- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Gamepad
- Hobby elektronika
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
azért ha olvasgatod pl. az én hozzászólásaimat, akkor találhatsz jópár olyat, amiben megmondom, hogy lehet kárt tenni linuxban. senki nem mondta, hogy a linuxos szerverek teljesen 100%-ban törhetetlenek, több cucc is szaladgál a neten, amin keresztül (ostoba user segítséggel) porba lehet dönteni egy linuxot. csak ez megint egy olyan kérdés, ami nem támasztja alá az érvrendszereteket, tehát elkerüli a figyelmeteket.
például [link] meg [link] keress rá a phpmyadmin szóra, főleg azokra, amik az én hsz-eimben szerepelnek.de az, hogy egy 3rd party cuccon keresztül felnyomnak egy szervert, nem a linux hibája, mint ahogy ti is mindig tiltakoztok, ha így nyomnak fel windowsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Sorozatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest