiPetike
csendes tag
Én használtba tudtam hozzá jutni még tavaly , egy Noir változathoz már akkor meg volt kopva a festék mostanra még szebb lett.
A mostani verzióknál nem tudom ,hogy javítottak e valamit.De használat közbe semmi probléma a felülete szerintem jó , nem csúszós,nem ragacsos.
Tesóm használja lövöldére, g102-ről szokott át.
Nekem kicsit nehezek a klikkjei , de szokható. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Dr. Akula #27 üzenetére
Mondjuk in-game voice chathez? Én quakeben és CS-ben is használom, pedig 3gombos egerekkel neveltek az fps játékok.
Így nem csak halál után nagy delayjel, hanem már tűzpárbaly előtt, alatt is tudok infózni, mert a hüvelyk ujjal szabadon nyomogathatom. Fegyver eldobást is oldalsó egérgombra tettem. Nekem kényelmesebb így, mint a billenytűzeten, sűrű csatában is kényelmesebb ott használni, ha gyorsan fegyvert dobnék/vennék fel, de mozogni/ugrani is kell a bal kézzel a szituáció miatt.
Gomb igény szerintem nagyon egyénspecifikus. Kinek mi kényelmes... -
Dr. Akula
félisten
Akkor lenne álom, ha nem ragadna le a madzagnál. A Logitech GPro 3 grammal könnyebb elemmel is, a Razer Viper Ultimate meg majd egy tizessel. Na az már álom.
-
yorgashx
tag
Talán még sokat is mondok azzal, hogy van vagy 2 évet, ami jobb nála FPS-re.
Egyike a csúcs FPS (és úgy általában nem MMO) egereknek. -
-
-
"Mindössze 6 gomb, nem dönthető a görgő ---> FPS-re kuka."
Látom, előbújt belőled a high-skill FPS huszár.
: D
Mintha ezeknek bármi köze lenne ahhoz, hogy jó-e FPS-hez.
---------------------------------------------------------------------------------------------
(#16) Piftuka: A 4.0 vs. 3.0 közt variálva leginkább a szenzor az, amiért a 4.0 felejtős.
---------------------------------------------------------------------------------------------
( #17) Ribizly: Még hozzátenném az ASUS TUF M5-öt és a Gigabyte Aorus M2-t (utóbbi ugyan nem volt még a kezeim között, de a specifikációk alapján megszavazom neki a bizalmat).
A 3050-es Lua inkább szódával elmegy kategória, de szerintem nagyon nem korrekt a fogása; túl lapos/szögletes. Persze ez szubjektív, de tudomásom szerint sokak vannak ezzel így.
Ha meg kell neki a DA-szerű forma, marad a DA eBayről.
-
Piftuka
veterán
"dönthető görgőre, ami megjegyzem a lehető legszarabb találmány[..]"
Így is megállja a helyét a kijelentésed.
Soha nem felejtem, mennyire lelkes voltam, amikor tizensok éve megjelent a Microsoft Intellimouse Explorer 4.0-ás változata.
Mivel a 3.0-át az azt megelőző években nagy megelégedéssel használtam, rohantam megvásárolni az új, "még jobb kiadást".
A dönthető görgő hamar lelohasztotta a lelkesedésemet. Annyira, hogy vissza is vittem a boltba, és visszakértem a pénzemet.
Ennél hülyébb ötlete a hardvereket kitaláló mérnököknek nem is lehetett volna. A görgő a hagyományos használat, görgetés közben is nyeklett-nyaklott ide-oda...
Katasztrófa. -
cool13
őstag
Mondjatok egy jó egeret 10 környékén. Haldoklik az MX 518.
-
Az a kábelköteg nem akar beleérni a görgőbe?
-
Tuomas
addikt
Ízlések és pofonok, nekem nem tetszik.
Ez van. Nem is kifejezetten az ergonómiájával van bajom, hanem inkább a felületével, főleg ezen és ezen a képen. Mintha lett volna rajta még egy réteg, de valaki csiszolópapírral és polirozóval nekiesett volna. Meg talán még az a bajom vele, hogy túlontúl letisztult. -
Hunner
senior tag
Elárulod nekem, hogy milyen FPS-hez van szükséged több mint 6 gombra, illetve dönthető görgőre, ami megjegyzem a lehető legszarabb találmány bármiféle játékra, nem hogy fps-re.
Az egér meg pontosan úgy néz ki, mint a steelseries sensei, ami a piacon van körülbelül 10? éve. Tökéletes kétkezes forma, bevált satöbbi.Borzasztóan kiváncsi vagyok az "ez szar"-on kívül, ha érvelned kell mit tudsz felhozni. Ne kímélj
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Nagyon kevés ez ennyiért. Mindössze 6 gomb, nem dönthető a görgő, FPS-re kuka. Ennél sokkal olcsóbban sokkal jobb egereket kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Lengyel barátaink perifériájának nem áll szándékában feltalálni a spanyolviaszt, csak egy bevált receptet finomít tovább.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest