Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #91 üzenetére
Hülyeségen vitatkoztok. Mindenki másra használja a dolgait. Nyilván én, aki ki sem mozdítja a szobából a gépét, felesleges lenne gamer laptopot vennem. Mert semmi értelme sem lenne számomra. Ha csak otthon játszok, akkor meg minek. Viszont ha egyik héten itt, a mások héten ott és gamer vagyok akkor nyilván a gamer laptop lesz, vagy is legalább a VGA az fontos szempont lesz egy hordozható gép vásárlásánál.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #85 üzenetére
Hiába legjobb TN, azért azt még az olcsóbb IPS-ek is verik (eIPS). Nem az zavar, hogy TN, hanem hogy nem lehet mást kérni bele. Ez így nem fair. Ha lenne rá pénzem akkor sem venném meg ez miatt, ez nálam mondhatni ingerküszöb. Akkor már inkább egy Precision, hogy márkán belül maradjunk. Az is DTR gép, persze játékra nem annyira acélos a tervező kártyájával.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #80 üzenetére
Hát azért elég nagy vicc lenne, ha nekem kéne még panelt cserélgetnem otthon, főleg hogy komoly árat fizetek azért a TN ért.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #74 üzenetére
Akkor lenne kiváló, hogy ha ezt a pocsék TN panelt elfelejtenék már végre. Mindenki tudja a g2g értékek nem mérvadóak, tehát hülyeség a válaszidővel jönni. Sosem értem, hogy egy 1 misibe kerülő gépnél miért is nem lehet IPS panelt választani. Tudom lehet külső monitorra kötni igen, de azért ez milyen már?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. Akula #36 üzenetére
CPU természetesen.
Biztos a filmeket meg a flasht nyugodtan leveheted a listáról. Azok már jó ideje alapok. És a SB/IB-be integrált elég ezekre a feladatokra. Nyilván nem megy rajtuk a Crysis annyira mint az AMD APU-kon, de jelen esetben ezeknél a gépeknél érted, hogy ez nem szempont.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. Akula #32 üzenetére
Laptopról beszélek. Meg hiába nézzük hogy mi lesz, az számít ami ma van. És számolási teljesítményben veri az Intel az AMD-t mobil és desktop piacon is. GPU-s dolgok meg nem elterjedtek ma még. Aki meg ilyen laptopot vesz nem hiszem hogy egy AMD-t szeretne benne látni, én sem.
Szóval Vér István-oknak készül, és hát nekik csak Intel létezik el kell ezt fogadni.
-
Cyberpunk
félisten
Az M18x R2 az kéne.
Ha normális panel lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest